25.06.2011

Back home!

Siv is back in tha' house! Norge, honey! SCOTLAND, BABY! Jeg har så utrolig mange historier, happenings og bilder å dele med dere. Vi har vært innom litt av hvert, og for de 133 av dere som følger på facebook, vet hvorfor jeg ikke har blogga. Jeg kan vel kanskje gjenta det?

CIMG1255

CIMG1254

CIMG1250

DSCF0286

Trøtt og sliten. To stikkord som sier alt. Det har vært veldig hektisk, men så verdt det! Jeg har gjenfortalt høydepunktene til mamma og lillesøs; pappa var tross alt med som reiseleder og "guide"! Bildene er kjappiser tatt av det jeg kjøpte. Mye, eller hva? Pss. Jeg klarte ikke egentlig finne noe fint til meg selv, men ville heller se at de som var der for første gang fant seg noe verdt pengene. Jeg skal tross alt tilbake om ei uke! Hva jeg brukte pengene på? VANN. Jeg er sikker på at jeg brukte et par hundre lapper på gjennomsiktig drikke. Brus drikker jeg ikke, vet dere! Også brukte jeg vel noen hundrelapper på gaver også. SnilleSiv. Jeg har funnet ut at jeg ikke klarer presse den fantastiske turen inn i ett eneste innlegg. Vi var tross alt innom 8 forskjellige aktiviteter! Så følg med, dette blir interessant, trust me!

Hva har dere gjort den siste uka? FERIE, eller?

Siv
xxx

ps. 50 kommentarer, dere er sprø, folkens! Tenk om jeg bare blogga en gang i uka. INSANE! Takk folks! (Også glemte jeg av at jeg kjøpte meg tre sportsklokker. Har bare ei igjen, og batteriets levetid varer ikke lenge...)

23 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake! Gleder meg til å lese de neste innleggene! : )

  SvarSlett
 2. Så godt du har kost deg :) Jeg jobber jeg :p

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake:) Gleder meg til å lese om hvordan du har hatt det på tur:) selv har jeg hvert på ferie den siste uka, men det er i Norge da:)

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake! :D Ikke helt ferie enda, men nesten ;)

  SvarSlett
 5. Moro å være på tur! og moro å se bilder. Likte de puma sokkene, de var stilige!! Denne uka har gått til sånne ting som besøk i bank, legen, litt jobbing og tur med hunden!

  SvarSlett
 6. Haha høres ut som en knallbra ferie! Glede meg til å lese flere innlegg om Scotland!

  SvarSlett
 7. Yeah, siv is in tha house igjen! Gleder meg til å høre mer om turen. iik for twilight illustrated guide. Hvor mye kostet den?:)
  Siste uka har jeg vært litt oslo turist og gått amok med kamera,slappet av og lest bøker:)
  SV;Aw, tusen takk siv. cyberlove er mottatt:)
  Får håpe jeg greier det neste gang, får bare tre sjanser. og jeg har prøvd 2 ganger.:S

  SvarSlett
 8. SV;Takk Siv:) Den er stilig og kul,men jeg er ikke vant med å gå med klokker. Eller det er lenge siden jeg har hatt en,og denne tikker høyt også.eller er det kanskje bare meg som irriterer meg fort over tikking:P hehe

  SvarSlett
 9. Høres så langt ut som en bra tur :) Hva er den Stephenie Meyerboken for noe?

  SvarSlett
 10. Den boka er sykt bra, du lærer så mye i det LANGE interviewet i starten, jeg vil ha den (vet det siden Hanna har den)... Du lærer mye av karakterene også, ^_^

  Jeg skal til Hellas i DAG, tar fly 06.15 PM... Gleder meg...

  Trivelig... Skoletur dere hadde, vi får sånn Lame shit, vi drar sikkert til kjærringøy eller no!

  Håper noe mer eksotisk...

  SvarSlett
 11. Hurra, jeg er ikke glemt!! Takk for de fine kommentarene, folks! Making my day! Til bokspørsmålene: Stephenie Meyer official Illustrated guide er ei bok hun lagde som et kart over karakterer og historier fra Twilightserien. Den kosta bare £8 altså mellom 64-80 kroner (spørs hva kursen var), så det var verdt pengene ettersom jeg har venta på den lenge. Fant den jo plutselig på Asda ;P

  SvarSlett
 12. Hatt en herlig uke hjemme med sommerferie:)

  SvarSlett
 13. Åh, gler meg til å høyre om dine opplevelsar! Verkar som du har hatt ein spennande tur. Eg er på SU-valkampskulering, frå fredag til tysdag. Så skal eg til Bergen :D

  SvarSlett
 14. Velkommen hjem søte deg <3

  SV: Er det sant? Får du gredd gjennom håret ditt da? :) Om jeg ikke bruker balsam blir det bare floker :P

  SvarSlett
 15. Åh, nå ble reisehjertet mitt rastløst. Blir spennende å lese hva dere har fått gjort på turen :-)

  SvarSlett
 16. / tusen takk for fira fine kommentarer snille Siv :)

  SvarSlett
 17. kult at du har hatt det kjekt!
  eg slapper av i Begen, skal reise heim i dag :)

  baker, drikk te, teiknar og er med familie, og JA, eg har spillt tennis for første gang :D det var kjekt!

  SvarSlett
 18. HERLIG!


  Jeg er på ferie!! DIGG! :-D

  SvarSlett
 19. SV;hehe, ja. den sangen er overalt.Kanskje derfor den har etset seg på hjernen min. hehe. neida. :) Skal sjekke ut McFly:, har du noen tips til sanger jeg kan sjekke ut?
  //aha,så bra. Har hatt lyst på den boka lenge. Men har ikke funnet noe særlig billig. Skal sjekke ut på play.com etter den:)

  SvarSlett
 20. Gleder meg til å høre mer om turen! Heldige deg som har vært i Skottland, altså! :)

  Jeg har også kjøpt The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide. Har lest litt i den allerede, og gleder meg til å lese mer! :)

  SvarSlett
 21. Velkommen tilbake igjen da :-D virke som dåkker har hatt en fin tur! æ har sett på bilda fra turen på facebook, hehe ;D

  SvarSlett
 22. Velkommen hjem :D
  Kule innkjøp, spessielt bladene! :P

  SvarSlett
 23. Artig å lese fra turen din, søta!!

  SvarSlett