28.06.2011

Edinburgh #3

Igjen var det en tidlig morgen, og jentene ble vekket av 67 grader nord. Dagen startet som alle de andre dagene i baren, med bacon og eggerøre for min del. De fleste slet med å finne noe de klarte å presse ned i hullet, men med toast ble de fleste fornøyde nok til å holde ut dagens aktiviteter!

CIMG0529

CIMG0518

Vi kjørte av gårde til Raceland, der vi fort oppdaget av betjeninga var hyggelige folk. Kjekke gutter funker alltid, og sammen med noen av jentene i klassen stirret vi på fine gutter gjennom hele oppholdet. Et par på raceland og et par i baren. (Hovedsaklig en på begge plassene. Blonde gutter med blå øyne in my heart, hihi). Men gutter eller ikke, Go Cart var hysterisk! Første jenterunden var syk. Vi kræsja, fikk sleng og blanda alt av bremser og aksellerasjon. Men etterhvert ble vi ganske tøffe, vi også! Det var mye å le av og mye å lære. Da vi bevegde oss ut til paintballbanen lettet skyene og sola tittet fram. Kanskje ikke akkurat den beste tida for paintballerene...

CIMG0563

CIMG0615

Noen blåmerker senere møtte vi den største RedBullen noensinne. Og det bakpå en bil! Men de to jentene ville ikke gi oss gratis drikkeprøver fordi ikke alle var over 16. Bare fordi reglene var sånn, for de var veldig hyggelige begge to! Ikke at det gjorde meg noe, jeg har da nok energi som det er. Vann FTW! Etter dette bar det rett til butikkene. Shopping når enn vi hadde tid, men butikkene stengte så utrolig tidlig der borte. Og det i sentrene! Vi likte suvernirbutikkene, for der fant vi både morsomme t-skjorter og duppeditter med nakne rumper, og andre typiske skotske ting. Læreren brukte en tusenlapp eller to inne på en sånn en!

CIMG0631

CIMG0671

Denne kvelden var hysterisk morsom. Jeg var nemlig i baren i et par timer. Siv i "festmodus". Og gjett om jeg fikk lyst til å danse da jeg hørte HVEM på radio? Om du gjetta McFly TO ganger, så gjetta du 100% rett. Og gjetta du samtidig Party Girl og Shine a Light, begge på to timer, så får du 100 cyberkisses. Men alt var ikke fryd og gammen. Eller, joda, for nå har vi ei fortelling å formidle, men Mona, Margrethe og jeg opplevde noe litt flaut og litt morsomt på samme tid. Vi skulle bestille is fra den fine bartenderen. Så misforsod han vel bestillinga til de andre to jentene, og da vi fikk isen så han at noe var feil. Jeg klarte ikke vidreformidle hva vi trodde var galt; nemlig at vi hadde fått noen annens is. Etter mye babbel tok vi de to som var servert, også ordnet han en ny en. Han så like flau ut som oss da han var ferdig, den søtingen...

Hvilke aktiviteter ville dere valgt til en slik tur?

Siv

xxx

27 kommentarer:

 1. Kommer aldri tilå glemme Mark's special! :D
  Også kalt rødmende iskrem xD

  SvarSlett
 2. Ser nok en gang ut som dere har kost dere! :D Har kjempelyst å prøve både GoCart og Paintball! :)

  SvarSlett
 3. Åå se fun ut :D OG GI MEG bacon og eggerøre ;)

  SvarSlett
 4. Hihihihi. Vann FTW! Godt å se at andre drikker mye vann, vanligvis er det bare jeg som drikker sykt mye vann og ikke brus (æsj, liker det ikke).
  Fint å se at dere har hatt en fin tur; jeg også vil på go-cart og paintball! :)

  SvarSlett
 5. Elsker Go-cart! Hadde i hvert fall gjort det!

  Sv: Visste ikke at det gikk på TV i Norge lenger jeg, derfor jeg bruker PCen. Men går aldri lei!

  SvarSlett
 6. Jeg kunne tenkt meg til å gjort det samme. Gokart er morsomt, og paintball har jeg aldri prøvd. Redbull Cola?! Hørtes interessant ut, synd dere ikke fikk smake, seelv om vann selvfølgelig er best :)

  SvarSlett
 7. Drømmeaktiviteter! Gokart er jo så gøy! :D Paintball har jeg ikke prøvd enda, men har lyst!:)

  SvarSlett
 8. Åh så masse morsomt dokker har gjort! Både go cart og paintball e så bra!!

  RE; tusen takk Siv :} ja trur nok på Gud ;o

  SvarSlett
 9. haha, så gøy :D
  gokart og mcfly... likerlikerliker ;)

  SvarSlett
 10. vet ikke helt jeg. :)

  SvarSlett
 11. haha, e alltid så flaut med missforståelser, spesielt når det e kjekke gutter innblandet xD

  Go-cart er jo kjempeartig, da...paintball er mest skummelt, egentlig xD tivoli er jo også noe som aldri blir kjedelig.

  SvarSlett
 12. åå, jeg vil også :( tror jeg hadde satset på go-cart selv! alltid hatt lyst til å prøve, men det er så dyrt her til lands ;o

  SvarSlett
 13. Siden jeg er ganske så smertepingle måtte det nok blitt go cart! Det er jo knallgøy :D

  SvarSlett
 14. Herlige bilder..
  Paintball.. KULT! Det fikk jeg prøvd i utdrikningslaget og jeg digget det :D

  SV: Ja helt klart ;) Ønskelister er genialt ;) Kaffemaskinene var ikke kjøpt på Tilbords så der kom ikke ønskelisten helt til sin rett, men sånn er det jo ;) Det gikk heldigvis fint å bytte da ;)

  SvarSlett
 15. SV: Tusen takk Siv :) <3
  Bilder av resultatet kommer i morgen :D

  SvarSlett
 16. Paintball ser så utrolig gøy ut! Jeg ser for meg at jeg er dritflink og skikkelig James Bond møter Rambo liksom. Hahaha

  SvarSlett
 17. ser morsomt ut!

  /he he, du får snakke med foreldra dine då! :) ja, men det er verdt dei ekstra pengane, som oftast går det til meir rettferdige lønningar, og at fleire hensyn er tatt. og til fleire som veljer det, til billigare vert det!

  SvarSlett
 18. Ser fantastisk ut :) Ser virkelig ut som du har kost deg!

  SvarSlett
 19. Høres koselig ut:) Fine bilder:)

  SvarSlett
 20. Sorry for at jeg ikke har kommentert på de andre to, men er i Hellas så nettet er DRIT TREEEEGT, ^_^

  Derfor tar jeg alt i ett, ^_^ Utrolig fine bilder, det ser ut som en sikkelig spennende 10.ende klasse tur, ^_^ Håper jeg får noe sånt til neste år, ^_^

  Gleder Meg til Å lese mer, skal skrive på bloggen om de to første dagene, ^_^

  SvarSlett
 21. Så koselig ut! Elsker go cart, så hadde nok blitt det :-)

  SvarSlett
 22. Høres ufattelig morsomt ut. Misunnelig!!!!

  SvarSlett
 23. Redbull-bilene er dritkule!! Så en i Oslo hin dagen hihi. Og jeg har såå lyst til å race litt, om jeg tørr, heldiggriser, det var sikkert kanongøy :-D hvertfall når man har litt eyecandy hihi..

  SvarSlett
 24. hehe,fine bilder:) høres ut som dere hadde det fint:P
  SV;Skal skrible ned om filmen senere,men skal nyte solstrålene ute:) hehe. Synes filmen var grei,ikke den aller beste komedien jeg har sett ..

  SvarSlett
 25. haahh, typisk at det ska skje nåkka flaut når det e fine gutta i nærheten! heheh :D

  Oh, go-kart e jo bare såå artig :D og paintball har æ aldri prøvd, men det virke utrolig artig!! :D .. og ondt, eheh

  SvarSlett
 26. åååå McFly <333333 jeg hører aldri de på radio'n eller noe når jeg er i england boo :( har vel litt uflaks jeg da :P og rødmende søte bartendere liker vi! ;)

  SvarSlett
 27. åååå, så arti å læse d her igjen!!
  Haha, Mark's special <3
  Tenk at æ har funne han på facebook?! :D

  SvarSlett