13.03.2010

Drikkende mindreårige


Alle skjønner at det er alkohol jeg skal fram til her?

Etter det jeg har skjønt, så får man både hodepine, magesjau og andre plager Dagen Derpå.
Hvorfor utsette seg for sånt når man er unge, og har så mye å få med seg?

Jeg og en god del av vennenne mine er enige i at vi ikke skal drikke før vi er 18.
Selv vet jeg ikke om jeg kommer til å drikke noe særlig etter den alderen heller!
En legger på seg, en kan ikke kjøre med promille, en blir litt bedugget, dømmeevnen blir svekket, og enda er det mange ting jeg kunne ramset opp.

Jeg synes det er helt P A T E T I S K å høre om ungdomsjenter/gutter som har drukket seg fulle, spydd overalt og gjort dumme ting i fylla. Flaut, de burde skjemmes.
Etterpå får alle vite det; naboer, lærere, venner, medelever, foreldre, famile...
-Jeg føler jeg blir skuffet når jeg hører at noen av vennene mine har drukket.

¤¤¤Det finnes mange andre måter å få oppmerksomhet på, om det er det en er ute etter!
¤¤¤Det er en grunn til at det er aldersgrense på alkohol (18 år, for de som ikke visste det)HVORFOR DRIKKE ALKOHOL, NÅR DU FÅR LYKKERUS AV SOL? ;)Det kan nemlig få fatale konsekvenserHva mener du om temaet?
Drikker du?


Siv
xxx

Edit:
her er det noen som tar dette personlig. Jeg viser ikke til spesielle personer, dette er generelt hvordan jeg oppfatter det!

10 kommentarer:

 1. jeg syntes at folk skulle stemme selv om de vil drikke eller ikke !! å herregud, at man spyr og blir kvalm g sånnt, alle som drikker vet jo det, så de vet jo at de kommer til å bli kvalm og sånnt daa.er ikke vits i å lage en stor sak av de -.- bare fordi DU ikke drikker så bety ikke detat andre ikke gjør det,og alle er ikke nig med deg -.-

  SvarSlett
 2. Halloen , e jo faktisk ikke alle som blir dårlig av det..
  værken når man gjør det, eller dagen etter. Kommer helt ann på kor masse man drekk, å kor masse man tåle.
  Skjønne ikke koffør alle andre skal ha nokka imot ungdomma som drikk, bare fordi en ikke gjør det skjøll. E jo helt opp til person skjøll. E jo faktisk ikke arti å komme inn på ett innlegg der det står at man e patetisk hvis man drikk osv. folk e forskjellig, deal with it !

  SvarSlett
 3. Celina: jeg sa ikke at du var patetisk om du drakk (om du leser det nøye) jeg sa at det er patetisk når de HAR drukket seg FULLE, SPYDD OVERALT, og GJORT DUMME TING i fylla. ;)

  SvarSlett
 4. good blog and good photos!
  I like Mcfly too? What songs do you like? I really like Transylvania! :)
  Bally, from Spain! :)

  SvarSlett
 5. No, I don't have twitter, but I've got facebook! :)

  SvarSlett
 6. Jeg er helt enig med deg! For all del, folk må ta sine egne valg, men jeg syns det er helt meningsløst å drikke når man er så ung. Det er jo så mange andre ting som er så mye bedre! :)

  SvarSlett
 7. Sv: Tusen takk! :D

  Ja, det er trist at det er slutt! Men jeg har et lite håp om at det kommer flere episoder senere - så vi får bare stole på Wikipedia. :P
  Jeg velger å tro at Oscar overlevde, haha - jeg vil ikke tro noe annet. Huff.

  SvarSlett
 8. d er fint at du skriver om ungdommen og alkohol sånn at de får vite hva d går ut på....

  SvarSlett
 9. herre fette gud! bare førde du e lame å ikke drekk siv, så træg du ikke å bry dæ så jæveli i at andre drekk !! d e demmes sak ikke din !! å di vælle d jo shøl ! gaad asa -.-'

  SvarSlett
 10. kem e ho der 'nana'som skriv masse piss? ikje vits i å skrive sånt. E ikke tøft! men æ vet ikke helt ka æ syns om det, har gjort det før. Men har ikke spydd osv, æ syns det e teit at folk drekk bare for å være kul å sånt. Men at folk bestemme skjøl. Å såklart kommer det konsekvensa! Det e jo nåkka man burde tenke på før man gjør no sånt.

  SvarSlett