23.11.2011

Komplimentbok

Av og til føler man seg ikke så høy på pæra. Noen ganger får man bare lyst til å grave seg ned i et hull fordi man ikke føler at man er god i noe. En og annen gang kan man trenge gode ord, men det er ikke alltid de rundt deg ser det, og gjør de det av medlidenhet funker ikke komplimentene like bra. Derfor kan det være fint å huske alle de fine tingene som blir sagt, og det ved å lese i ei egen bok for sånt!

thebook

book of

Jeg husker ikke hvor jeg tok idéen fra, men at det var en blogger er jeg helt sikker på. Og etter å ha funnet den perfekte boka i ei skuff, skrev jeg navn på forsida og satte den tilgjengelig. Det er ikke alltid lett å huske å skrive ting ned, og hva skal jeg skrive ned? Jo, alt som får meg til å smile, og som er såpass fint at jeg husker det når jeg kommer hjem. Fint nok til gjøre dagen litt mer positiv, og fint nok til å gjøre meg glad en dag jeg er deppa. Jeg blir til og med i bedre humør bare av å gjengi ordene svart på hvitt! Foreløbig står det mest ting som har med mine fremføringer å gjøre, både sangmessig og i foredragsversjon. Men etterhvert er jeg sikker på at boka kan komme til å bli full. Det er iallfall det jeg håper den vil bli en gang!

Hva slags komplimenter setter dere mest pris på?

Siv
xxx

47 kommentarer:

 1. Så lurt! En sånn kunne jeg tenke meg å lage også! Ha en fin dag! ♥ Mitt kompliment til deg er at du har en kjempefin blogg og at du er flink til å kommentere innleggene mine! :) Liker alle komplimenter jeg får jeg:)

  SvarSlett
 2. Det var jo egentlig sykt smart! :) Så kan du kikke i boken når du ikke har det så bra! Bra ide!

  SvarSlett
 3. Så utrolig bra ide! :)

  SvarSlett
 4. jeg liker at folk sier eller skriver fine ting til meg og bryr seg om meg (:
  veldig smart ide det der! :D

  SvarSlett
 5. Wow, så lurt! Nå ble jeg veldig inspirert til å lage meg en slik en selv:-)

  SvarSlett
 6. det var en ganske god idè :) hmm, nei det vet jeg faktisk ikke! :p

  SvarSlett
 7. Det var jo en skikkelig smart idé! :)

  SvarSlett
 8. Oi, kunne tenkt meg noe slikt selv :) Dagene føles spesielt litt tunge ut fram mot eksamen i disse kalde tider skjønner du ;)

  SvarSlett
 9. ikke dumt! Kanskje jeg burde lage meg ei slik bok selv :-P Er utrolig flink å grave meg ned i dritt og negativitet, så hadde ikke vært dumt å hatt det svart på hvitt gode ord om meg selv og ting som får meg til å smile ^^

  SvarSlett
 10. <3 finfin idé, hørtes egentlig veldig smart ut!
  komplimenter på blogger blir der også, og jeg håper at denne kan huskes som en av de positive!
  og tusen, tusen takk for de fine kommentarene dine!

  SvarSlett
 11. haha, så gøy, jeg er sur. hadde trengt ei sånn!

  SvarSlett
 12. smart ide! jeg liker når folk sier til meg at jeg er flink eller smart.

  SvarSlett
 13. Nesten verdt å bestille for så å kaste bladene;) Lakken koster jo vanligvis 169, så tjener på det uansett hva man gjør ;-p he he!

  SvarSlett
 14. Oj, hadde tenkt å lage en sånn en jeg også! Det er ett hundre prosent genialt!

  SvarSlett
 15. Jeg smiler. Og sier: Så lurt.
  Håper boken din blir fort full.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 16. så smart, men eg tror ikje eg hadde klart å laga ein sjøl, hehe ;)

  / tusen tusen takk!

  SvarSlett
 17. Trur æ faktisk blir meir glad av kompliment som går ut på mi personlighet og sånt. Hvis nån sei; du e verkelig nån tell å se opp tell. Eller; Kor snill du e! Så blir æ skikkelig glad!! å det kan gjøre at heile uka blir bra! men sett jo selvfølgelig også pris på kompliment om utseende også!! Like foresten hårfarga di :D

  SvarSlett
 18. Egentlig alle. Det at folk faktisk gidder gi kompliment setter jeg pris på! :)

  SvarSlett
 19. Jeg er en sånn person som ikke klarer å motta komplimenter. Det blir alltid sånn at jeg tenker det må være en baktanke, med alt som folk sier og gjør. Og uansett hvor godt jeg gjør noe, så finner jeg alltid feil ved det, noe som gjør at stemningen ikke blir åpen for ros etterpå.

  Men noe som får meg til å vekke en liiiten følelse, er når noen kommenterer positivt over filmer jeg lager. Ingenting er bedre enn å høre at du klarer å gjennomføre lidenskapen din hundre prosent. Og selv om jeg alltid vet at jeg kunne gjort det bedre, så gir det et lite lykkekick.

  SvarSlett
 20. åå, så luuurt!
  jeg ble veldig smigret i dag, da jeg snakket med sjefen min på den ene arbeidsplassen og hun ville gjøre alt for å beholde meg der. hun sa hun var storfornøyd og alt det der. awiii!!!!

  SvarSlett
 21. så fin idé :) Jeg liker vel egentlig alle komplimenter, what's not to like? Men liker veldig godt å høre at jeg er tøff.
  Svar: Ja, House of Night blir bare bedre og bedre synes jeg. Tror det er lenge å vente på den neste nå..

  SvarSlett
 22. så lurt :)
  De komplimentene jeg setter mest pris på er når fremmede kommer bort å sier noe hyggelig. Senest i dag var det ei som kommenterete vesken min for hun synes det var så tøff farge på den!

  SvarSlett
 23. Åh, for en fin idé!

  SvarSlett
 24. Kjempegod idè!
  :-) Kanskje jeg ksla age meg en sånn..du har helt rett ,de gode ordene glemmes lett!

  SvarSlett
 25. for en god ide, burde lage meg en også! haha :)

  SvarSlett
 26. For en god idé! Man husker jo som regel bare negative ting, så da kan det være fint å skrive ned det fine man får høre hos andre slik at man kan sitte å bla i den i ettertid. Jeg vet ikke hva jeg setter mest pris på, men det er koselig når noen tar seg tid til å gi små komplimenter i hverdagen. Tror det største komplimentet jeg fikk i år må ha vært ei japansk jente som lurte på hvordan Jeg holdt meg tynn. Måtte omtrent ha XL-størrelser der borte, så det var litt av et kompliment ;)

  SvarSlett
 27. Herlig! Folk gir meg masse komplimenter fordi jeg smiler så mye og gjør dem glade (tenker tanker høyt), og for eksempel nå som jeg har hatt/har kyssesyken, har jeg vært borte fra skolen i tre uker og da sa folk at det var trist og grått uten meg på skolen og sånt. At noe manglet. Sånt blir jeg veldig glad av! Jeg blir egentlig glad for alle komplimenter som har med personligheten min å gjøre.

  Boken virker genial!

  SvarSlett
 28. Skjønnhet og Talent komplimenter! Jeg elsker oppmerksomhet og har det veldig ofte slik at jeg graver meg ned i et hull!

  SvarSlett
 29. Herlig idé, Siv! Du kommer med så mange ideer at det er ikke rart du har mange lesere. Tror kanskje jeg må prøve ut samme ting, for du har så rett; av og til trenger man litt oppmuntring, og det er ikke alltid de rundt en legger merke til det.

  SvarSlett
 30. Kjempe god idé siv:) Alle burde ha en sånn bok.Så kan man se gjennom de å se gode ting man har gjort,eller fått gode komplimenter:)

  Liker godt når noen enten komplimenterer meg for små ting,f.eks nye øreringer eller noe nytt ved meg som ikke er noe man legger merke til med en gang:)

  SV;Takk Siv<3 koselig å høre! Prøver å snoke rundt på nye blogger å finne innlegg,men hender jeg glemmer det. Så da blir det gode og gamle faste bloggene som får søkelyset på seg:D

  SvarSlett
 31. Så genialt! Absolutt noe jeg skal vurdere å gjøre! :) Jeg elsker å få komplimenter de dagene jeg føler meg crappy!

  SvarSlett
 32. Dette er jo virkelig en god idè :)

  SV: :) Bra du liker det, Siv :)

  SvarSlett
 33. Oh, dette var himla fint. Kjempegod idé. Lurer på om jeg skal lage en sånn bok selv, det er jo helt genialt.

  SvarSlett
 34. Så utrolig kult, veldig bra idé! Det er så lett å bare huske det dumme. Det er jo så koselig å få komplimenter! Jeg blir alltid glad og litt varm i kinnene :)

  SvarSlett
 35. For en smart ting å gjøre! :) Jeg blir alltid glad for komplimenter, enten det går på at jeg har vært flink, eller kanskje jeg ser fin ut en dag!

  SvarSlett
 36. Meget bra idè! Har sett og hørt om slik før. Skal vist hjelpe også har jeg hørt :)

  SvarSlett
 37. Hei!
  Din blogg er plukket ut til "ukas blogginnlegg" på ung.no. Innlegget ligger nå på forsiden av ung.no, med link til din blogg. Vi vil gjerne sende deg en liten premie. Send navn og adresse til redaksjonen@ung.no, så vi vet hvor premien skal sendes.

  God helg! Hilsen oss i ung.no

  SvarSlett
 38. Sånt hadde vært fint å se tilbake på når man føler seg dritt. Eller kanskje iallefall, jeg har iallefall vært dårlig til å ta til meg det andre sier. Er alltid misfornøyd og uenig egentlig. Har aldri vært flink til å ta til meg sånt og føler meg faktisk verre hvis noen sier sånt til meg ganske ofte

  SvarSlett
 39. En veldig god idé!! Tror faktisk at jeg har ei sånn bok et sted.. tror jeg må lete den frem igjen -og fylle den litt mer opp :) Takk for at du er så omsorgsfull! Det kan du skrive i boka di ;)

  SvarSlett
 40. så koselig! så herlig å kunne ha en sånn bok å kunne se i når ting er litt kjipe.. jeg tenker med en gang at "jaaa, det vil jeg også gjøre!" men så kommer selvinnsikten snikende, og jeg bare vet at det kommer til å vare i maks en uke og så er det prosjektet glemt, haha. men jeg håper du husker på din bok og at du får fylt den opp fort, med mange fine komplimenter! :)

  SvarSlett
 41. ååh, herlig idè! skal lage meg en slik en selv, til tristere dager :)

  SvarSlett
 42. Fin idè.

  Har ein bok eg skal berre skrive fine ting som har skjedd, men gløymer det alltid.

  SvarSlett
 43. Ah, så smart!

  Jeg klarer egentlig ikke å huske komplimenter jeg har fått jeg.. Er verdens dårligste på å ta imot de. Jeg blir ukomfortabel og fortrenger det som blir sagt - mest fordi jeg ikke tror på det, og fordi jeg aldri klarer å skjønne at noen ganger så mener de faktisk det de sier.

  Hm.. Men kanskje det hadde hjulpet litt hvis jeg hadde skrevet det ned, i stedet for å grave det vekk!

  SvarSlett
 44. åååh, for en utrolig fin idè!! Veldig inspirerende. Sånt burde man gjøre når man har det vanskelig. Folk sier jo egentlig mye fint, det er jo bare det at det er så mye lettere å huske de negative tingene.

  SvarSlett
 45. For ein herleg idé! Eg trur nok at alle kan trenge ei slek bok i ny og ne.

  SvarSlett