30.06.2011

Edinburgh #5

Fredag og siste dag i Edinburgh sammen med klassen. Jentene fikk ingen sang som vekking denne dagen. Dels fordi jeg rømte fra støy inn til min far, dels fordi de fikk lov å sove lenge for en gangs skyld. Selv om flyet gikk 21, fikk vi gjort mye denne dagen også!

CIMG1063

CIMG1069

Dagen starta med basseng. Badenymfene ble derimot ganske så skuffa, og lei var var de etter bare en time. Ikke at jeg bebreider dem; Selv valgte jeg ikke å gå da jeg tenkte på hvordan det sikkert ville bli, og mine bange anelser ble bekreftet. Ikke dra til Leith Waterworld om det ikke er med småbarn du drar med! Mens noen ble våte i basseng, shoppa jeg sokker og mat. Eller, det klassifiseres vel egentlig som godteri... Dere kan iallfall se hva Elise og jeg spiste til lunsj. Uten bestikk! Penger fikk vi også. Alle 13, altså! Også måtte vi shoppe enda littegranne etter en matbit i baren, og Siv forelska seg i et par billige converse. Ikke at jeg kjøpte dem, jeg har jo tross alt to par hjemme. Men disse var så kule, også kunne jeg brukt dem på to forskjellige måter! Tja, jeg angrer vel litt...

CIMG1111

CIMG1134

Da vi møtte opp etter stress-shoppinga, hadde tre av klassekameratene mine fått seg tattis. De var fine på turen til flyplassen, og alle syntes det var trist å ta farvel med det flotte Skottland. Til og med jeg, som skal tilbake førstkommende søndag! Dette var tross alt klasseturen som var over. Vi møtte en kul skotte på Edinburgh flyplass, som hadde kledd seg ut som en skotsk viking. Vi fikk VIP-lapper fra ham, og de kunne vi bytte inn i whisky. Ja, for de av oss som var gamle nok. (Det vil si de tre voksne. Selv fikk jeg en liten boks som suvernir. Gjett hvem som stakk av med den...) Guttene var ganske så trøtte fra denne dagen av, og det ble vel ikke bedre for noen av oss ettersom klokka gikk. Vi kan vel skylde litt på taxfree-shopping også!

CIMG1166

CIMG1228

Som et siste innlegg om klasseturen vår, må jeg ha med et ekstra avsnitt som avslutning. Vi overnatta på Thon hotell. Det så fælt ut utenpå, men det var nydelig på innsiden. En skulle nesten fått litt mer enn seks timer på et sånt et! Klokka sju var vi nemlig klare til dyst. Klokka 10 hadde vi dratt hver til vårt, og klokka 14 hadde jeg tatt forvel med alle som en. Siv er ikke den som feller tårer for alt, men det å ta farvel er fælt. Tenk om vi aldri møtes igjen? Tenk om alle glemmer hverandre? Nei, dét er ikke mitt sterkeste felt. Jeg ville heller sett at man ikke trengte si hade til noen. Takk 10B, for en helt fantastisk klassetur. Jeg er glad for at det ble Edinburgh, Skottland. Nå har jeg mange fine minner, mange fine bilder og også mange fine blogginnlegg!

Hva var (skal) reisemålet (være) for klasseturen deres?

Siv
xxx

26 kommentarer:

 1. <3<3<3
  ja æ syns d va en kjæmpe koseli klassetur, kunne gått tænkt mæ å fare ditt en gång t m klassen :)
  æ likte heller ikje å ta farvell :/ d e så tongt.. men vi får finne på nåkka i somamr heile klassen ;)

  SvarSlett
 2. Vårres klasse reiste te Gøteborg på klassetur. Det va å en kjæmpekoseli tur, å sett igjen me mange koselige mina. E nu rart å tenke tebake på at d e heile 7 år sia. Men vi tok ikkje farvel rett etter turen. vi møttes å hadde grillparty hos den eine av reiselederan vårres. Før ho va mora te eine i klassen. D va ei heilt super avsluttning.

  Sjøll etter 7 år har æ ennu kontakt me ca halvparte av klassen min. Så treng ikkje å være farvel sjøll om man ikkje ska gå i klasse meir.

  Å så må dåkker jo ha reunion etter ti år. (vi hadde jo nesten d kvært år, fram te før to eller tre år sia)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg lest og kommentert alle klassetur innleggende her! Hørtes ut som en suuper tur! Dere fikk gjort en del gitt! Mye bedre enn vår tur til leirskole i moss, haha! og med facebook og alt sånt man har for tiden sees dere nok igjen vettu! Lag en gruppe for klassen og planlegg gjenforeninger ;) værre er det ikke! :D

  SvarSlett
 4. Ekte tatto di tok?

  SvarSlett
 5. Nei, det var not bare spraytattis :')

  SvarSlett
 6. Hørres ut som du har hatt en fin klassetur. :) Selv har jeg vært i England på klassetur i allefall. :D

  SvarSlett
 7. SV;Bortebesøket var koselig det:) har skrevet nå om filmen på bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Jeg var en tur i Tyskland i 10.klasse husker jeg ihvertfall ;) Også var vi på Trysil B-)

  SvarSlett
 9. Virker som en koselig tur:) Fine bilder:)

  SvarSlett
 10. så fint at du har fått gode minner! vi reiste til polen, med aktive fredsreiser. veldig bra tur.

  /ja, ikkje sant!
  <3

  SvarSlett
 11. Du er da bra søt! :)

  Det virker som om dere hadde en helt fantastisk og minnerik tur, og det ser kjempeartig ut! :)

  Klassen min dro til London vi, da vi slutta i 10. Gode tider!

  SvarSlett
 12. Fine bilder :) Dere ser ut til at dere har storkost dere :D

  SV: Tusen takk Siv :) Noen tips kommer nok.. ;)

  SvarSlett
 13. Vet ikke enda, ^_^ De Converse'an var drit kule, ^_^

  SvarSlett
 14. fine bilder!
  virker som en super klassetur!
  likte del 3 og 4 også btw <3 hihi

  SvarSlett
 15. Ajajajaj. Det ser virkelig ut som om dere har kost dere ordentlig, til tross for litt laber dyrepark, slott og bading. :) Det viktigste er vel å være sammen, sant?
  Å ta farvel er kjipt, jeg liker det absolutt ikke, men det må til. Dere får håpe at dere holder kontinuerlig kontakt med hverandre så lenge det er nødvendig. For etterhvert har dere hvert deres nye liv, og da trenger dere ikke hverandre like mye. Bare av og til, og det er faktisk veldig fint. :)

  SvarSlett
 16. tusen tusen takk Siv ;)

  SvarSlett
 17. kjempefine bilder :) ser ut som om dere hadde det gøy :D

  SvarSlett
 18. Siste året på vgs dro jeg og klassen min til BUDAPEST! Billig og fin by! :D

  Cadburry <3

  SvarSlett
 19. skal si du koser deg! :D flotte bilder! :D

  sv; tuuusen takk for kommentar på bloggen min ^^

  SvarSlett
 20. Virker som dere hadde en fin tur! Fikk bare mer lyst til å besøke Skottland selv. :) I 2. på videregående fikk alle klassene velge hvor de helst ville. Jeg og noen til dro til Island, mens andre reiste til Hellas, Østerrike og noen steder til. Det er alltid trist å ta farvel med en bra klasse, men det kommer alltid nye venner til på veien.

  PS: Håper de tatoveringene ikke er ekte.

  SvarSlett
 21. Jeg bare peiser på med alt her jeg - if that's okay?

  Først av alt - JEG SAVNER EDINBURGH! :( Savner Tesco, savner dialekta.. Savner hele pakka!

  Virker som om dere hadde en kjempeflott tur da! :D
  Kjempefine bilder! :D
  Husker Deep Sea World veldig godt! Må tilbake dit igjen når jeg en gang drar tilbake til Skottland :)

  Jeg var aldri inn i slottet, men vi sto utafor! Vi syntes det var så dyrt å komme inn, spesielt med tanke på at vi ikke fikk så lang tid der inne :')
  Det var da skottene i oss kom frem vet du! xD

  Uff, er veldig trist å si hadet til de man har tilbringt så utrolig mye tid sammen med.. :(
  Men det er ikke stort annet man kan gjøre enn å prøve å holde kontakten! Dere må være flinkere enn det klassen min var.. Noe som ikke skal så mye til xD


  Vi burde dra til Skottland sammen! Du kan være min personlige guide ;)

  xx

  SvarSlett
 22. Av en eller annen grunn tror jeg at jeg savner vgs klassen mer enn den jeg gikk i i ni år, meeen det skal sies at store deler av klassen også begynte på allmenn sammen med meg ;)

  Turen deres hørtes super ut, og jeg likte lunsjen deres. Synd du ikke kjøpte skoene, de så utrolig kule ut. Men du skal jo tilbake, så det er ikke for sent enda :)

  SvarSlett
 23. Fine bilder :-)
  så koselig ut :)

  SvarSlett
 24. Ser ut som de har hatt ein nydeleg fin tur! :) Vår klasse reiste til Scarborough når me var på avslittning i tiande, og det var den beste klasseturen du kunne tenkje deg.

  SvarSlett
 25. Ser ut som du og klassen din hadde en flott tur! :D (akkurat lest alle innleggene). Heldige som fikk dra til Edinburgh! Vi var fire klasser på trinnet der tre av de dro med hvite busser til berlin og konsentrasjonsleirene, mens min klasse dro på leirskole i østfold.. Men det var jo koselig det også da.

  SvarSlett
 26. i love the cookies! hahaha what it tastes?

  SvarSlett