29.06.2011

Edinburgh #4

Som alle de andre morgenene, startet jeg dagen med en trudelutt. Denne gangen Party Girl. Jeg trenger kanskje ikke nevne hvilket band som eier sangen... Vi gjorde oss klare til å besøke et must når man er i Skottland, men som de fleste mente hørtes kjedelig ut: nemlig slottet i Edinburgh!

CIMG0741

CIMG0767

CIMG0797

Jeg tror det var bra vi besøkte slottet, for nå kan de si at de faktisk har vært i et skotsk slott, enda det ikke var det mest spennende de har gjort. Det var på turen ned fra slottet, gjennom gatene, sammen med Mona, at jeg opplevde noe nytt. Gatene i midten av byen er sykt gøy å gå gjennom når det er fint vær. Det sitter og står folk overalt! Vi møtte en utkledd mann, som lignet på mennene i Braveheart. Han sa han var 'mudblood' og syntes det var morsomt med blonde Mona fra Norge, og likte mitt skotske utseende enda jeg var norsk. "My wife's got the same hair, but the bitch's got horns!" Vi så også en sjonglør og ei jente som spilte på en Takaminegitar. Hun takket så pent der hun sto og sang, da jeg ga henne tomler opp, og Mona hev på noen mynter. Det bar også en tur til Starbucks... Kakao <3

CIMG0917

CIMG0999

CIMG1021

Etterpå dro de fleste i gruppa til Edinburgh Zoo. Vidar og pappa fikk tak i en rullestol til Kine, og gutta hadde det så gøy der de trillet både opp og ned på handikappen vår! Ellers syntes de at Kristiansand dyrepark var bedre. Vi hadde det litt travelt, og koalabjørnene var en skuffelse. De var så langt borte, også lå de og sov, som koalaer flest gjør. Vi flirte godt der vi sprang avgårde i ei gruppe, og vi koste oss med mat før vi dro der i fra. Shopping som fortsettelse på en lang dag, kommer vel ikke som noen overraskelse. Guttene gikk derimot lei, og jentene gikk til Hard Rock café for å kjøpe suvernirer etter at sentrene var stengt. Jeg forelska meg i nøkkelringen, men jeg bruker ikke sånt, så det var ikke verdt £8. Vi avslutta dagen med mat i baren, 10 minutter før de stengte matavdelinga... Det siste bildet er av blåflekkene som var å finne på Monas lår. "Vidar var her. Paintball, honestly." ;)

Skotske slott og gateartister, anyone?

Siv

xxx

22 kommentarer:

 1. Deilige blåmerker! :p Virker da som det var kjempeflott! Jeg hadde LETT ville sett slottet :) Søteste pingvinene da <3 -smelt-

  SvarSlett
 2. Jeg ville gjerne besøkt slottet! :D Høres jo kjempespennende ut! Og oi, for noen blåmerker!

  SvarSlett
 3. Auuuu! Det så vondt ut =/ Jeg skal ALDRI spille paintball! Hehe :)

  SvarSlett
 4. aaaaau :(
  så gøy, vil gjerne besøk slottet en gang :D

  SvarSlett
 5. Fytti katta, det så ikke godt ut! :p

  Sv; Hehe, ja ikke sant! :)

  SvarSlett
 6. Jepp, slott er ett must i skottland xP
  Jeg vil også drikke Starbucks kakao(yum)og dra på hard rock cafeen!
  For noen blåflekker Mona fikk :O

  SvarSlett
 7. Edinbuuuuurgh, yes please!!!!! Der har jeg studert :))
  Savner det.

  SvarSlett
 8. Hehe, har ikke opplevd noe sånt, XP... Men det hadde vært kjempe kult, ^_^

  SvarSlett
 9. Jeg holdt på å bestille ferietur til Skottland forrige sommer, og nå angrer jeg iiikke på at jeg ikke gjorde det. Angrer ikke i det heele tatt nei. Dumme billetter som gikk opp i pris... Har lyst til å gjøre alt dere har gjort, så om jeg en dag drar dit, så vet jeg hvor tipsene skal innhentes :)

  SvarSlett
 10. En roadtrip i skottland hadde jeg ikke sagt nei til! Hva har skjedd med Kine?

  SvarSlett
 11. Kine isaksen30/6/11 12:11 a.m.

  hahah! handikapp, jaa :( Det va skummelt, fordi de va fali!

  SvarSlett
 12. Oh, for en søt "trudelutt-outfit" - LOVE THE SHOES!;-D Ser ut som dere har hatt det gøy hvertfall. Er jo spennendende å se på slike turist-ting når man først er en annen plass enn Norge. (btw: stakkars kjærsten min etter jeg leste dette innlegget btw, for nå ønsker jeg meg en pingvin i julegave, mihi)

  SvarSlett
 13. Herlige bilder :) Jeg vil også til Skottland :D

  SV: Friends er moro :D
  Marte har en veldig fin blogg, så ikke overrasket om du har vært innom den før ;)

  SvarSlett
 14. Starbucks <3

  Jeg ville gjerne besøkt slottet :D

  Ha en fin dag=)

  SvarSlett
 15. Bra jeg ikke er i nærheten av det låret, ser jeg blåflekker må jeg poke haha, huff så vondt ut, paintball can do that to you!

  Edinburgh castle har jeg også opplevd first hand, veldig flott by! Ooh Starbucks har jeg ikke vært innom på lenge, skulle så tatt turen i dag, men pengene jeg har må nok brukes til annet..

  Sv/ Hehe, jeg har faktisk INGEN McFly-plakater her, så blir heller dårlig med det du, hadde jeg hatt noen, skulle du fått dom alle :) Fint å høre på litt old-school music når man pakker, synge med på sanger man ikke har hørt på lenge. Det duger fint, memories. Takk takk! :)

  SvarSlett
 16. ouch,ser veldig vondt med de blåmerkene:S Fine bilder da!:) morsomt med han skotten da:) hihi
  SV;hehe,ja.skulle hatt en tryllestav der og da. Gjort de om til griser:P Gråter også når sirius dør, den scenen der er ille. Så føler jeg også med Harry Potter når han skal prøve å ta bellatrix. Man blir litt sint på hans vegne. Oj,det hadde jeg nesten glemt. Tror jeg må ta med meg en hel kleenex pakke + vannfast mascara på kinoen.

  SvarSlett
 17. aaaoutsh... så ikkje godt ut å ha masse blåmerka på føttern :p

  Stilig slott da! Hadde nok vært artig å vært inni et sånn å sedd! :-D

  SvarSlett
 18. åå, de blåmerkene så ømme ut ;o hahah, jeg elsker pingviner, har så lyst på en selv!!
  jeg hadde neppe sagt nei til en tur innom slottet, mest sannsynlig once in a lifetime - så, why not? :D

  SvarSlett
 19. Har samme nøkkelring som deg, bare rød :)

  SvarSlett
 20. "alle" sier Edinburhg er så fin by. Har lyst til å dra dit en gang. Har sett gjennom innleggene dine nå. Haha, måtte le av rommet deres. Katastrofeområdet. Men blir vel fort sånn ;)

  SvarSlett
 21. jeg har såå lyst til å besøke et skotsk slott! gjerne fler! haha. gateartister har jeg sett nok av x)

  SvarSlett
 22. flotte bilder <3
  blåmerkene så ikke så gode ut da :/

  SvarSlett