11.11.2011

Gjesteinnlegg; Malins ord

Heihei! Malin her. Dere lurer sikkert på hvem i all verden jeg er og hvorfor jeg blogger på Siv sin blogg? Først kan jeg jo fortelle litt om meg selv. Jeg heter Malin Kristina, men alle kaller meg bare for Malin. Jeg er 16 år gammel, og til vanlig blogger jeg på malinkaa.bloggr.no. Jeg er en jente som ikke er redd for å si hva jeg mener, og jeg kan også være ganske sta til tider. Jeg står for det jeg gjør, og uansett hvor mye det koster meg sier jeg det JEG MENER. Jeg gjesteblogger på Siv sin blogg fordi hun hadde en genial idé om at vi kunne gjesteblogge på hverandre sin blogg en dag.

Men over til det innlegget egentlig skal handle om. Jeg har lyst til å skrive litt om det inntrykket jeg har fått av Siv gjennom bloggen hennes. Mer reflektert jente skal du virkelig lete lenge etter! Det jeg liker så godt med bloggen hennes er at hun skriver om temaer som det ikke er så veldig mange som blogger om. Hun sier det hun mener om ting, og det er noe som jeg synes er viktig! Jeg blir seriøst irritert på mennesker som ikke har egne meninger, men som bare sier det samme som alle andre, og tror at de er sååå kule. Siv sier virkelig det hun mener, og jeg føler på en måte at jeg ligner litt på henne når det kommer til det. Sosial intelligent tror jeg også at hun er!Hun skriver så mye klokt, og jeg har fått det inntrykket at hun ikke bare tenker på sitt eget beste men også menneskene rundt henne. Det er virkelig en viktig egenskap! Dessuten må jeg også få sagt at Siv er kjempe flink til å synge og til å skrive egne sanger! Dere har vel sett videoen hun la ut der hun synger en sang som hun selv har skrevet? Så vil jeg bare si at alle dere som er gode venner med Siv - dere er heldige dere! Hun er virkelig en venn som er verdt å ta godt vare på! Hmmm, egentlig ganske rart at jeg sitter her og skriver alt dette om en 16 år gammel jente som jeg aldri har møtt, men som jeg har fått et så sterkt inntrykk av kun gjennom bloggen hennes!

Klem fra Malin


Ps fra Siv - Malin er bra søt, det må jeg iallfall få lov til å si! Og vil dere lese mitt innlegg på Malin sin blogg, så kan dere trykke her.

19 kommentarer:

 1. enig med ho, du e flenk :) keep going!

  SvarSlett
 2. enig med Malin!

  / tusen tusen takk!

  SvarSlett
 3. Fint skrevet om ei fin jente! :D

  SvarSlett
 4. reflektert, indeed! derfor jeg liker å lese her, for man finner så mye man ikke finner andre steder :)

  SvarSlett
 5. Helt enig! Siv er toppen=) <3 Kos deg med gode ord og ha ei fin helg søta

  SvarSlett
 6. Har samme inntrykk som deg av Siv! hun virker som en utrolig reflektert og klok jente, og det er ganske uvanlig til å være så ung som hun er! Jeg synes bloggen hennes er spennende pga man vet aldri hva slags innlegg som kommer neste dag :)

  SvarSlett
 7. ååh så koselig! :) er egentlig enig i hva Malin skriver. Du er jo ei god jente med mange meninger om mye rart! :)

  SvarSlett
 8. Koselig med gjesteinnlegg :) Siv virker som en koselig jente!:)
  Enig i det du skriver malin!

  SV;hehe,nei det er ikke alle som rekker å sitte å "sture":) Nå fikk jeg lyst å se på nytt på nytt på nett tv.=) God helg til deg også!

  SvarSlett
 9. Så fint innlegg :)

  SvarSlett
 10. Veldig fint skrevet <3

  SV: Ser du ikke på tv? Aldri? Wow.. Jeg tror jeg aldri hadde klart det :P

  SvarSlett
 11. Så godt skrevet :) Fint innlegg :)

  SvarSlett
 12. såå fint og søtt innlegg. skal sjekke ut bloggen "din"! :D

  SvarSlett
 13. Så fint med gjesteinnlegg :) Skal ta en titt på bloggen hennes :) God helg!

  SvarSlett
 14. veldig bra gjesteblogginnlegg! :D

  sv; tusen takk for kommentar! :D

  SvarSlett
 15. Jeg er så enig med Malin! :D

  Er jo en grunn til at jeg har blitt så glad i bloggen din Siv! <3
  Selv om jeg ikke har møtt deg (vel, vi har jo Skypa et par ganger. Det teller vel for noe, ikke sant?) så føler jeg at jeg kjenner deg ganske godt!
  Du er ei kjempesøt jente med ordentlig trøkk, du er så skoleflink som jeg aldri trodde noen kunne bli, du har et stort musikktalent og du er kjempeflink til å skrive! Det mener jeg virkelig! Også tror jeg virkelig at man skal lete lenge etter et snillere, mer ærlig menneske! :)
  xxx

  SvarSlett