01.03.2012

Ingen veskeperson...

Næh, de legges bare igjen. Også er det et salig rot oppi der. Matcher de klærne? Aldri i livet, for det finnes jo uansett ingen som ser helt rett ut for meg. Det enkle er ofte det beste; Mobilen i den ene lomma, kortholder i den andre. Set to go!

Siv
xxx

/Bildene er linket

49 kommentarer:

 1. Haha, jeg kom her fra facebook og leste "ingen vaskeperson" og jeg tenkte "interessant..." og lurte litt på hvordan rommet ditt så ut XD

  Jeg er glad i skuldervesker. Jeg tror ikke jeg har noen vesker som ikke går over skuldra, da hadde den bare blitt lagt igjen. Men de jeg kan ha på tvers over skuldra er fine, for de sitter liksom på plass og jeg har henda fri :) det er jo veldig digg å ha et sted å putte ting også, da, siden jeg alltid går med stramme bukser og en gigamobil. :P

  SvarSlett
 2. Haha Siv og veskene <3
  jeg er helt avhengig av å alltid ha vesken min rundt meg, har jo halve livet mitt oppi der.. :-D

  SvarSlett
 3. Hei morsomt innlegg:) Jeg er en veskeperson, elsker vesker også har jeg som Carinacharlotte hele livet mitt oppi der:) Men den må gå over skuldra. Hvis jeg hadde kjøpt den med den fine sløyfa på, ville jeg nok ikke brukt den. Fin men lite praktis.

  Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 4. Hehe, men det er kjekt hvis man skal ha med kamera og sånn :) Men det enkle er ofte det beste da!

  SvarSlett
 5. Helt enig! Lommebøker er min store last og i sommer fant jeg den PERFEKTE da vi var på ferie i England. Svart med korallfargede blomster, og akkurat plass til mobilen! I love it :) PS. Ikke for sent å dra på Mammutsalg enda ;)

  SvarSlett
 6. Hehe, jeg er avhengig av veske hvis jeg skal noe sted :) Evt. at Alex har plass til masse greier i lommene sine ;)

  SvarSlett
 7. Gjør faktisk ofte det samme selv. Vesken er egentlig bare i veien, selv om jeg liker vesker og har en tendens til å kjøpe nye...
  Hvis jeg skal ha mye med og ikke har plass selv, er jeg veldig flink til å få feks Joachim til å ta ting for meg :P

  SvarSlett
 8. Ops, ble litt feil kommentar der.
  Liker vesker, men pleier aldri å gå med det selv. Pleier ikke å kjøpe vesker heller da. Men det er mange som er fin også bare ha de, hehe :)

  SvarSlett
 9. Åh, jeg er veldig sånn som du. Men har begynt å ta i bruk vesker mer og mer. Spesielt hvis jeg har på meg kjole. Da er det fint med den lille sorte ;)

  SvarSlett
 10. En spesiell frihet i å putte alt man trenger rett i lomma ja :) Sånn var det på 80 tallet :) Må jeg ha veske, så velger jeg slike lange som man hiver over halve kroppen... Kan ikke gå rundt med en håndholdt veske, MÅ ha armer frie...

  SvarSlett
 11. eg e glad i vesker, men så enkle som mulig. og som regel heilt svarte uten dill dall. så lenge det e plass te speilrefleksen så e eg good to go. likte ingen av dessa hvertfall ;)

  / <3

  SvarSlett
 12. jeg har så mange vesker, haha. Men bruker heller sekken min fordi den er god å gå med. Men som du sier, mobilen i den ene hånda og lommebok i den andre, så er jeg klar.

  SvarSlett
 13. Noen ganger tar jeg bare med mobil og kort. Andre ganger er jeg helt avhengig av veske - for da skal det ene om det andre, for ikke å si det tredje være med også. .. Og sååå store lommer har jeg ikke ;-) Dessuten har jeg alt for mange vesker, så burde bruke de ;-)

  SvarSlett
 14. Jeg har begynt å bruke veske :) , jeg var heller ikke den personen før , men har starta:)

  SvarSlett
 15. hmm.. elsker vesker jeg :D

  SvarSlett
 16. hehe, var ikke noe veske person før.men begynt å bli vant til det når jeg gikk på universitet:)
  SV; du går ikke noe glipp av hvis du ikke ser filmen:)

  SvarSlett
 17. Aww, mange fine her! men jeg ender ofte opp som deg;) Iallefall til hverdags

  SvarSlett
 18. Hehe, enkelt og greit :D Jeg bruker som regel samme veske til alt:P -og den har absolutt alt rotet mitt oppi:P

  SvarSlett
 19. Mange fine vesker! Begynt å bruke veske ofte har jeg merket, men blir bare når jeg er på på byen å shopper, reiser, borte hjemmefra og party party :) Ikke i hverdagen akkurat, om det ikke er noe spesielt..

  SvarSlett
 20. Jeg liker vesker jeg, da vet jeg liksom hvor jeg har alle tingene mine :P

  SvarSlett
 21. hehe, bruker egentlig sjeldent vesker. Likevel har jeg en hel haug :P

  SvarSlett
 22. haha, søta! :-d var slik selv før, men nå syns jeg det er veldig kjekt å slenge med seg ei veske. Mi er ikke særlig stor, får plass til pengboka oppi og noen hansker, og slenger den over skuldra :) Kjøpte meg ei ny i Oslo, som er vesentlig større, så den blir nok brukt endel om jeg skal ha med meg mer enn vanlig ;-) Elsker skulderreimer på vesker da, er det ikke det, gidder jeg ikke gå med den x)

  SvarSlett
 23. Hehe, skjønner det godt, var akkurat som deg før. Nå greier jeg meg ikke uten! ;)

  SvarSlett
 24. Jeg elsker vesker :-D Men tok ofte bare mobilen og kortholder i lomme før :)

  SvarSlett
 25. ååh, må alltid ha veske jeg :o

  SvarSlett
 26. Nåå vil jeg egentlig ha alle du viste her da ;) Jeg er definitivt en veskeperson men det hender at jeg går uten, faktisk.

  SvarSlett
 27. Jeg er litt FOR enig. Har en litt stor som jeg bruker innimellom på skolen hvis jeg ikke skal ha med noe. Små, pyntlige vesker til festen? Finnes ikke..

  Dessuten vil de ikke ligge på skulderen..

  SvarSlett
 28. Fader.. Nå minner du på meg at jeg må kjøpe meg en ny veske.. Har vært så lenge på utkikk etter en (flere), men finner jo aldri enn jeg virkelig liker :\ Baah! Samme ang lommebok btw..

  SvarSlett
 29. Jeg elsker vesker og har en billion av dem! Må ha noen som passer til ethvert antrekk :) Klarer meg ikke uten, hvor skulle jeg gjort av alle tinga mine da!!

  SvarSlett
 30. eeeelskverdige alle sammen! :D (ThanxForUrComnt!) :D

  SvarSlett
 31. Hehe.. Jeg er totalt avhengig av vesker ;)

  SV. Ja Camilla har en fantastisk blogg <3

  SvarSlett
 32. Jeg liker vesker, men er ikke sånn veskegal, altså! :D

  SvarSlett
 33. Jeg var lik deg før, men så skulle jeg plutselig ha med meg mer enn mobilen og kortet, så da ble veske tingen! Man trenger jo ikke nødvendigvis ha en stor :) Synes det er praktisk, ofte blir det veldig klumpete med alt i lommene.
  Men jeg bytter på det, skal jeg bare i butikken å ikke trenger noe særlig med meg har jeg bare alt i lommene (de er jo digre på jakken uansett!) om jeg skal på shopping eller annet så tar jeg vesken :)) Min er svart med hvite store dotter, og akkurat passe stor!

  SvarSlett
 34. Hehe :) Smart tenkt egentlig. Skjønner faktisk ikke hvorfor jeg har en. Har attpåtil en stor en faktisk, med masse rot i. Jo større den er, jo mer rot. #erfaring... Haha!

  SvarSlett
 35. Har en veske med alt jeg trenger, så bare slenger den i bilen hvis jeg skal noe spesielt ;) Ellers er jeg litt som deg at jeg bare tar med kort, nøkler og mobil når jeg skal ut :)

  SvarSlett
 36. Det er rart hvor forskjellig man er; jeg kunne aldri levd uten vesker! Men nå får jeg jo ikke plass til mobilen, pengboka, lipsylen, håndkrem, kamera(and it goes on and on) i noen lommer heller, da:-)

  SvarSlett
 37. Hehe, vi er jammen meg ulike på noen områder og like på andre :) Jeg er avhengig av veske, har så mye oppi, har ikke nok lommer eller store nok lommer til mobil, lommebok, almanakk, leppepomade, bok, hansker, solbriller osvosv haha

  SvarSlett
 38. (hurra, masse innlegg å kose meg med! Har smuglest litt gjennom mitt internettfråvær då)
  Vesker er ofte mykje styr. Eg klarte å legge min igjen i London (æsj for eit styr), heretter brukar eg kun ryggsekken min på tur! Og den skal aldri av, så mister eg den ikkje (haha)

  SvarSlett
 39. Det jeg liker med vesker, hvertfall hos jenter er det at de er toppen av kransekaken. De ser veldig stilig ut, =)

  SvarSlett
 40. selv syns jeg vesker piffer opp et antrekk, men ender ofte med at jeg bruker en fast veske. Men bruker for det meste en stor lommebok med plass til det meste. Praktisk:-)

  SvarSlett
 41. Helt enig med deg! Vesker er som regel bare i veien. Så klarer jeg liksom aldri å få nok ting oppi vesken til at den ser fin og fyldig ut. Mye bedre uten ;)

  SvarSlett
 42. Jeg er heller ikke noe flink til å gå med veske, men jeg skulle ønske jeg var det! :) Det er utrolig fint, og det ER faktisk praktisk. Bare synd at jeg har pådratt meg en relativt dyr smak, og dermed blir det ikke kjøpt så mye heller, liksom :P

  SvarSlett
 43. Haha, det er så meg, men eg går med til tider med ei veske om eg skal handle.

  SvarSlett
 44. MÅ ha veske.... kamera, lommebok, notatbok, mobil etc etc... men det er nok med en veske eller to da!

  SvarSlett
 45. Der e eg heilt enig med deg! vesker e sje t å fordra :P

  SvarSlett
 46. å savner den tiden da jeg ikke trengte veske <3 Men nå måå jeg ha det for å få plass til alt jeg trenger. Kjøpte en for sånn 2 år siden, og det er den jeg bruker ennå, den er svart. Så i mitt hodet passer den til alt, haha

  SvarSlett
 47. Hehe, så vittig at det går ann å bli så forskjellige :) jeg føler meg helt naken uten veska! Har brukt veske siden barneskolen tror jeg :p Deilig at ikke alle mennesker er like, sier nå jeg! :)

  SvarSlett
 48. Der er faktisk jeg veldig uenig! : ) Jeg elsker vesker. Og dessuten så er pengeboken så stor at den har ikke plass i noen som helst lomme....

  SvarSlett