26.06.2011

Edinburgh #1

Jeg vil poste noen bilder som viser hvordan ting var, også skriver jeg noen ord om de forskjellige aktivitetene. Ikke noe fast mønster, men litt randome følelser og sånt. I går startet jeg med slutten, så nå vil jeg ta begynnelsen. Den første lange reisen sammen! Ankomsten til Edinburgh.

CIMG0233

CIMG0277

CIMG0280

CIMG0295

CIMG0300

CIMG0308

Jeg var mye på do, og det av naturlige årsaker: jeg drakk noe sinnsykt med vann. Man så meg med vannflaske døgnet rundt, og da må man vel mer på do. (Ikke av å se meg med vannflaske...) Så kom vi ut av Edinburgh airport, og folk syntes taxiene var morsomme. "Mr. Bean-bil!!!", ble det ropt til stadighet de første dagene. Vidars kukoffert (prøv å ikke tenke koffert. To dobbeltbetydninger i ei setning, oh my!) ble mye kommentert, og lett var den å kjenne igjen. Vel, helt til et ektepar hadde en nesten lik en på tur hjem. What are the odds? Dopapiret på (det beste) hotellet (ever - men mer om det senere) var sjokkende; det kom ut som ett og ett flak, og det var tungvint. Dere skulle hørt hylene fra doet med en gang vi kom inn...

Dette var sånn, midt på natta, iallfall for min del, og enda var det noen timer før leggetid. Gruppa trengte mat! Så da bar det opp og ned, opp og ned. I gata, altså, for å finne ei sjappe med mat som så noenlunde spisbar ut. Litt venting på grønn mann og litt rundgåing senere, fant vi en liten krok som solgte pizza. De dytta mange mini-bord sammen, så spiste vi mini-pizza i mini-resturanten. Butikken var det neste på agendaen, klokka halv ett. Etter mye trøing fant vi en liten tesco. Selv om alle var trøtt etter en lang dags reising, skulle det bli enda mindre lyd i pipa ettersom aktivitetene ble mer og mer krevende... Keep watching this space!

Hva er det første du legger merke til på en ny plass?

Siv
xxx

27 kommentarer:

 1. Haha, kul koffert da! Håper du hadde det fint :-)

  SvarSlett
 2. Bra dere fant dere noe å spise og fant en butikk til slutt da, hehe. :P Bra du var fornøyd med hotellet. ;)

  Vet egentlig ikke hva det første jeg legger merke til på en ny plass er jeg... har liksom aldri tenkt noe over det, tihi!

  SvarSlett
 3. Nice koffert! Lett å kjenne igjen da;) Min er liksom stor og sort, sånn som alle andre... :p

  Fint å lese, gleder meg til fortsettelsen ;)

  SvarSlett
 4. Fine bilder :)
  Usikker på hva jeg legger merke til først faktisk.. Tror det må være kulturen..

  SvarSlett
 5. Stilig koffert! Og skottene ville vel spare på dopapiret som alt annet ? ;-p

  SvarSlett
 6. folkene xD
  så fine bilder, så koselig tur! :D

  SvarSlett
 7. lukten er det første jeg legger merke til...det er så mange forskjellige lukter der ute.. når man lander i Kina feks...ikke ille lukter bare anderledes...

  SvarSlett
 8. Haha, fin koffert! :D Høres ut som en fin start på ferien, gleder meg til å høre mer! :)

  // Tusen takk, Siv! :D

  SvarSlett
 9. Åå, så heldig du er! Vi reiser som vanlig til Danmark dette året også. På nye plasser legger jeg ofte merke til naturen og husene.
  Ikke så gøy å måtte på do hele tiden, men har opplevd det samme jeg også :P

  SvarSlett
 10. Den kofferten var bare.. WOW! Love it!

  Hørtes ut som du har hatt en innmari fin tur da :D

  SvarSlett
 11. kul koffert! min er sort og absolutt helt vanlig. vanskelig å kjenne igjen.
  så bra at du hadde det bra, hihi

  SvarSlett
 12. spennende :D det første jeg legger merke til er egentlig oppførselen til menneskene ;p alle er så ulike nordmenn, vi er så insane arrogante :p

  SvarSlett
 13. Gleder meg til å høre mer om turen! Jeg har også lyst til å reise til Skottland. Jeg har vært i England mange ganger, men aldri i resten av Storbritannia. Vi vurderer faktisk å reise til Skottland eller Irland neste år. :)

  Det første jeg legger merke til er som regel reklameplakater, haha. Artig å se hvordan andre land (og språk) driver reklame. Aner ikke hvorfor jeg henger meg opp i akkurat dét, dog.

  SvarSlett
 14. SV: Bra Siv ;) Rett holdning. Sikker på at du ikke kommer til å angre ;)
  Da er du heldig. Jeg er avhengig av balsam, men handler nok om at jeg har mye hårfarge i :P

  SvarSlett
 15. Det første jeg legger merke til... hm.. det vet jeg faktisk ikke.. alt mulig, egentlig :p Spesielt på hvordan byen og sånt er bygd, hvordan miljø dem har og hvordan menneskene der er :-)

  SvarSlett
 16. Haha, sånt dopapir er irriterende. Hva er poenget liksom, ett og ett flak?! Nuvel. Høres ut som om du har hatt en strålende tur i hvertfall, og det er braaa :) Fine bilder også :)

  Det første jeg legger merke til er fargene.

  SvarSlett
 17. Hehe, morsomt innlegg! :D Har vært i Edinburg selv fakisk. jeg vet ikke helt hva jeg legger merke til, men når jeg er i Storbritnnia tenker jeg masse på at de kjører på feil side av veien, GUd så irriterende xD Haha!

  SV: Du burde virkelig se 500 Days of Summer :) Søt film!

  SvarSlett
 18. åh, hehe så kosligt! transformers i mitt hjerta! tusen tusen takk, glede meg sykt te å komma him!!!! ;D

  ha ein superduperfin ferie siv!

  SvarSlett
 19. Haha sånn koffert vil jeg ha! Dritstilig :D Gleder meg til å se hvordan resten av oppholdet var, sikkert masse heftig :)

  Sv/ Det kan godt være, skal rydde rom nå tenker jeg, så får se om det hjelper på! :D

  SvarSlett
 20. hmm.. det må da være naturen og kulturen!

  SvarSlett
 21. æ vil også ha kukoffert :D Fant ut at det var utrolig irriterende med en vanlig svart en.

  Huff, æ blir alltid så surken når man må springe trøtt og sulten rundt etter mat xD

  Det første æ legger merke til på en ny plass e nokk været, lukten og folket.

  SvarSlett
 22. Har alltid hatt lyst til å se en telefonkiosk!

  SvarSlett
 23. He he kul koffert:) Det første jeg legger merke til på ett nytt sted? Hmm vanskelig spørsmål. Det må være senga. Alltid da jeg er på hyttetur er senga det første jeg undersøker. Viktig å ha ei god seng å ligge i he he:P

  SvarSlett
 24. haha, kjenner igjen det do papir problemet ass. Men har aldri hatt det på en hotelldo før :P tar jo evigheter. men hvis du tar tak helt inntil så får du ut fler av gangen hvis du drar forsiktig ;)

  SvarSlett
 25. Vet jeg henger forferdelig langt etter i innleggsbunken din her nå. Nesten skummelt å lese også, blir bare komme meg bort hehe. Men samtidlig så er det fint å se hva du har opplevd! Det er ikke egentlig så langt man trenger å reise for å føle at ting er annerledes, både godt å litt skummelt kanskje? sv - Jeg liker at du linker ja, tusen takk for det. Men skriv gjerne bare MALA, som jeg faktisk heter;) Hehe du er søt da!

  SvarSlett