10.03.2012

Siv-helg

Avslapping med god samvittighet! Det har gått to måneder og jeg kan enda ikke land og hovedstader i Europa, så jeg har funnet meg et par spill for pugginga sin del. Nå skal jeg klare det i løpet av helga, så kan jeg gå videre til Sør-Amerika. Flaggene får jeg ta etterhvert! På bildet ser dere hva som holder meg med selskap denne lørdagsmorgenen! Senere må jeg vel sikkert vaske samfunnshuset og kanskje gjøre noen lekser, men jeg har jo morgendagen også, så i dag kan jeg øve på land og spise sjokkis!!

egg

Hva gjøøøør dere denne helga, fininger?

Siv
xxx

46 kommentarer:

 1. Denne helga har jeg ingen planer og det er kjempedeilig! Ha en fin helg, fine Siv!

  SvarSlett
 2. Jeg har ingen planer, slappe av hjemme hos meg selv helt alene:) Kos med alene tid med meg selv he he:) Tenkt å kanskje leie noe filmer, siden det ikke går noe på kino akkurat nå som jeg har lyst til å se:) Ha en fin helg, Siv:)

  SvarSlett
 3. Så lurt å lære det med spill :D Blir endel lekser her og :) årh fikk lyst på sjokolade..

  SvarSlett
 4. Uff.. jeg tror kanskje jeg også burde pugge på det der! Jeg vet ikke en gang hvilken verdensdel Sudan ligger i, haha.

  Helgen går med til sen jobbing både i dag og i morgen, og etter jobb i morgen kommer det en gjeng hit for å drikke øl og ha russebukse-verksted! :)

  SvarSlett
 5. Greit å kunne øve på litt gøyere måter enn bare pugging :D Jeg skal på jobb :(

  SvarSlett
 6. Ååå, kindersjokolader<33333

  SvarSlett
 7. Haha, høres jo ganske ålreit ut det! Lykke til med pugging av land, jeg syns sånt egentlig er ganske gøy! I alle fall siden det er så mange morsomme spill som går ut på det. Jeg har et par både for hovedsteder og flagg på ipoden min og det er en fin måte å lære sånt på, blir jo dødskjedelig i lengden å bare skulle pugge!

  Jeg jobber med portefølja i dag, håper å bli ferdig med den ganske snart så jeg kan stryke det ut fra ting som må gjøres. :P Tusen takk for hjelpen til å velge, du er bare helt super! <3

  SvarSlett
 8. fikk lyst på sjokolade!!! :o
  lykke til da, flinke deg! jeg suger på land/geografi osv osv. hihi

  SvarSlett
 9. Yumyum, skal også kose meg i dag ^^

  Flink du er som har ambisjoner for geografien da :)

  SvarSlett
 10. Kos deg masse i helga! Jeg skal ihvertfall baaare kose meg :)

  SvarSlett
 11. Flink du er! Når det kommer til geografi osv så suger jeg virkelig. Skjønner ikke hvordan jeg klarte å dra i land en femmer i det faget på vgs ;p Lykke til da;) Sjokolade er jo en god motivasjon, gleder meg til mars er over å jeg kan spise litt snop igjen :D

  SvarSlett
 12. Denne helga regner jeg matte. Prøve på tirsdag, og jeg henger nesten et helt kapittel bak (7 delkapittel) siden jeg dro til Afrikaaaa.

  Land og hovedsteder! Jeg kan lære deg en hovedstad jeg. NAIROBI. Det er i Kenya altså. Som du sikkert visste fra før

  SvarSlett
 13. hihi, du får det nok til:) spill er lurt!
  og nammmmm, kinder <3

  SvarSlett
 14. Litt sjokkis må man ha :) Hehe

  Jeg skal på skolen etterpå i hvert fall..

  SvarSlett
 15. åh, nam! Idag skal jeg vell bare slappe av :)

  SvarSlett
 16. ha en fin helg, med litt skolelekser :p <3

  SvarSlett
 17. Det fristet veldig nå :D
  Håper du får en fin helg ;)
  Jeg skal trene mye og spille kamp :D

  SvarSlett
 18. Hadde egentlig tenkt å gå ut i helga, men jeg orker bare ikke. Så jeg skal gjøre.. ingenting :) Og det er jeg fornøyd med! ;)

  SvarSlett
 19. Nam, elsker kindersjokolade!!! Eg sitter og drikker te, spiser mintkonfekt eg fikk av mamma og leser blogger - har spist pannekaker til frokost og hatt ein herlig dag så langt. Ønsker deg ein fin lørdag!

  hehe, eg er forresten ein racer på hovudstader og flagg.. alltid syns det var gøy, og kan alle hovudstader i Europa, Sør - og Nord-Amerika, Asia og Afrika.. og dei fleste i Australia (alle øyene) .. men hovudstader i statene i USA har eg ikkje peiling på og lite interesse av.. Lykke til - you can do it! i Asia roter eg litt med alle dei -stan-landa.. (turkmenistan,usbekistan++)

  SvarSlett
 20. Glad jeg ikke skal vaske et hus, haha :)
  I helga skal jeg bare være med veninnen min og slappe av :)

  SvarSlett
 21. Du klare deg vel bra skal du se (:

  SvarSlett
 22. Kinderegg sjokolade er sååå godt da :) hehe..
  I helgen skal jeg bare ta det med ro :)

  SvarSlett
 23. Du får ha en flotters helg :) Nå fikk jeg lyst på kinderegg! I helga blir det brettspillaften m/middag med et par venninner og søsteren min:D
  SV;Du må se andre halvdelen også:) den er FIIIN<3

  SvarSlett
 24. Hvorfor skal du lære alle landene og sånn? o.O Men spill er gøy, man lærer så mye fortere av det enn å sitteå pugge kart and shit!
  Kindersjokolade er best! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Nyttårsforsett - så føler jeg meg litt smartere ;) Også kan man jo brife litt når man kan dem! Mehe, wheeey!

   Slett
 25. har du tenkt å lære alle land og flagg i verden? og hovedstader?
  jeeez hehe.

  kinder er godt ;)

  SvarSlett
 26. Wow, imponerende at du snart kan alle :-) Kos deg med sjokkisen, og helgen.

  SvarSlett
 27. flinka, jøss! :D og nå fikk jeg i tillegg veldig lyst på kinder ;D i helga var/blir det ball og fest ;D (ThanxForUrComtnt!) :D Kos deg i helga! ^^

  SvarSlett
 28. Skal ikke skryte på meg å kunne det selv - geografi er mildt sagt ikke min sterke side! Lørdagsgodt må til forresten - har lyst på den nye sjokoladen fra stratos jeg :)

  SvarSlett
 29. Husker ikke om jeg har anbefalt denne siden før, men her lærte jeg meg land og hovedstader på ungdomsskolen: http://www.gruble.net/geografi/
  Har ikke sjekket om den er oppdatert i forhold til enkelte land som har blitt delt de siste årene, men syntes det var en super måte å lære på ;)

  SvarSlett
 30. Så flink du er! Jeg er håpløs i geografi, og jeg er jo en del eldre enn deg så... Vet ikke om det hjelper. Haha. Begynner å lære meg litt nå da.

  SvarSlett
 31. jeg slapper bare av etter ei laaang skoleuke! :)

  SvarSlett
 32. Jeg elsker kinder sjokolade, nam!! I dag har jeg ordna litt hjemme og slappa av. Deilig med en lørdag uten jobb, og uten å være syk! I morra skal jeg skrive jobbsøknad, sånn at jeg har den klar når jeg skal starte å søke jobber!

  SvarSlett
 33. Namnam! Er så lenge siden jeg har spist Kinderegg <3

  SvarSlett
 34. ALLTID koselig med sjokolade. Jeg har en kvikklunsjmelkesjokolade her selv. Og denne helga slappes det av, digg og ikke gjøre noentingsomhelst. Var på kino for øvrig og så "This Must Be The Place". Syns den var fin. Og deilig soundtrack.

  SvarSlett
 35. Kinder <3
  Du får ha lykke til meg pugginga, tror nok du klarer alle verdens land og steder jeg :D

  Sv/Takker ^^ Ja, er fint der oppe ^^

  SvarSlett
 36. Så lurt med spillet :)) Creds.. hihi og lykke til sjarmjenta

  SvarSlett
 37. Aaah, Kinder er så godt! Håper du har en kjempefin søndag :)

  SvarSlett
 38. Den linken skal eg lagre, og bruke, for eg har lyst til å pugge land og hovudstadar igjen. Barneskulenostalgi, og så er det irriterande å høyre namnet på eit land og ikkje vite kvar det er.
  Eg gjer fransk denne helga. Kanskje er det frivilleglekse, men sidan eg gjer det fordi eg har interesse av det og verkeleg har lyst til å lære det flytande, verkar det nesten rart å tenkje på det som lekse. Jaja.

  SvarSlett
 39. Nomnomnom, kindermaxi og kinderegg <3

  SvarSlett
 40. Sjokolade er det som gjør helgen perfekt! Og kinderegg er elsk. Folk mobber meg alltid når jeg kjøper det på butikken - det er visst ikke lov når en er over 20 år :p

  SvarSlett