24.11.2011

Mitt nye prosjekt:

book

Å lese Ringenes Herre før året er omme. Og bare til opplysning: de tre bøkene er på nesten 1100 sider, har løvtynne sider, miniskrift og en kjedelig begynnelse. Jeg har ikke akkurat troa for å si det sånn... Hvorfor jeg leser den da, lurer dere vel på. Alle sier den er så bra; Det må da være noe i det?

Har dere noen prosjekter å fullføre før året ender?

Siv

xxx

52 kommentarer:

 1. Hehe, jeg har faktisk lest den for lenge siden. husker begynnelsen var veldig kjedelig ja. men den kommer seg!

  SvarSlett
 2. Oi, lykke til, haha! Mitt prosjekt var vel igrunn å tegne noe styr, men det har jeg igrunn utvida til jul 2012. haha.

  Og kult takk det var gøy! :D hihi, nå følger jeg deg òg. har ikke lagt merke til at her var en bloglovin-knapp før nå (fordi jeg er blind. muligens derfor jeg ikke finner den dumme posen også....)

  SvarSlett
 3. Det ER noe i det. Første bok er veldig hyggelig, men litt mye beskrivelser og mindre spenning. (Ja, kjedelig, ja.) Du må jo lære deg det universet. Kapittelet om Tom Bombadil tok meg en EVIGHET! Og er ikke viktig for videre plot. Hopp over det! Etter litt før midten tar det seg virkelig opp. Og da går det kjempefort å lese ut boken.

  Jeg elsket slaget ved Helmsdeep i bokform. Og les i Appendix, for der er fine historier om alvekjærlighet og sånne ting. <3

  Jeg las boken før filmene kom, maaange år siden. Da var jeg ikke spesielt gammel :P Men jeg har lest dem etterpå, da på engelsk, og jeg elsker dem. Selv om Tolkien har en noen ganger seig skrivestil Synes jeg.

  Hobbiten er forresten enklere, og veldig, veldig koselig!

  SvarSlett
 4. Hehe, du må lese når du går rundt juletreet og når du spiser pinnekjøtt.. ;)

  Men det er en av de få bøkene jeg har en plan om å lese, en dag :)

  SvarSlett
 5. Jeg har aldri lest hele boken, bare sett filmene :p

  SvarSlett
 6. Oi! Lykke til :D Bøkene er veldig bra (eller, jeg har bare lest den første)! Det er sykt mye da, håper du klarer det!! :D

  SvarSlett
 7. Oi lykke til! jeg har aldri lest bøkene og bare sett noen av filmene. Men jeg må innrømme at jeg synes de var litt kjedelige. Men du klarer det sikkert! Jeg skal faktisk lese 2000 sider bare i pedagogikk jeg nå, på ca to uker...det tviler jeg på at jeg klarer :(

  SvarSlett
 8. Vet ikke helt om det er så lurt å lese en bok i hastverk. Etter personlig erfaring er det bedre å ta seg god tid til å lese, og ofte når jeg har lest noe i en bok som jeg liker veldig godt, legger jeg den i fra meg og fortsetter den for eksempel neste dag. Får mye mer ut av bøker når jeg får tid til å nyte de og tenke igjennom det jeg har lest.

  Men hvis du vil lese den på så kort tid, sier jeg lykke til :D

  SvarSlett
 9. Jeg prøvde å lese den en gang. Tror jeg datt ut ved to tårn. Tror jeg var for ung da jeg prøvde :)

  SvarSlett
 10. Hele boka er gørrkjedelig. GØRRKjedelig. Fantastisk historie, døllt skrevet, dessverre...

  SvarSlett
 11. lykke tell!
  haha :D

  SvarSlett
 12. Litt ev eit prosjekt, men det er vel bøker ein bør ha lest! Eg har juksa litt då. Og berre lest ein. Men masse lukke til :D

  SvarSlett
 13. yeah. håper igrunn det ikke starter, hehe!

  SvarSlett
 14. hohoho , lykke til! :-) Jeg har ikke så mye tålmodighet til å lese slike bøker, værtfall ikke på så kort tid! :-P

  SvarSlett
 15. Jeg leste hele Ringenes Herre i løpet av en juleferie en gang.

  SvarSlett
 16. Litt av et prosjekt :) Men gøy om du klarer det!

  SvarSlett
 17. sv: jaa, skikkelig gøy! han er dramaturg :)

  SvarSlett
 18. Sv; Grunnene til at jeg flytter til STVG er mange. Men en av de fine grunnene er at jeg har ei venninne som bor der nede, som jeg ønsker å bruke mer tid på :) I tillegg er det jo en herlig by, med masse spennende ting å finne på.

  Jeg syns det er viktig med miljøforandringer, og reiser/flytter derfor mye rundt. Egentlig så skulle jeg hjem til mitt vakkre Australia til neste år, men planene ble endret i siste liten. Så nå skal jeg bare ta meg et slags friår i Stavanger, før flybilletten min fører meg vidre Down Under :)

  SvarSlett
 19. Jøssda, for et prosjekt! :)

  SvarSlett
 20. å fyttifaen! at du orker å lese igjennom ALT DET DER!!! hadde sovnet halvveis ned på side 1, jeg.. og det er vel der innholdsfortegnelsen står (?)

  jeg har bare som mål å få i boks alle julegaver FØR lille julaften!

  SvarSlett
 21. Hehe litt av et prosjekt å starte med nå! Ambisiøst! Lykke til:) Jeg har alt for mye som jeg har startet og ikke fullført, så holder meg til de prosjektene jeg:) Ikke at jeg kommer på så mange nå, men trening er et av dem:P jeg har jo ikke trent på evig tid jo!:(

  SvarSlett
 22. Haha! Bra du ikke leser den på engelsk isåfall.. Det gjorde jeg for noen år tilbake, og det tok noen måneder for å si det sånn. Var utrolig tungvint språk å lese samt plenty med ting man måtte huske på for å henge med og, så tror jeg må lese den på nytt for å få med meg alt (var vel litt for ung - 15 år tror jeg) :) Lykke til!

  SvarSlett
 23. lykke til? heheh, hadde jeg aldri klart :p nei har egentlig ikke det :)

  SvarSlett
 24. der ER noe i det! man må bare være litt tålmodig ;)
  men et fint prosjekt, det kan du jo drive med hvor som helst.

  SvarSlett
 25. må lese ei bok på eng. -.- (lekse)

  SvarSlett
 26. mine prosjekter er vell bare å fullføre alle eksamenene!! jeg har desverre nok med det :P hehe

  SvarSlett
 27. Ringens herre er en fantastisk historie, men elsker filmene! Aldri om jeg orker å lese en så stor bok.. XD Lykke til!

  SvarSlett
 28. Kan anbefale å hoppe over starten og heller ta den til slutt, når du har fått et lite innblikk i hvem du egentlig leser om. Litt som med enkelte passasjer i Bibelen, egentlig. :-)
  Jeg har som prosjekt å ta av et par kilo ved å gå masse turer og spise mer frukt og grønt (i tillegg til det vanlige jeg spiser, ikke istedet for!). Ellers må jeg prøve å spare litt, holde den nye leiligheten ryddig og lese så mye jeg kan.

  SvarSlett
 29. Åh, herregud! Det der hadde ikke jeg giddet ihvertfall!
  Men du får ha lykke til da :)

  SvarSlett
 30. Kjøpe julegavene? :p Hehe...med andre ord...nei ;)

  SvarSlett
 31. Lykke til!
  Jaaa... Komme ned i spagat, haha, tror jeg døør!

  SvarSlett
 32. Oh shiiit! Give me some of your patience! Har så lyst til å lese tykke bøker, men har altså ikke tålmodighet, tid eller så sovner jeg ;p

  Lykke til da :)

  SvarSlett
 33. Lykke til:) har også lyst å begynne på den boka. har lånt bort min,men skal nok få lest den. Prosjektet mitt før året er omme er vel få prøve å få lest alle bøkene på "skal-lese" listen min:

  SV;Følte daten gikk bra,og vi får se ann hvordan det går videre:)

  SvarSlett
 34. hahaha good luck! I have as a tradition to read A Christmas Carol from December 1st until Christmas eve ( I know, I know, I can finish it in like 1 hour, but I like to spread it out though out the month of December :D ) Then on Christmas eve I read The Night Before Christmas <3 i must have tread them like 50 times now!

  SvarSlett
 35. Jeg tror jeg brukte to måneder på å komme meg gjennom den. Men jeg syns den var veldig bra! :)

  SvarSlett
 36. Vææææææææh sjukt. Jeg har ikke orket å se filmene en gang jeg heheh. God helg søta!

  SvarSlett
 37. Woaw! du må mer eller mindre bruke hele desember på dette da :P
  Leste de selv, i niende klasse men brukte ett år på alle tre, de var på engelsk da så jeg kan ikke si jeg forstod alt :P

  SvarSlett
 38. mitt prosjekt for året er stort sett å overleve.. (og gjøre det så bra på alle eksamener som mulig selvsagt) neida, jeg tuller litt. samtidig som det er det eneste jeg egentlig klarer å ha fokus på nå fram til jul. XD

  jeg har faktisk lest ringenes herre, da! jeg syns ikke å huske den var så tung egentlig, jeg likte den veldig godt. men nå er jeg veldig glad i å lese og enda mer glad i fantasy, da! jeg har faktisk tenkt litt på i det siste om jeg ikke burde lest de igjen, men det får bli sommerens prosjekt for meg tror jeg, juleferien min er ikke lang nok for et så stort prosjekt :P

  SvarSlett
 39. Så kult :) Sangen din var stilig :)

  SvarSlett
 40. Også klarte jeg å kommentere på feil innlegg, kjempebra :P
  Har faktisk og prøvd å lese Ringenes Herre, men kom bare til ca 120 sider, før jeg ble lei :P

  SvarSlett
 41. Tenkte jeg skulle lese Inheritance, siste boka i Eragon-serien. Pluss gjøre det bra på de fire eksamenene mine. Ringenes Herre er verdt det!

  SvarSlett
 42. Kanskje å rydde og vaske leiligheiten? Haha, evigheitsprosjekt.

  Ringenes Herre har eg aldri lest, berre sett filmane.

  SvarSlett
 43. Lykke til, Siv! Jeg begynte jeg også, men så forsvant alt som het leselyst og ikke minst tid til å lese. Men jeg er jo godt i gang med den første, og jeg skal lese de ferdig en eller annen gang! ;) Det jeg har lest av den første boken er i hvert fall veldig spennende, selv om det er mye tyngre å lese enn hva jeg er vant med.

  SvarSlett
 44. Leste boken etter den første filmen kom ut. Noen fantastiske (men lange) naturbeskrivelser. Tolkien har virkelig laget sitt eget univers. Men litt langdryg for meg.

  Dersom du skriver en anbefaling av Mira sin blogg med link og legger igjen kommentar, er du med på en giveaway.

  SvarSlett
 45. Å herre jesus for ei bok!! Hadde aldri klart å fullføre ei så stor bok, ikke om jeg ville engang.
  Den må jo være minst like stor som Norges Lover jo.

  Jeg sier bare.. Lykke til!
  Men kjenner jeg deg rett, så er vel du ferdig lenge før jul ;D

  SvarSlett
 46. Jeg har sååå lyst til å lese den jeg også, og har begynt ca hundre ganger, for alle sier den er sååå bra!! Også er den jo sååå kjedelig :-p hehe

  SvarSlett