Motionocean?


Hvorfor motionocean?
Navnet virker rart for de som ikke vet bedre, så jeg tenkte jeg like greit kunne fortelle historia med få ord. Det hele startet da jeg laget meg twitter i 2009 og ville ha et twitternavn som hadde tema McFly, uten å virke som en stalker (selv om alle vet at jeg er den største stalkeren there is). Tenkte lenge og vel før Motion in the Ocean, som er McFlys tredje plate, dukket opp i tankerekka. Det ble et altfor langt brukernavn, så jeg forkortet det til Motionocean. Da jeg fant ut at blogg var en god idé, tenkte jeg også at det var greit å bruke det samme navnet i alle kanaler. Ikke noe mer hokus pokus enn som så!
Og hvorfor blogger du, Siv?
Da jeg starta å blogge, følte jeg at folk trengte å vite hva meningene mine var, ettersom de ikke kom tydelig nok fram i hverdagen (jeg snakka, og snakker enda, om alt og ingenting). I tillegg orket jeg ikke skrive dagbok for hånd lenger; jeg hadde for mye å skrive om.
 

blogger jeg fordi jeg synes det er en fin måte å bruke litt kreativitet i hverdagen og analysere mine reaksjoner og meninger. 

P.s.
Jeg er ingen proff-fotograf, men bildene er mine så lenge det ikke er skrevet noe annet!

Siv-Marie

Oppdatert 01.10.2019