12.03.2012

Dere vet at jeg elsker dere. Jeg digger de nydelige og reflekterte kommentarene deres, og kommentarene som viser at dere har lest alle de halvsprø tankene mine. Også de kommentarene som bare viser at dere er her, de er veldig fine de også. Motionocean har flere følgere enn jeg noensinne kunne drømt om, nesten 100 på bloglovin - det er sykt!Halvparten av opplevelsen er jo leserne. Det skal jeg ærlig innrømme. Jeg blogger fordi jeg vil dele, og hva er vitsen med å dele, om man ikke har noen å dele det med? Dere gir meg lyst til å skrive, dere gir meg inspirasjon til nye blogginnlegg, og av og til får jeg hint om hva slags type blogginnlegg dere foretrekker. Dere deler av dere selv og gir meg nye refleksjoner å tenke over.

Men en av de tingene som varmer hjertet mitt aller mest, er de som sprer ordet om bloggen min - helt uten at jeg ber om det. De som helt uten forvarsel forteller meg hva de digger med bloggen min, og at jeg, Siv, skriver yndlingsbloggen deres. Det er så bisarre! Takk, Elin, for at du varmet hjertet mitt i helga. Ved å legge ut en av sangene mine og fortelle leserne dine hvorfor jeg er favorittbloggen. Og i går skrev verdens kuleste Ida Sundae fine ord om meg også - bare se her!

Siv
xxx

Ps. Konkurranse kommer i deres retning. Jeg bare veeeeenter på postlevering... Kanskje banneren i sidemenyen gir dere noen hint?
/Bildene er forresten linket

55 kommentarer:

 1. må du jobbe i naturfagen :o neida.
  blir spennannes med konkurranse :)

  SvarSlett
 2. Så herlig :D flotte lesere reflekterer en flott blogg og person bak bloggen! ;) du er awesome <3 blir alltid glad når du har oppsatert ;)

  SvarSlett
 3. Du har en veldig fin blogg Siv! Er ikke rart det er så mange som liker den :) Du skriver fra hjerteroten, og det merkes :D

  SvarSlett
 4. Aww, så fin post - ja, det er jo derfor vi blogger og får lyst å fortsette fordi vi har så gode lesere.. så kjekt når folk skriver om bloggen, det er så koselig:) Ha ein fin mandag Siv!

  SvarSlett
 5. Nååh! Ingen er så god som Siv=) Ung, klok og vakker!

  SvarSlett
 6. aww ^^ Du er så herlig! Elsker at du er så jordnær og takknemlig for at vi leser bloggen din... Gir meg enda mer lyst til å lese den! :-D Du er jo bare herlig ^^

  SvarSlett
 7. Så koselig, og veldig fint skrevet! Bloggen din er noe for seg selv, på en positiv måte. Jeg blir glad når jeg leser innleggene dine, så bare fortsett :D

  SvarSlett
 8. Du er så herleg og bloggen din er så herleg og du fortener altalt av kommentarar og oppmerksomheit du kan få! <3 Dette er den einaste bloggen som får meg til å tenkje KVAR GONG eg les eit innlegg.

  SvarSlett
 9. Jeg har akkurat lagt meg til som følger på Bloglovin etter anbefaling fra Ida! :) Har lagt merke til kommentarene dine hos henne over lang tid, du har vært innom meg et par ganger også - men så lang tid har det altså tatt å få ut fingeren! Gleder meg til å følge deg videre på fast basis! :)

  SvarSlett
 10. Åhh, for et fint og koselig innlegg. :) Og jeg er veldig enig med deg. Er jo mye kjekkere når man har noen å dele tekster og bilder med - så leserne er jo virkelig halvparten av opplevelsen.

  SvarSlett
 11. Så gøy å lese :) Jeg <3 bloggen din jeg :)

  SvarSlett
 12. Herligt med sånne leserer :D
  Ha en flott dag videre! ♥

  SvarSlett
 13. Du fortjener alle fine kommentarer du kan få! :)
  //Man kan si at "prosjekt ex-møkkakjerring" gikk veldig fin ti helga :D

  SvarSlett
 14. vel fortjent Siv! bloggen din er bra, og det er du og!

  SvarSlett
 15. Jeg liker dine galne ville tanker :), du skriver så bra at det er gøy å lese:)

  SvarSlett
 16. Det er ikke rart at folk vil lese det som kommer fra en så reflektert og oppegående jente som deg :) Du er et godt eksempel på at en bra blogg ikke trenger å inneholde brunkrem, klær, solarium og snus!

  SV: Jeg skjønner godt hva du mener. Det er greit å ha mennesker rundt seg, men noen ganger kan det bli for mye av det gode.
  Du får ha lykke til med bilkjøringen når den tid kommer :)

  SvarSlett
 17. Er jo ikke rart da så flink som du er! Du skriver kongeinnlegg etter kongeinnlegg og er virkelig humørspradende enda vi ikke kjenner deg eller ser deg! Stå på Siv!! :D

  SvarSlett
 18. Hjelper litt med koselige kommentarer ha :D

  SvarSlett
 19. Utrolig herlig innlegg, og som du sier; hva er vel en blogg uten lesere! Forstår veldig godt hvorfor du har så mange også, for bloggen din er bare kjempebra, du gir utrolig mye inspirasjon! :)

  SvarSlett
 20. Lesere er det som gjør det morsomt å blogge :)

  SvarSlett
 21. SÅ kjempeartig :)) Og jeg unner deg virkelig alle leserene og mange mange fler. Du har en fengende og bra blogg, og det er herlig å følge deg <33

  SvarSlett
 22. Ikke rart det søte deg. Du er jo så flink <3

  sv: Ja Colombiana må du se, Siv :) En veldig bra film :)

  SvarSlett
 23. Leserne er halve bloggen, spør du meg! Gull verdt :)

  SvarSlett
 24. Så koselig, og fullt fortjent! :)

  SvarSlett
 25. Du fortjener hver og en av alle kommentarene og leserene du har søte du :)

  SvarSlett
 26. Du er jo en fantastisk blogger, så det er jo ikke så rart! Men Siiiiiv, hvordan fikk du til sånn hjerte i innleggstittelen? Jeg har prøvd tusen ganger, men det går ikke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kopieeeeerte fra fjesboka, jeg!! (For < 3 godtar jo ikke Bloggr...) Wiiii!

   Slett
 27. Du fortjener hver eneste kommentar :D Og jeg er veldig enig. Det gøyeste med blogg, er jo det at man deler det med noen :)

  SvarSlett
 28. Åh, det er jo koselig det da Siv. Det fortjener du! <3 ÅÅh, gleder meg :D

  SvarSlett
 29. Det er ikkje rart at det er mange som leser bloggen. Eg følar at kvar innlegg er gjennomtenkt osv..

  Du er flink, stå på vidare :D

  SvarSlett
 30. Så koslig :) Du fortjener all skryt, så flink du er :) Jeg må si meg enig at leserenes feedback er en stor motivasjon til blogging for min del også, alltid fint å se folk faktisk gidder å lese det man har å komme med!

  Sv/Ja, har var så flink atte ^^ Og ja, han liker skandinaviskt godteri meget godt!

  Det har du sikkert ikke, da jeg ikke har gjort en videoblogg før, så det var nytt. Takk for det, selv syns jeg at jeg høres teit ut haha.
  Takk så mycket :)

  SvarSlett
 31. du fortjener hvert eneste gode ord, siv! du skriver fantastisk og virker som en god og reflektert person :)

  SvarSlett
 32. Så utrolig koselig, Siv. Du fortjener å ha mange følgere for du er en fantastisk blogger. Jeg setter så pris på kommentarene jeg får fra deg og elsker rett og slett å lese innleggene dine. De er så reflektere og dype :-) Elsker at du deler dine tanker med oss :-)

  Bare vent du, snart dukker det opp noen ord om deg på bloggen min også ;)

  SvarSlett
 33. Så koselig :) du fortjener mange lesere for du skriver så gode og reflekterte innlegg :)

  SvarSlett
 34. Det er nok flere blogger som vil nevne og anbefale deg. Jeg for eksempel. Jeg har bare ikke kommet så langt, men jobber med en "favoritt-blogger"-innlegg. Jeg har bare ikke blitt ferdig med det.

  Bloggen din er så fin, fordi den er åpen og ærlig. Reflektert og kjærlig. Hei, det rimte. Jeg har ikke fulgt bloggen din lenge, men lenge nok til at jeg har latt meg begeistre. Du legger igjen veldig hyggelig kommentarer også!

  .... og du fortjener hvert ord! :-)

  SvarSlett
 35. så herlig! Du har utrolig fin blogg da:)

  SvarSlett
 36. Du er jammen meg heldig som har så mange lesere! Ikke at det overrasker meg det spor, når sant skal sies. Bloggen din er jo så annerledes og spesiell og du får tankene mine på nye veier. Stort smil til deg og din blogg.

  SvarSlett
 37. Jeg liker bloggen diiin :D du tar opp så mange bra temaer som man lett kjenner seg igjen i, men som man selv ikke klarer å uttrykke med ord:-)

  SvarSlett
 38. Herlig! Og alle gode ord er vel fortjent :D

  SvarSlett
 39. hihi søte deg :-D du fortjener det!!

  SvarSlett
 40. Jeg er veldig enig med deg altså :) Man blogger jo for leserne sine ;) Søte deg Siv <3

  SvarSlett
 41. Hihihi. Du er bare så søt! :)
  Klart at halve opplevelsen er leserne - om ikke mer. Jeg elsker å skrive og ta bilder og denslags, men det er helt klart artigst om man har noen å dele det med. :)
  Klart man må dele ordet om en så fin blogg som din. :) Ida skrev så fint om deg. <3

  SvarSlett
 42. Du fortjener all rosen og skryt,samt alle følger som kommer:) Du har en blogg som har det lille ekstra:) Du gir av deg selv gjennom å skrive flotte og vel reflekterte tekster som får oss til å tenke litt osv.=)

  SV;Sant det Siv:) Pausen har kommet godt med selvom det ikke var mange dagene.=)hehe

  SvarSlett
 43. Det er jo ikke rart, du er jo en nydelig person med en flott blogg! :D (ThanxForUrComnt!) :D

  SvarSlett
 44. Når man skriver så bra som deg fortjener det masse positiv respons :D

  SvarSlett
 45. Hei du glemte meg! ;D Jeg har også delt bloggen din på min blogg :)
  Heldig som har så mange lesere, mange fler enn det jeg har.. ;)

  SvarSlett
 46. Skulle bare mangle at så mange liker bloggen din! Jeg elsker den!!

  SvarSlett
 47. Du er noe for deg sjæl, hæ!?! <3 Det gleder meg at bloggen din vokser seg stor og fin. Kooos

  SvarSlett
 48. All den fine responsen du får er så utrolig velfortjent! Ikke bare er bloggen din kjempefin og gjennomført, men du legger så utrolig mye i den. Kommentarene du skriver hos andre er så fine og personlige, og ofte kan en kommentar fra deg hjelpe meg å hente frem smilet resten av dagen. ;) Det betyr mye, både for meg og andre!

  SvarSlett
 49. Du fortjener hvert eneste lille fine ord du kan få. Digger deg <3

  SvarSlett
 50. Because you're worth it <3

  SvarSlett