22.11.2011

Dere er supre!

Jeg må bare. Jeg gir meg over til magefølelsen. Dere er de beste leserne jeg kunne hatt, og jeg skjønner ikke hvor jeg skulle gjort av meg hadde ikke vært for dere. Da jeg kom hjem i går etter konserten, ble jeg møtt av så mange fine ord at magen ble helt varm!

Double Love Heart Hands At Sunset

Og det skjer gang på gang. Lange kommentarer, korte kommentarer, kommentarer med mye mening, og kommentarer som ikke betyr annet enn at jeg skal vite at dere sender meg omtanke. Dere husker kanskje at jeg har ei mappe i mailen min, der jeg lagrer alle de fineste kommentarene? Den mappa begynner å bli veldig full! Jeg hadde en periode for noen uker siden der jeg følte at bloggen tapte seg. Jeg fikk færre kommentarer enn det jeg plutselig hadde vent meg til, og lesertallene sank. Det fikk meg til å virkelig sette pris på den tida dere faktisk legger igjen her i bobla mi! Og nå flyr jeg med kanarifugler. Jeg har aldri hatt så mange ukentlige besøk, og kommentarkvantiteten kan jeg ikke klage på. Iallfall ikke kvaliteten, for dere kommer med så mye fint, smart og søtt. Også en god del tankefulle kommentarer. Iyou!

Siv

xxx


/Bildet er linket

32 kommentarer:

 1. Må si meg enig i at det finnes mange herlige blogg lesere der ute. Som gjør hverdagen litt lysere når man ikke har det så bra! Jeg er i grunn glad for at jeg ikke har en stor blogg, da hadde man mest sannsynlig fått mange usaklige kritiske kommentarer, mens når man har en blogg som er akkurat passe stor så får man bare herlige, støttende og søte kommentarer!! :)

  Klem!

  SvarSlett
 2. Åh, er det ikke flott? Det å ha en blogg kan virkelig løfte hverdagen. Jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker gjennom blogging. Jeg får ikke så mange kommentarer, men de jeg får er virkelig helt fantastiske! :)

  SvarSlett
 3. aw, men du fortjener det vet du! Du er en av de som virkelig tar vare på leserene dine! <3

  SvarSlett
 4. Så er jo du veldig reflektert også ;)

  SvarSlett
 5. Du er så søt <3 Jeg blir alltid glad av dine kommentarer så jeg håper jeg kan glede deg med mine :) Det er ikke mange 16 åringer sin blogg jeg følger, men din er alltid verdt en tur innom ;) Stå på søta!

  SvarSlett
 6. Så koselig :) jeg setter veldig stor pris på dine kommentarer også! Men hvordan gikk konserten da...?? det gikk sikkert helt strålende!!

  SvarSlett
 7. Awwww... you're so sweet :)

  SvarSlett
 8. Verdens beste bloggar fortener verdens beste lesarar <3 Eg har vore alt for dårleg til å kommentere i det siste, fordi skulen tar så mykje tid at eg ikkje alltid rekk å lese, men når eg har tid er alltid denne bloggen førsteprioritet. Du er så fin, Siv, kjærleik frå sogningen!

  SvarSlett
 9. Skjønner at du får så mange fine og koselig kommentarer! er jo koselig å titte innom! Du skriver veldig bra og reflektert!:)

  SvarSlett
 10. Det går opp og ned her vi ferdes i Blogglandia. Men det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger .

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 11. SV;Takk for spørsmålet! Gleder meg til svare på det<3

  SvarSlett
 12. Søteste du <3

  SV: Ja jeg vet.. I mine øyne virker det nesten som i går ;) Tusen takk søte Siv <3

  SvarSlett
 13. Syns bloggen din er fin å lese, så legger selvfølgelig igjen en liten hilsen når jeg stikker innom! :-) Håper konserten gikk superbra :-D Ha en fin tirsdagskveld videre, søta ! :-D

  SvarSlett
 14. Ja, det er alltid morsom med kommentarer. Særlig om de er koslige, lange og har mening (til innlegget). Men skjønner hvorfor når det gjelder deg da - du skriver jo meget bra!! Tror de fleste er veldig takknemlig for leserne sine :)

  SvarSlett
 15. ntaa, så LAGRER du kommentarer :D how sweet! koselig at du setter slik pris på leserne dine, det gir oss jo lyst til å kommentere også :) ihi! we <3 you too!!

  SvarSlett
 16. Det er bra du får mange fine kommentarer da! Selv elsker jeg hyggelige kommentarer, og det er herlig å få det :-)

  SvarSlett
 17. Men vet du hvorfor? Det er fordi DU blogger så bra. Hver gang jeg kommer inn på denne bloggen blir jeg utrolig imponert over alt du klarer å blogge om. Hver dag står det interessante innlegg som jeg har lyst til å lese. Og du finner alltid noe nytt også. Jeg skjønner ikke hvordan du får tid.

  Du har en utrolig fin blogg. Stå på! :D

  SvarSlett
 18. Du fortjener iallefall alle de kommentarer du får, og flere til. (:
  Du er så allsidig som blogger, og det er så kjekt å få være en av dine lesere. I tillegg er det kjempefint å ha deg som leser; takk for hyggelig kommentar! Badet ser mye bedre ut nå. Skal ta nye bilder når jeg kommer ordentlig i orden. :)

  SvarSlett
 19. Alltid koselig med tilbakemeldinger:)

  SvarSlett
 20. Det er jo så fortjent vettu :)

  SvarSlett
 21. syns du skriver bra jeg, så hvorfor ikke liksom? kjempesøt blogg har du;D

  SvarSlett
 22. Du skriver jo veldig bra, en blogg verdt å lese:) Så kommenterer jo du hos meg også:) Samtidig virker du som en veldig snill person:)

  SvarSlett
 23. Det er jo fordi du er så himla søt!!! Du fortjener all ros du får. Bloggen din er awesome!

  SvarSlett
 24. Herlighet, jeg har vært slapp i det siste. Hvordan gikk konserten? Du er VELDIG tøff som tør å stå alene på scenen og synge og spille egne melodier.

  SvarSlett
 25. Fordi du fortjener det! Enkelt og greit <3

  SvarSlett
 26. Love you toooooo!! <3

  SvarSlett
 27. Det er ikkje rart at du får mange kommentarar sidan du er ein diggbar person.

  SvarSlett
 28. Vel, det er ikke annet å si enn at du fortjener det tenker jeg! :D

  SvarSlett