26.06.2011

Edinburgh #2

Etter å ha lagt oss sent (i ett-tida lokal tid, altså to i norsk tid) skulle vi opp tidlig dagen etter. Kvart over syv sang jeg min hjemmelagede sang for de syv andre jentene i leiren. Først tok vi en matbit i baren, før det bar av gårde til Deep Sea Underworld i bussen som vi hadde leid for turen.

CIMG0320

CIMG0344

CIMG0389

CIMG0491

CIMG0443

CIMG0466

Det var utrolig vanskelig å velge ut bare 6 bilder til dette innlegget. Det var så mange fine fisker, reptiler og digre haier i Underworld, og på Camera Obscura ble vi trill-lurt mang en gang. Der var det også mange farger som jeg klarte å fange på den lille boksen min, men mer enn 6 bilder blir så rotete og langt. Alle koste seg på begge plassene, og et par av guttene i klassen holdt en slange på Deep Sea. Også så vi to pittesmå, oransje frosker parre. Det var interessant det, for de ble veldig fort ferdig! Jeg ble positivt overraska på begge plassene, og iallfall der vi så fisker. Som barn var vi der, men jeg huska bare tunellen, jeg.

Denne dagen regna det, og det noe sykt. Det rant elver i gatene, og elevene måtte skifte da vi var ferdig med aktivitetene midt på dagen. Så kjørte-kjørte-kjørte vi ei lang stund, og fikk til slutt i oss en hamburger fra McDonal's hver, og det på randen av sult! (Iallfall mente de fleste andre dette. Vi kom til den delen der vi diskuterte hvilken kroppsdel vi ville spist først...) Heldigvis var der en Asda på senteret, som stengte mens vi spiste, så vi fikk svidd av litt penger. Og gjett hva? På det samme hotellet i Edinburgh, møtte vi ei annen norsk gruppe! En gjeng gospelungdommer fra Tønsberg! Og gjett om de kunne synge!

Har noen vært i et giga-akvarium eller House of Illusions?

Siv
xxx

Ps. Jeg glemte å nevne at jeg kjøpte meg litt sminke også. Bare så dere ikke tror jeg lyver om jeg sier det senere. OG alle bildene i de siste innleggene er MINE, bare så det er sagt.

27 kommentarer:

 1. House of illusions så spennende ut. Jeg har aldri vært på noe slikt, men på et stort akvarium, det har jeg vært. I ShangHAI faktisk.

  Hehe, hvis dere begynte å diskutere hvilken kroppsdel som skulle spises først, så er det vel ikke noen tvil om at dere må ha vært veldig sulten. Greit og enkelt med gode, gamle McD :)

  SvarSlett
 2. Nemofisk er søte! Bare vært i Akvariet i Bergen og Lofoten jeg.

  SvarSlett
 3. nei, det har jeg DESVERRE aldri.
  utrolig fine bilder, siv. hihi

  SvarSlett
 4. Åh, ser ut som du har vore med på mykje spennande! Akvariumet var utruleg fint.

  // Det ert eit relativt høgt nivå, med grilling med vanskelege spørsmål frå andre parti, debattteknikk og innleggskriving og framføring ++, samt fleire innleiingar. Dei fleste har vore aktive ein stund og går på VGS eller universitetet, men ein kan komme utan erfaring, og kjøre på med gøts og mot :D

  Hadde vore dødskult om du vart med på eit arrangemant ein gong, då :D

  SvarSlett
 5. sv: Haha, har ikke prøvd det. men hvem vet? :) Har selv prøvd Vaseline intensive care Hand & Nails lotion, som funker helt ok. Kan jo være verdt å forsøke?

  Fine bilder! ^^

  SvarSlett
 6. Ååh så gøy! :D Elsker slike utflukter :D

  SvarSlett
 7. Akvariet så jo helt fantastisk ut!!! :D

  SvarSlett
 8. så gøy, har aldri vært der men høres moro ut :D

  SvarSlett
 9. virket så morro! :D flotte bilder! :D

  sv: tusen takk for kommentar på bloggen min! :D

  SvarSlett
 10. Det siste bildet var skikkelig kult :D Elsker Edinburgh!
  SV: Digger objektivet mitt :) Hehe!

  SvarSlett
 11. husker at jeg en gang var på et stort akvarium da jeg var liten, men det var kanskje ikke var så stort alikevel. - For det er mye som er mye større enn det egentlig er for en liten jente.:-)

  SvarSlett
 12. Så gøy! Stilige bilder :)

  SvarSlett
 13. Stilige blida, spesielt det siste ;)
  De fargerike fiskan e så søt, her oppe e det jo bare sjeggate torska ;/

  Har aldrig vært på så store akvarium, men var på Belive It Ore Not i Dannmark. Lignet litt på House of Illusions, bare mye mindre...

  SvarSlett
 14. gleder meg til del 3 (aa) hihi
  //det er jumpsweet, men jeg trodde også det var kjole xD hihi, jaja ;p <3<3 Vi kjøpte helt likt anntrekk den dagen der, jeg og Tina :p <3
  ha en super duper dag <3

  SvarSlett
 15. Oi, nå fikk jeg lyst å gå på både akvariet og House of Illusions! Så kjempespennende ut. Høres ut som dere har storkost dere! :D

  // Tusen takk, Siv! Ja, jeg må stenge den når jeg holder på med designet, ellers blir det bare kaos, haha :)

  SvarSlett
 16. Hørtes koseli ut! Utenom at dere skulle spise hverandre.
  Veldig kule bilda, men likte best siste!
  Haha, interessangt å se frosker parre, det var også noe xP
  Har vært på deap sea underworld i Edinburgh men fikk bare sett litt :(

  SvarSlett
 17. Nemooo!! Stilige bilda, høres ut som en kjempe bra klassetur.

  SvarSlett
 18. Åå, som jeg misunner ferien din! ^^ Kos deg videre! Fine bilder :)

  SvarSlett
 19. Fine bilder:) Du er flink til å fotografere:)

  SvarSlett
 20. Spennende da:) fine bilder siv:) Har aldri vært på i et giga-akvarium før.
  kan skjønne at det er vanskelig å bare velge 6 bilder i et innlegg:)

  SvarSlett
 21. Har såå lysst å reise til Edinburgh!!

  SvarSlett
 22. Har vært i en stoort akvarium i Genova, men aldri vært i sånn House of Illusions.. :)

  Kjempemange fine fiska i akvariuman, ja! E litt artig å gå rundt og se på alt som dem har der inne! E så mange fine fiska, med så mange fine farge og sånt :)

  SvarSlett
 23. akvarier har jeg hvert på ja. både i london, franrike, danmark og bergen haha. og jeg liker ikke fisk en gang xD jaja. Men House of Illusions hørtes drit gøy ut! Post litt fler bilder derfra a! :D

  SvarSlett