06.08.2011

Selvdigger

Om man digger seg selv, er man da en selvdigger? For jeg digger meg selv, jeg, men jeg ser ikke på meg selv som noen selvdigger. Jeg synes jeg er flink på skolen, og det digger jeg. Jeg kan en god del musikk, og det digger jeg. En annen ting jeg kan, er å snakke, og det er så mye bedre enn å være helsjenert å ikke tørre å si et ord. Det digger jeg også. Men det finnes mye der ute som jeg ikke kan, og selv om jeg digger at jeg ikke kan alt, så er det mye jeg skulle ønske jeg kunne være god på!

Embracing Yourself is Far More Cold than You Can Imagine

Det er rart det der, for vi har så mange jantelover og uskrevne regler i samfunnet som alle må følge. Som det at "du kan ikke forvente at andre skal like deg om du ikke liker deg selv." Personlig synes jeg ikke det er noe problem å like seg selv. Jeg er den som er mest med meg, og om jeg ikke likte meg, hvordan skulle jeg klart å holde ut i haugevis av år? Er det ting jeg synes er uutholdelig, må jeg nesten prøve å endre på det. Man kan øve på det meste, og ettersom øvelse gjør mester burde de fleste kunne bli perfeksjonister i alt mulig rart. Men så kommer haken i det hele. Alle er ikke født god i alt, og alle er ikke født med de samme interessene. Å spille et instrument er det heller ikke alle som kan, da ikke alle klarer å skjønne seg på noter og toner. Selv om noen synes musikk er spennende, synes andre det er bedre å sitte på rommet sitt å høre på enn å spille selv.

Embrace yourself

Personlig skulle jeg ønske at jeg kunne være med å spille fotball, for det finnes ikke så mange aktiviteter rundt her som ikke inkluderer ball. Jeg har blitt bedre over årene, og selv om jeg ikke spiller frivillig, kan jeg om jeg vil. Det å være handyman hadde vært skikkelig greit, men jeg er ikke noen knaker med hverken hammer eller spiker. For å spikre kistelokket helt inn, så er det ikke mange handymanninstrumentene jeg vet hva heter en gang... Jeg skulle også ønske jeg visste hvordan man påfører et skikkelig kult lag sminke, og visste hva slags klær som passer sammen i denne sesongen, men ingen av delene er noe jeg interesserer meg noe spesielt for. Man må bare klare å digge seg selv som den man er, og like det at alle er forskjellige. Jeg omfavner iallfall de tingene ved meg selv som gjør at jeg stikker fram fra resten av mengden!

Hva liker du best ved deg selv?

Siv

xxx

Ps. Her er ei fin liste over hva man kan like ved seg selv. OG den første uka etter hjemkomsten fra Skottland, føyk tallene på følgere på bloglovin' opp med hele 5 personer! Velkommen og takk,
og sorry for at jeg er så sein...

// Bildene er igjen linket.

31 kommentarer:

 1. Fine innlegget siv! Hmm,jeg liker at jeg ser det positivet i alt,istedenfor å bringe frem alt negativiteten. =)
  SV;hehe,det kommer og går så mye filmer.Så det er ikke lett å holde styr på alt! Jupp,har laget egen header:) hehe

  //Så bra at du gleder deg til flere slike innlegg! har flere gode bloggtips på lager!

  SvarSlett
 2. kjempebra innlegg! ;-o jeg liker at jeg stort sett er blid hele tiden :-)

  sv; enig med deg <3

  SvarSlett
 3. Kjempebra innlegg! Du har veldig mye rett i det du skriver. Det er viktig å være klar over hva en liker ved seg selv...!! Veldig positivt at en klarer å skryte av seg selv.

  SvarSlett
 4. SV: Jeg har tatoveringen på siden, som du såg bilde av. Også har jeg en blomster/sommerfugl greier som går fra vristen og oppover leggen. Ganske stor i grunn! Også har jeg et lite hjerte på håndleddet.

  SvarSlett
 5. Hvis det er noe eg er veldig fornøyd med hos meg må det være øynene mine :)

  Man trenger ikke være selvdigger for å være fornøyd med seg selv, men det å være høy på pæra....det blir noe annet :S

  SvarSlett
 6. Er ikke noe galt i å "digge" seg selv synes jeg... så lenge det er i en passelig "grad" i allefall. Kan vel kanskje bli for mye av det også av og til, hehe. :P

  Vet ikke helt hva jeg liker best med meg selv jeg. Liker jo det at jeg er veldig glad i dyr og liker at jeg ser lyst på ting og prøver å være positiv, selv om alt ikke er like enkelt. :) Om man bare tar seg tid til å tenke etter kan man nok få mange punkt både på "liker" -siden og på "ikke liker" -siden tenker jeg. :D

  SvarSlett
 7. Hmmmm vanskelig å velge haha tulla, men jeg liker utrolig mye med meg selv, noen ting ved utseendet andre ting som er mer mentale.. Det jeg liker aller best er alle de gode menneskene rundt meg, det må vel si noe om meg selv? Jeg tror det :)

  SvarSlett
 8. Herlig innlegg :D

  SV: ;) Bra du ikke har tenkt på dette før.. Ikke begynn og tenk på det nå heller :D

  SvarSlett
 9. Veldig bra skrevet! Selv mener jeg at man ikke er selvdigger selv om man som du sier; digger seg selv. Når jeg tenker selvdigger så tenker jeg at man går rundt og skryter av alt man kan så det renner. Haha:):) Ved meg selv liker jeg at jeg er ganske positiv og blid. Får ofte tilbakemeldinger om at jeg alltid er så blid. Men kan ikke noe for det, er bare slik. håhå:)

  SvarSlett
 10. Du skriver faktisk imponerende bra :) Veldig greit og lese en blogg som faktisk er litt vettug ;)
  Det jeg liker best ved meg selv må vel være at jeg ikke gir opp, selv når jeg tror jeg ikke klarer mer. Setter jeg meg en målsetting, så skal jeg nå den. Det går vel på viljen :)

  SvarSlett
 11. digger man seg selv, så er man selvdigger. Men synes ikke det er noe negativt å være selvdigger, så lenge man ikke ser ned på andre:) hihi!

  hmm..Jeg vet ikke hva jeg er mest fornøyd med. Varierer.. en dag liker jeg øynene, mens neste dag leppene...av og til er alt feil og av og til er alt riktig:)

  SvarSlett
 12. Det jeg liker bes med meg selv er at jeg gir pokkeren i hva andre synes om meg :) hehe
  Det er lov å digge seg selv, og jeg syns ikke du er en selvdigger ;)

  SvarSlett
 13. - hmm, at jeg får folk til å le og at jeg bryr meg ikke hva andre sier om meg :-)

  SvarSlett
 14. Utrolig bra skrevet! Du er så flink med å gi ut dine meninger, denne bloggen fortjener virkelig å bli mer kjent! Kule bilder :) Skal prøve å følge deg videre, Siv!

  SvarSlett
 15. Fint skrevet:) Vel jeg har alltid digget meg selv he he. Jeg har aldri hvert redd for at folk skal se rart på meg eller at jeg ikke kan være meg selv. Jeg er meg, så får folk ta meg som jeg er. Jeg har alltid hvert beskjeden og det er helt ok mener jeg. Jeg har alltid likt at jeg ikke kan alt, at det er rett og slett noe jeg suger i.Jeg er veldig optimistisk, helt til det motsatte er bevisst he he. Det er nok det jeg liker aller best med meg selv, også det at jeg smiler og ler mye. Det er også en glede for andre har jeg fått hørt:)

  SvarSlett
 16. Æ digge også mæskjøll når det gjeld enkelte ting :) Og hm, joa, kan nok hende æ e en smule sjølldiggar da, men håpe - og trur, at det ikkje e negativt liksom! :-)

  og forresten; likte innlegge ditt! bra skrevve og alt :)

  SvarSlett
 17. utrolig bra innlegg. jeg har desverre litt problemer med akkurat det der. burde prøve å tenke mer på den måten, men er ikke alltid like enkelt.
  / tusen takk:):)

  SvarSlett
 18. Jeg digger også Siv!! ;) Du er så godt! Jeg tror det er helt greit å være stolt av den man er og se ting realistisk. Takler ikke folk som går rundt å tenker høyt om seg selv hele tida da og bruker en hver anledning til å sette seg selv i et bedre lys enn alle andre. Da er det jo bare klysere og ekkelt. Nei, man må finne en måte å like seg selv på slik at man har det bra og gjør de rundt seg glade md den man er også tror jeg=) Jeg liker vel meg selv sånn passe, vet hva jeg står for og tørr å si i fra. Allikevel tenker jeg ofte på hva jeg skulle ønske jeg var og sånt.. Noen mål kan man jobbe med, andre er kanskje litt vanskeligere

  SvarSlett
 19. SV; Hehehe.. Ja det kan du si :P

  SvarSlett
 20. Bra innlegg :) Jeg liker meg selv og trives i mitt eget selskap, det er viktig. Men det er ikke alle dager man liker alt ved en selv like godt....sånn er det vel bare! Det er noen ting jeg kan, og andre ting jeg skulle ønske jeg kunne...men sånn vil det alltid være!

  SvarSlett
 21. tankevekker det der! selvdigger; da ser jeg for meg at en person setter seg selv mye høyere enn noe annet - uansett. sikkert veldig individuelle meninger om det :p

  min beste egenskap er at jeg er utadvent - elsker å bli kjent med nye mennesker :D

  SvarSlett
 22. utrolig bra skrevet! eg like best håret med meg sjøl, og at eg har lett for å le, og at latteren min e veldig smittsom te andre ;)

  / trommisen seie takktakk ;)

  SvarSlett
 23. Det er bra at du er fornøyd med deg selv!
  Men tror ikke man er selvdigger bare med å være fornøyd med seg selv?

  SvarSlett
 24. fytti så bra du skriver! :D

  SvarSlett
 25. Hey, jeg digger meg jeg også! Folk påstår til enkelte tider at jeg må være forelska i meg selv, og hvorfor ikke? Når jeg ser på meg selv som et av de fantastiske menneskene på jorda, har jeg det jo fint! Alle vennene mine er fantastiske også, så det er greit for dem at jeg mener sånt :) Jeg er meg, og ingen er en bedre versjon av meg enn nettopp meg, så dermed... :D Hadde jeg vært noe jeg ikke hadde likt, hadde jeg endret på det. Enkelt OG greit! :D

  SvarSlett
 26. Fantastisk innlegg! Ikke rart du digger deg selv, du er jo diggbar til tusen!! :D

  Jeg liker at jeg blir så fort glad i mennesker:)

  SvarSlett
 27. Utrolig bra skrevet Siv :D Er så enig!
  Jeg tror at man må lære å like seg selv og trives i sitt eget selskap, før man kan ha et godt forhold med en annen person. For som du sier "Hvorfor skal andre være glad i deg hvis du ikke er glad i deg selv?"
  Men ikke missforstå meg...noe av det hesligste og motbydeligste jeg vet om er mennesker som er egosentriske og så glade i seg selv at de driter i alt og alle som ikke handler om dem.

  SvarSlett
 28. Hmm, veldig bra innlegg, Siv :)!
  Thumbs up (Y)

  SvarSlett
 29. Så bra skrevet!
  Er helt enig med det altså, hvis man ikke liker seg selv så må det jo bli et ufattelig tragisk liv :')

  Hmm, det er så vanskelig å svare på det.. Jeg liker aldri å tenke over hva jeg er god i, for jeg føler meg så egoistisk bestandig :P
  Men.. Jeg er en god lytter! Virker som om jeg er en lojal venn, siden alle kommer til meg. Og det er vel bra, I guess :P

  Det er jo selvfølgelig så mye jeg skulle ønske jeg kunne forandre.. Som for eksempel den latterlige uflaksen min :P
  Men bortsett fra det så må jeg vel si at jeg er rimelig fornøyd med meg selv! Jeg har supre venner og en herlig familie som liker meg for den jeg er, så da er det jo ingen grunn til å forandre seg da ;)

  SvarSlett