12.11.2011

Høytidskort

Fordi vi ikke er i desember enda, skal jeg prøve å ikke si ordet som er så følelsesladd. Butikkene har nok av røde, lilla og hvite ting i salg, og det å få den gode stemninga så tidlig på året, vegrer jeg meg for. Hva om jeg får den nå, men ikke når det virkelig gjelder i desember? Men i dag laget vi kort som vi kan sende rundt om noen uker!

xmas

xmas2

xmas3

Kanskje kunne det vært lurere å gjøre dette i neste måned for å få den rette stemninga da, men det kan fort bli stress om man skal lage gaver og kort og pynte og stresse med alt samtidig. I tillegg til det private stresset, så dynger skolen på med prøver og tentamener rett før høytid og ferie, så lillesøs og jeg fant ut vi skulle bli ferdig med kortlaginga nå. Og koselig var det, å sitte på et eget hobbyrom med stempel, klistremerker, farger og annet utstyr!

Flere som har starta med forberedelser til den O' store høytid?

Siv
xxx

25 kommentarer:

 1. Så koselig!
  Jeg har ikke forberedt noe som helst. Men julekort er alltid bra! :D

  SvarSlett
 2. Så koselig! :-D åå, som jeg gleder meg til jul! :-D

  SvarSlett
 3. ja, har begynt å kjøpe julegaver nå :P

  SvarSlett
 4. nei, jeg har ikke det... har nok med å ikke dø av eksamensnerver allerede haha.... men etter 16 desember DA skal jeg få julefølelse da :)

  SvarSlett
 5. Nææh, så moro! Så flink du er :) Jeg har kjøpt noen julegaver! ;)

  SvarSlett
 6. Hei, hallo, jaaa jeg lever! Forhåpentligvis tilbake.

  Ah, husker kortlaging. Det var tider :) koselig aktivitet.

  SvarSlett
 7. så kjekt da! :-) Ja, kan fort bli veldig mye man skal rekke i desember, så lurt av deg å begynne litt før ;-) Har kjøpt noen julegaver :-)

  SvarSlett
 8. flenka :D einaste æ har bynt med e å tenke på gava :)

  SvarSlett
 9. Så koselig, og fine kort! Jeg er ikke i gang med noenting ennå. Kommer ikke til å bli så mye forberedelser i år pga vanskelige eksamen og oppgaver. Skal bli så godt når dette semesteret er over! Så koselig at du har lagt meg til på bloglovin :) Jeg har deg på lista over favorittblogger på nett, så jeg slipper gå inn på bloglovin hver gang!!

  SvarSlett
 10. Har kjøpt meg pepperkakeboks nummer to. Ops.

  Så flinke dere har vært, får litt presentasjonsangst for når jeg skal sette meg ned med slikt om noen uker :P

  SvarSlett
 11. Hehe ja men kort må være lov å lage litt tidligere:) De så kjempe fine ut! Vet du, jeg har faktisk vært å shoppet julepynt i dag! Puter, nisser, hjerter, julekrukker, stjerne og "jule"teppe. Men blir for tidlig å sette det frem nå, så kjenner jeg gleder meg litt ekstra akkurat nå til å pynte:)

  SvarSlett
 12. Jeg har ordnet med noen gaver, og kjøpt inn det jeg skal ha for å lage julekort:) Jeg liker å begyne i god tid for å slippe all stress like føre jul:) Fine kort dere hadde laget:)

  SvarSlett
 13. Jeg har kjøpt en julegave og begynt å tenke litt iallefall! Det var nok lurt å begynne med det allerede nå, ja ;) Personlig har jeg ligget hjemme med kyssesyken en god stund så jeg har sett på Amalies Jul, en episode for hver dag i.. eh.. november :)

  SvarSlett
 14. Ah, så morsomt å holde på noe sånt da :D Jeg er ferdig med alle julegavene som skal til Norge siden jeg skal sende de med mamma neste uke :)

  SvarSlett
 15. Koselig å lage kort:) Har ikke gjort det på mange år jeg. men det fint å få gjort det unnagjort:)

  SV;hehe, takk:) Bra at du likte dette også!tihi!

  SvarSlett
 16. nesj, men har allerede julestemning da!:)

  SvarSlett
 17. Fine & Kreative kort, må jeg si!

  SvarSlett
 18. De så veldi fiint ut :D

  SvarSlett
 19. Å så koslig da! :) Sitter med hue i pensumbøker jeg, så får ikke starta med så mye forberedelser før den er ferdig ;p

  SvarSlett
 20. Kjempekos å lage kort da, veldig kjekt å være tidlig ute med det. Kan virkelig fort bli stress. Eneste juleforberedelsene jeg er med på nå er reisen til Julestjernen forberedelser.

  SvarSlett
 21. Siv du er så flink! Har ikke hatt noe i mot å få se nærmere på verkene dine, men skjønner det også om du ikke vil legge de ut slik at noen kan stjele ideene dine. sv - ja, fin plass er jeg fra sant?;)

  SvarSlett
 22. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i julen, men julegaver pleier jeg alltid å få ordnet likevell. Hittil så har jeg gjort meg ferdig med to stykker, noe som vil si at jeg ennå har sånn rundt 15 igjen. Uff.. jul er så stressende!!

  SvarSlett
 23. Oi, så mange fine kort! Blir lite tid til sånt, og dessuten er jeg ikke så kreativ av meg :P

  SvarSlett
 24. Wooow! Det var mange kort!
  Jeg har ikke startet enda, men skal snart komme i gang, slik at jeg rekker å sende ut før det er for sent! :)

  Er ikke så meget kreativ, eller tålmodig til å holde på med sånne ting, men det er jo gøy allikevel! Også er det liksom blitt en tradisjon, så det må jo gjøres ;D

  SvarSlett