07.06.2011

Utkjørt

Jeg har veldig lyst til å være positiv i dag, jeg, men jeg er helt utkjørt. Det føles som om noen har sneket skumgummi inn i et hull i hjernen, og alt står i ro inni der. Egentlig er dette ganske rart, for det siste døgnet har vært veldig koselig. Og litt svettekrevende.

Jeg vet ikke helt om 'svettekrevende' er et ord, men når alle skjønner hva det betyr, så kan man bruke det. Eller hva? Da jeg kom hjem hadde jeg mange fine blogger å lese, så jeg ble inspirert til å finne på noen nye, fine ord. Rikke er søt, hun. Jeg ville bare si det, for det er ikke sikkert jeg har sagt det før. MEN; Dere er vel helspente på hva jeg har gjort de siste timene som gjør at the Oh Great Brain ikke er i tipp-topp stand? -Insert a good answer- Nei, jeg er ikke helt sikkert. Men noe jeg er rimelig sikker på, er at jeg kan skylde på utkjørtheten.

Å ligge oppe å snakke til halv tolv om natta er ikke noe jeg gjør til daglig. Ikke det å underholde en hel dag heller. Men dette var utrolig morsomt, så det kan da ikke være grunnen til skumgummien! At dere har kommentert så kjempemye fint mens jeg har vært borte er det motsatte av krevende. (Takk, takk, takk!!) To fotballkamper derimot, det kan være en rimelig stor faktor til en tom hjerne. Siv er ikke kjempegod i fotball, men hun var flink. Selv er jeg ganske stolt, akkurat som jeg var da jeg hadde tegna de her. Skoleturneringer er ikke så værst selv om det regner og jeg klarer å få meg en gigastor blåflekk under kneet!

Hvordan er formen hos de flotteste leserne?

Siv
xxx

30 kommentarer:

 1. Jeg har en kjempefin dag. E-postinnboksen min gjør meg glad, i morgen drar jeg til Paris med håndbagasje (å pakke lett er noe jeg alltid har ønsket at jeg kunne, og nå klarte jeg det enedelig!) og nå skal jeg spise lakris-is.

  SvarSlett
 2. SIV! Nå fikk jeg helt hakeslepp her. SØTA!

  Innlegget var jo faktisk ganske mye til deg, ja. Bloggkjærlighet og sånn, vet du.

  Men for å forklare flyttinga da. Jeg bor jo egentlig på hybel i Trondheim, som du helt sikkert vet. Den har jeg nå sagt opp, og må være ute av den 31. juli, og inn i en ny hybel den 1. august. Akkurat nå bor jeg hjemme hos a mor for sommeren (i Oslo), så derfor er det lurt å pakke ned Trondheimshybelen på forhånd, så jeg slipper å bruke tid på det da jeg drar opp for å flytte. Ga det mer mening? Forklaringer er ikke helt min sterke side, haha.

  Håper du har en fantastisk dag! :)

  SvarSlett
 3. formen min er ok, men er så utkjørt jeg også.. :/

  SvarSlett
 4. Formen her e kjempebra, kanskje du føle det likens igjen etter en god innsats med fotball! :D God bedring med blåflekken :)

  SvarSlett
 5. Noen dager er bare slik tror jeg, og det hjelper ikke på når det er grått og kjedelig ute. Vet ikke om det passer helt til din dagsform, men det passer i alle fall godt til min :)

  SvarSlett
 6. stakkars, æ gjorde dæ heilt utkjørt xD neste gang skal du få slippe å holde konsert (a)

  SvarSlett
 7. Bare flott her! Haha Anita, den var bra! :o) Har nå lagt ut på bloggen om TheStrurs og deg. Klem!

  SvarSlett
 8. fått feber jeg!! fint det oO

  SvarSlett
 9. Har det sånn halveis greit :-) Er ganske sliten i dag, men ellers er formen bra :-)

  SvarSlett
 10. formen er super....får besøk fra Tromsø i kveld så jeg vasker og shiner ;) ha en fin dag videre ;)

  SvarSlett
 11. Her går fint;) Litt trøtt, men ellers helt fint;)

  SvarSlett
 12. Min form er ganske så fin, vært en bra dag i dag! Kjøpt ny spisestue til drømmeleiligheten jeg og en venninne flytter inn i om kun få dager:)

  SvarSlett
 13. La meg bare si det, Jeg er også utkjørt... fra forrige periode og nå i morra har jeg tentamen i Matte, på fredag I engelsk... Er nesten helt ferdig med alle prøver i 9. klasse... Ferdig med Eksamen i mat og helse... S

  Så er fornøyd... Får karakterkortet om 11 skoledager... bare 11 igjen og 19 dager til Hellas... wohoooooo... (Med helger og alt)

  SvarSlett
 14. Fjern vell skummigummien din da jente!

  SvarSlett
 15. Blåflekker på leggene er jo det morsomste med å spille fotball :D Formen er så der...

  SvarSlett
 16. Takk for fin kommentar! Jeg liker at flere synes å være opptatt av språk. :D Skal jammen bla meg gjennom bloggen din når jeg er ferdig for dagen.

  Jeg har det bra, men er utrolig sliten etter en dobbel arbeidsdag. Var først på Radioadressa, så noen timer på Rockheim og nå skriver jeg anmeldelse for Lydverket. Søvn, nå!

  SvarSlett
 17. Håper du føler deg bedre snart! :)

  SvarSlett
 18. følelsen du beskriver av å være utkjørt, kan jeg lett skrive under på. spesielt i dag. men jeg også, prøver alltid å være positiv!

  SvarSlett
 19. Formen min er kjempe bra:) Jeg er glad og lykkelig rett og slett:)

  SvarSlett
 20. Svettekrevende stemmer jeg for at kommer inn i norske ordbøker snart:) håper du får hvilt deg:) har det bare bra jeg vettu:)
  SV;hihi:) det er du vettu:) Ja, det er ikke alle som starter med blogg.no nå for tiden.Er jo mange andre plattformer. :)
  Stigende besøkstall er alltid gøy:) koselig:)

  SvarSlett
 21. Formen er nå helt grei, har vært på jobb ikveld. Håper du føler deg bedre snart:)

  SvarSlett
 22. åh, takktakk, ja havet kan vær skummelt, faktisk så har eg vannskrekk, hehe, men samtidig så e det no av det nydligaste eg vett om ;)

  SvarSlett
 23. Eksameneksameneksamen. Måtte berre nett inn her først. Fordi du er så fin.
  Skumgummihjerne er eit kjend fenomen, har det litt sånn i dag eg og (great timing) men det går over. Og når årsaken er berre fine ting går det jo endå betre :)

  SvarSlett
 24. Ingen kan alltid være positiv :P
  Så flink du er som spillte fotball <3 du som ikke liker det engang.
  Jeg var også utslitt: fotball, skole også forskjølet...

  SvarSlett
 25. Helt utslitt jeg! Legger meg faktisk til å sove et par timer. Har nesten ikke fått spist i det siste fordi jeg bare ble syk, og ikke fått sove før 2. Da blir en ganske trøtt, sliten og vond i hodet når en må stå opp klokka hall 8... Hodet mitt kjennes fylt av betong. Detter snart i bakken!

  SvarSlett
 26. joda, den er kjempefin den! :)

  SvarSlett
 27. off, fælt å være så utslitt at man ikke orker noenting. kjenner til det!
  formen er ikke såværst her, faktisk. er oppegående, så skal vel ikke klage :) hihi.

  SvarSlett
 28. Nu har æ masse energi, så nei - æ e ikkje utslitt :D nu e også ei tung skoleuka over, å æ e blitt 20 kilo lettare! heheh ;)

  SvarSlett
 29. Høres ut som om du er utslitt - på en god måte!
  Ingenting er bedre enn å ta en tidlig kveld med god samvittighet over dagens gjøremål :)

  ..neste gang du skal spille fotball så må du ha på deg sånne leggebeskyttere og greier.. Eller for å være på den sikreste siden så kan du jo ha på deg en hockeydrakt! Mener de burde være rimelig forsegla!

  SvarSlett