30.11.2011

Stress

Jeg liker ikke stress. Det er helt greit å ha noe å gjøre på ettermiddagene, men jeg foretrekker å ta ting litt på sparket; Spille gitar om jeg vil, lese ei bok, surfe på internett eller legge meg for å sove enda tidligere enn vanlig. Stress med alt som skal fullføres før jula setter inn er altså ikke noe for meg...

Stress

Så at jeg nå har signa opp til å lære ungene gitar, spille teater, gjøre litt lekser innimellom og i tillegg skal lese ferdig verdens tykkeste bok, kan dere tro jeg blir litt stressa. Når jeg kommer hjem, hiver i meg pasta og løper ned på samfunnshuset nesten hver dag, da blir jeg stressa. Og når jeg finner ut at jeg ikke føler jeg har tid til å lese like mye som planlagt, så blir jeg enda mer stressa. Så trenger jeg litt trim, trimrommet kaller og jeg føler stresset boble i blodet. Dette er egentlig sånt man kan møte på hele året, men når man i tillegg hiver på julekort som må sendes, skolegreier som tentamener og pakking for å reise rett før jul, blir stressmomentene for mange. Jeg stresser lett, og julestress er ikke noe nytt. Men kanskje finner jeg ut at jeg ikke har så mye å gjøre likevel...?

Hva stresser dere?
(Tolkes kan som tolkes vil!)

Siv
xxx

/Bildet er linket.

41 kommentarer:

 1. Jeg stresser alt for mye, også over ting jeg egentlig ikke trenger å stresse over. Når jeg blir klar over dette roer jeg meg litt ned og lar ting dta den tiden det tar... Men likevl så kommer jeg tilbkae til stresset. Det er jo egentlg ikke bra.

  //Jeg har så klart lest alle Twilight bøkene ;) Men da irriterte jeg meg ikke så mye over Bella. Eller jo jeg gjorde det også, for jeg synes hun var litt for prippen, og Edwart er litt sytete. "åh, min stakar kjære jeg skal aldri røre deg, jeg har jo skadet deg, du har blåmerker" Buhu, liksom ;)
  Men den stønninga på Bella/Kirstin, sammen med hår bak øre draing, irriterer meg noe helt syyyykt. Haha...

  SvarSlett
 2. Stress er dumt. Jeg likte ikke å gjøre ting på faste tidspunkt da jeg var yngre. Som f.eks. å spille piano hver tordsag klokken fire. Selv om jeg ikke synes det var så ille det å spille. Forresten har jeg det litt sånn nå ogå, for jeg går på klassisk ballett, og det er veldig moro, men hver tirsdag tenker jeg 'Faen, det er ballett i dag'. Jeg hater at jeg MÅ noe fast. Men så er det veldig gøy når jeg først har kommet meg fram dit og tatt på ballettskoene.

  SvarSlett
 3. Jeg er en person som kan bli nokså lett stresset. Hater det, for det ødlegger en del for meg. Spesielt når det kommer til skole. Blir rett og slett helt blokkert i hodet mitt, og jeg klarer ikke å tenke klart i det hele tatt. Fysj. :/

  SvarSlett
 4. Hehe huff, jeg ble nesten stresset av å lese hvor stresset du kunne bli!

  SvarSlett
 5. Ja, jeg stresser ofte, spesielt når det er framføring eller noe, uff!

  SvarSlett
 6. jeg stresser celdig fort. når det kommer til matlaging, fremføringer og tid :/

  SvarSlett
 7. Fin blogg :)

  Får håpe det gikk bra med engelsken din i dag!

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Akkurat nå stresser det meg litt at jeg sitter her og leser fine ting istedenfor å skrive om skriving på slutten av 1800-tallet.. Jeg stresser meg selv, med andre ord.
  Og angående at pauser er fint; jeg gleder meg veldig til den, og spør du meg tenker jeg at også du fortjener en, selv om det ikke kjennes ut som om du har tid! Stå på, heng i, så kommer jula til å bli så himla god når ferien endelig kommer :)

  SvarSlett
 9. stresser hele tiden jeg... ;S uff.. gleder meg til juleferie<3

  SvarSlett
 10. Ikke moro å stresse da og hørres ut som du har mange ting på "planen". Men det går som oftest greit. ;) Og du. Lykke til med lesingen! :)

  SvarSlett
 11. Phuuh! ble stressa bare av å lese alt du skal jeg ! :-P JEg stresser veldig fort, og altfor mye , desverre, er en del av sykdommen og, så :-/ Håper du rekker alt da kjære deg! :-)

  SvarSlett
 12. Oisann, det var mange stresselementer! Håper du kan stresse ned snart.. Kanskje finne noe som kan kuttes litt ned på, eller gjøres litt annerledes slik at du får litt bedre tid. Jeg blir stressa av det samme som deg tror jeg: formye å gjøre, på alt for liten tid. Så det prøver jeg å gjøre minst mulig av, hehe.

  God kveld og klem fra meg

  SvarSlett
 13. sv; syns du dei blei bra? :) eg er jo fortsatt nybegynnar, men eg tar da som eit kompliment og seier takk! :)

  SvarSlett
 14. SV: Går for det meste i dun jakker her også, det er så deilig!<3 Så fint at det ikke er fult så kaldt! :))

  SvarSlett
 15. Jeg blir stressa når det er ting jeg må gjøre som har en tidsfrist >< Det er noe av det verste jeg vet.

  SvarSlett
 16. hm, det er forskjellig :)

  SvarSlett
 17. so true! jeg er så insane spontan, så hater egentlig å planlegge ting :p
  lykke til med den tykke boken, jeg hadde dødd!

  SvarSlett
 18. hehe,liker ikke stress heller. Jobbsøking stresser meg:)

  SV;Det er en høytaler:) Men du kan koble den til alt mulig:) Skal røpe litt etterhvert om skriveprosjektet:)

  SvarSlett
 19. Du må ikke la deg stresse! Det er ikke godt for helsa ;) Bare planlegg litt hva som må gjøres av småting, og så er de store tingene som teater, lekser og gitarlærer vel til faste tider (bare midlertidig, så kan du hive deg tilbake til "ta-det-på-sparket"-måten igjen) :)
  Jeg blir mest stresset av at andre stresser og av at jeg ikke føler meg stresset når jeg bør være stresset ;)

  SvarSlett
 20. Er så mye som stresser for tiden, så den er jeg helt enig i! Har ikke begynt på julegavene, har 5 eksamener i løpet av de neste 2 ukene, trening, vasking, pakking, planlegging osv. Klar for ferie ja :)

  SvarSlett
 21. Livet mitt er og har alltid bestått av stress. Jeg har lært med årene å ta det litt med ro, men sliter dessverre enda. En ting jeg hater er å forsove meg eller ha dårlig tid, så nå har jeg begynt å stå opp 2 timer før jeg forlater huset så jeg kan ta det rolig og for å ha mindre sjangs for å bli forsein. ;p

  SvarSlett
 22. At andre skal tusen ting ;D

  SvarSlett
 23. Uff, hørtes ikke noe særlig gøy ut.

  Jeg takler stress veldig bra, og stresser svært sjeldent :)

  SvarSlett
 24. Uff stress er fælt, du har kanskje fått med deg hva som stresser meg hehe. Nok om det. Jeg håper stresset gir seg for din del og at hverdagen flyter litt mer :)

  SvarSlett
 25. Jeg blir stressa av lekser ...

  SvarSlett
 26. SV: Blått er rått ;) Ingen tvil om det... :)

  SvarSlett
 27. sv! JA :) jeg har så lyst til å vaske så grønnsåpe lukten kommer fram, men jeg har ikke tid ennå!

  SvarSlett
 28. Akkurat no stressar særemne meg! aah, det teller heile norsk munnlegkarakteren (ja faktisk! tenk, ei framføring berre) i år og eg veit at eg kan gjere det bra fordi eg elskar boka eg skal snakke om, men eg likar jo ikkje å snakke i forsamlingar, vert heilt stressa berre av å tenke på det. Hatar stress!

  SvarSlett
 29. Stresser av alt som inneholder mer arbeid enn jeg har mulighet til, mer eller mindre :P hehehe

  SvarSlett
 30. Jeg stresser også med lesing, men prøver å legge en dagsplan, kommer mer om i 2012! JEg stresser det liker jeg, det å ha mye å gjøre, men ikke slik at jeg ikke får gjort noenting.

  SvarSlett
 31. Hmm egentlig så stresser alt meg. Fra det å stå opp, sette meg på bussen, utrivelige kunder på jobb, mange mennesker. :)

  SvarSlett
 32. Lykke til selv med prøver/tentamener :D

  SvarSlett
 33. Lykke til søte Siv <3

  SV: Et nytt besøk skader ikke nei ;)

  SvarSlett
 34. Jeg kjenner meg veldig igjen, selv om jeg egentlig (når jeg tar meg tid til å tenke etter)ikke har så fryktelig mye å gjøre. Folk flest er ganske så flinke til å psyke seg selv ned, ved å tenke tanker som: "jeg har så mye å gjøre", "jeg burde ha trent" og ditt og datt. Istedenfor å bruke all denne energien på destruktive tanker, så burde man kanskje heller bruke den på å GJØRE tingene - ikke bare tenke på alt man burde? Ble mye surr dette... Men jeg sliter i hvert fall veldig med dette. Fin blogg :-) (Takk for kommentar på bloggen min)

  SvarSlett
 35. Blir stressa av for mye skole og spesielt eksamen! Men utenom stresser jeg lite altså :)

  SvarSlett
 36. Tusen takk for fine kommentarer btw!! Det varmer!

  Jeg stresser veldig veldig lett. Heldigvis er jeg ikke SÅ stressa for tiden. (utenom nå når jeg nettopp fant ut jeg har brukt opp månedslønnen og ny kommer 10.desember.. Hvordan skal jeg få kjøpt gaver??) Så utenom det er det lite som stresser meg... Tror jeg... Baller seg nok på etter hvert tenker jeg! Førjulstiden er bare stress! Gleder meg til romjulen <3

  SvarSlett
 37. ooh, jeg likte supergodt illustrasjonsbildet ditt denne gangen :)

  jeg blir stressa av å ha masse å gjøre, så mye at jeg ikke får min alenetid. noen ganger blir jeg også stressa av tanker på ting som er vanskelige å tenke på og vanskelige å finne løsninger på osv..

  SvarSlett
 38. Wow! Du er en busy-bee om dagen du!

  Jeg stresser veldig sjeldent.. Mest fordi jeg ikke kan å stresse.
  Når andre frykter at tiden blir knapp så løper de rundt som noen gale mennesker for å rekke det som skal rekkes. Jeg derimot? Jeg sitter og ser på, og tar meg gjerne et glass vann mens jeg sitter og venter.
  Når jeg innser at tiden blir for knapp, da tar jeg livet med ro.

  Tror det er noe galt med meg!

  SvarSlett
 39. Jeg som sykemeldt stresser sjelden, men da jeg var frisk og jobbet som servitør (mye bryllup!), DA stresset jeg. Men det var gøy, hehe!

  SvarSlett
 40. Aaaargh, jeg kjenner meg igjen her. Alt dette stresset går jo eeegentlig greit men det passer ikke akkurat nå fordi det er så mye annet også væææ... Håper du får orden i kaoset, på samme måte som du virkelig får orden i karakterene 8)

  Nå gleder jeg meg til å komme hjem så jeg kan spille av sangen din! Spent!

  SvarSlett
 41. blir faktisk ikkje så veldig fort stressa, men det skjer! :p

  SvarSlett