13.06.2011

Bygda mi (del 1)

De fleste av dere vet sikkert ikke hvordan det er å bo på bygda. Vi bruker alle fjøsdress og bruker opp trygda, og det er alt dere trenger å vite! Neida, det er vel som å bo i storbyen det, uten støyen, forurensinga, og alle fritidsmulighetene. Jeg elsker bygda mi, jeg!

CIMG9691

CIMG9693

CIMG9707

CIMG9709

CIMG9712

CIMG9716

Hva slags plass bor du på?

Siv
xxx

Forresten: Åjåjå, tenk at jeg ikke tok Johanne sitt forslag tidligere. Flickr gir bildene sitt rette utseende i forhold til Blogger som gjør dem skurrete. Hurra for klåre bilder!

36 kommentarer:

 1. Det kan kanskje virke som om i bloggverden lever de fleste i høyfart storbyliv, men det er nok mange som har smakt livet i småbygd utpå landet. Selv kommer jeg jo ikke fra store plassen, men kanskje litt større enn hjembygda di ser det ut som :p Fnt å ha litt plass å boltre seg på, og frisk luft ikke minst! :D

  Sv/ Tja, nå mente vel jeg forsåvidt at de viser ting hvor dårlig de er, uten å prøve å skinne litt lys over det som kan virke lokkende på oss. Hadde de tenkt mer igjennom det kunne de enkelt fått ting til å sett bedre ut enn hva de gjør nå. Og fra et business-ståsted hadde det vært beneficial.

  Takk for det søta, bra du ble fornøyd! :D

  SvarSlett
 2. Jeg bor på verdens stussligste plass! Jeg hater seriøst den plassen jeg bor på! Høres sikker veldig negativ ut, men det er fakta;)

  SvarSlett
 3. ser kjempefint ut der du bor :D
  - jeg bor også i såkalte "bondelandet", utenom trafikker, masse folk, bråk osv ;p

  SvarSlett
 4. Fin bygd du bor i <3
  Så bra at du fikk fikset kvaliteten på bildene :D

  SvarSlett
 5. Jeg er også fra bygda! Jeg liker veldig godt å bo i en bygd. Det er koslig, intimt og man slippet all støyen for forurensingen. Skal bo noen år i Oslo nå, men så blir det nok tilbake til bygda når jeg får mann, hund og barn xD

  Ser ut som du er fra en veldig idyllisk og koselig bygd :) Flotte bilder!

  SvarSlett
 6. Så vakkert :) Hva heter bygda?

  Jeg bor i Lillehammer og her er det fiiint <3 Hihi :)

  SvarSlett
 7. Kirka e så fin!
  RE; Ja ho e norsk! :D

  SvarSlett
 8. Jeg kunne tenke meg å bo på byda selv :) Men da jeg var på din alder så gjorde jeg det, og hatet det ;) Jeg ville være der "alle andre var" Men å vokse opp i nordnorge litt utpå landet var kjedelig. Men når jeg tenker tilbake så var det ikke så ille likevel, jeg så det bare ikke den gang.
  Nå bor jeg "på landet" like utenfor Oslo. Det er ikke landet, men det er faktisk noen gårder her, og for de som bor i Oslo-kjernen så er Asker landsbygda ;) Bor ikke så langt fra Skaugum faktisk (der kronprinsparret bor) og det er en gård.

  SvarSlett
 9. Så pent det så ut! Kirken så nydelig ut, med personlighet, sammenlignet med tidenes kjedeligste der jeg er fra.

  SvarSlett
 10. Så jo ut som en koselig bygg :)

  Bor selv i et tettsted utenfor Oslo, og synes selv det er alt for lite, men jeg skal vel ikke klage :p

  Sv; Det er i alle fall bra det da, men tror de fleste har hørt om den :p

  SvarSlett
 11. sv; awii. tusen tusen takk! : )

  SvarSlett
 12. Jeg bor faktisk i en bygd selv jeg :)

  SvarSlett
 13. Veldig mange fine bilder:) Så veldig idylisk og fint ut der^^ Jeg er vant med å bo i bygda, jeg bor på landet nå og før jeg flyttet hit jeg bor nå. Bodde jeg ett annet sted i 20 år. Begge stedene er små, hvorav alle folk kjenner alle. Det er stille og fredelig, slik jeg liker det:)

  SvarSlett
 14. Så fine bilder! :D

  Minner meg veldig om Fosen! Så fint at jeg kjenner flere som kommer fra ei ordentlig bygd - sånn utenom de romvesenene fra kommunen min liksom.

  Jeg kan ikke noe for det, men jeg tenker på hele Nordland som et godt, gammeldags rorbu-sted! :')
  Ikke at det er noe i veien med det liksom - måtte bare understreke det :P

  SvarSlett
 15. Det så ut som et fint lite sted :)

  SvarSlett
 16. Kjempe fine bilder fra bygda di:) Bor på et tettsted selv,ca 3mil nord for oslo:)
  SV;Helt enig med deg,foruten flickr:) Er nesten lei av google,og man finner mye finere og bedre bilder på weheartit.com

  SvarSlett
 17. Her så det veldig hyggelig ut :) Jeg bor midt i Oslo jeg da :)

  SV: Hvilken bok leser du nå da?
  Fantasy har egentlig aldri fristet meg veldig :P

  SvarSlett
 18. jeg bor også i en bygd! på en måte. eller enda bedre, på en øy! helt sant, jeg bor på veierland. det er veldig fint her også :)

  SvarSlett
 19. Er egentlig fra verdens minste øy (virker det som til tider) lengts ut i havet(virker det som ALLTID:-p), men bor for tiden litt hos kjærsten i "innlandsLofoten". Da jeg var 16 år ville jeg spy av hjemplassen min, og skulle flytte så langt bort som mulig og aldri komme tilbake. Nå som jeg er 23 og har vært både langt unna og veldig nært, setter jeg UTROLIG stor pris på hjemplassen min og det den har gitt meg, og vurderer sterkt å etablere meg nettopp der. Home is where your heart is, er det ikke det de sier? Og jeg hadde ALDRI trodd at jeg skulle slå meg til ro i Nord Norge en gang, jeg:-O

  Vet jo ikke akkurat hva det heter der du bor, men det så veldig koselig ut da!:-D Og kirken var jo rett og slett fantastisk søt(hvis det går an å si det?;-p)

  SvarSlett
 20. Dritpent der da! Jeg bor i føkkings Oslo..hater det. Er fra Lillehammer. Men nå har jeg mest lyst å bo et annet sted ;)

  sv: takk for alle komm., søtami! Tror ikke folk gidder å kommentere så mye når jeg aldri kommenterer deres blogger vettu.. har ikke hatt tid i det siste. Men klem til deg!

  SvarSlett
 21. Jeg elsker bygda! Har store drømmer å flytte på gården til foreldrene til kjæresten min en vakker dag og få hund, unger og noen dyr! blir awsome :D Trives så gdt der :D

  SvarSlett
 22. Åå det så dødskoselig ut der ^^ Spesielt havneparken. Savner sånn type områder i en storby, som Oslo der jeg bor. Man blir som regel sittende i parker rundt om kring da, ganske kos det også da.

  Jeg liker bygda, men jeg liker jo storbyen også da. De har positive sider begge to.

  SvarSlett
 23. Det virker så koselig å bo på bygda, skjønt jeg tror nok jeg trives best i byen. Jeg bor i Trondheim, litt i utkanten da ikke midt i sentrum. Trives med det.

  SvarSlett
 24. Fine bilda! :D og du bor på en fin plass, ja! Andenes e jo litt større, men Lovika e jo mindre enn der du bor igjen, og æ elske å være der. E stille og rolig! Også på sommarn e der jo masse folk som man bare ser en gang i året, og det e kjempekoselig å være der då! :-D

  SvarSlett
 25. Så ut som et koselig sted det der;) Jeg bor i en liten by ved havet, ikke langt fra Oslo.

  SvarSlett
 26. Det så ut som en koselig bygd :)

  SvarSlett
 27. Jeg bor også på landsbygda, men vi er 5.000 inbyggere da + hundrevis av militære som bor på militærbasen. Og så har vi bystatus - kystby faktisk og Sør-Trøndelags nest største by. Jeg ler høyt. HAHA

  SvarSlett
 28. Fin bygd.

  Jeg bor i en liten by (Kristiansand), eller, jeg tenker på den som by til vanlig, men nå har jeg nettopp vært i Paris og da tenker jeg at det ikke er noen byer i Norge i det hele tatt, ikke en gang Oslo regner jeg som by da.

  SvarSlett
 29. Ser ut som du bor i en fin bygd da. ;) Selv bor jeg langt ute på landet så her må det kjøres et stykke bare om man skal handle litt mat, hehe. :P Og om du måtte lure - jeg liker plassen jeg bor på jeg også. :D

  SvarSlett
 30. Nydelige bilder av bygda di! Jeg elsker bygda, jeg! Kan gjerne bosette meg litt mindre sentralt når jeg skal etablere meg. :) Akkurat nå er det storbyen jeg trenger. :)
  Hvor er det egentlig du bor? :)

  SvarSlett
 31. Fin liten bygd, er veldig glad i storbyer jeg, men liker landet litt også, ^_^ Jeg er fra Bodø, ^_^

  SvarSlett
 32. Kjempefin bygd!

  Og takk for stemme :) er så utkjørt etter eksamen at jeg ligger litt etter på bloggfronten, både med kommentering og lesing.. hehehe

  SvarSlett
 33. Ser ut som et fantastisk sted! Jeg er fra Bergen. Ikke at det kvalifiserer som noen storby, men er ikke akkurat en bygd heller.

  SvarSlett
 34. Det høres kjempekoselig ut å bo på et lite sted! Jeg liker meg i byen, men det er herlig å komme ut på "landet" i blant også. :) Og så fine bilder du har tatt, spesielt de to første! :)

  SvarSlett
 35. Ser ut som en veldig fin bygd siv! Men kunne nok aldri bott på et sånt sted selv! :P jeg bor i en liten by, og liker den egentlig ganske godt. har alt man trenger, og hvis man vil inn til "ordentlig by'n" så er det bare 10 min med tog til oslo x)

  SvarSlett
 36. Hihi så koselig du! Hvor mange bor det der? Minner om hjemplassen min, men Coop markedet vårt ble nedlagt i fjorsommer=( Har hatt bilder liggende fra i fjor og tenkte å ta noen flere i år til et innlegg

  sv - Narvik vet jeg hvor er sånn ca, hadde ei brevvenninne derfra da jeg var yngre. Og Bodø har jeg faktisk vært i;)

  SvarSlett