24.09.2012

Verdens fineste konkurranse!!

Sånn helt seriøst! For hvem trenger vel kassevis med sminke, skapfull av skjorter eller litersvis med brus? Hva med dem som ikke engang har mat på bordet, eller bord i det hele tatt? Jeg har av den grunn bestemt meg for å kjøpe en møkkaovn gjennom Kirkens Nødhjelp. Premien i denne konkurransen, er denne møkkaovnen i (symbolsk) gave. Er dere ikke enig i at det er den kuleste premien ever??!!

Vinneren trenger bare være en av dem som deler innlegget på facebook, twitter og/eller egen blogg. Og kommenterer under her, selvsagt.. Flere trenger å vite om disse gavene. Hvem av dere vil vel ikke støtte kvinnene i Afrika? I stedet for at de må gå langt om lenge for å finne brensel (som det finnes knapt av der nede), for så lage ovn og mekke middag hele uka, kan de med en møkkaovn bruke bare halvparten så mye ved. På den måten sparer de tid og miljøet. Let fram feministen i dere, så liker dere denne gaven enda bedre!

Jeg håper virkelig at MANGE vil være med i denne konkurransen, for da viser vi at menneskerasen ikke er så egoistisk som vi alle tror: Vi har hjerter, vi har viljestyrke, og vi har omsorg for de 80% i verden som trenger vår hjelp. Kanskje kan vi donere mer sammen senere!

Ps. Kirkens Nødhjelp sier at minst 90% av inntektene går til utevirksomhet. Dessuten: "Kirkens Nødhjelp er medlem av Innsamlingskontrollen. Dette er en offentlig godkjent stiftelse som ivaretar givernes interesser." Altså burde vi være sikre på at pengene går til det de sier det går til. Ellers kan dere se ei liste over diverse gaver man kan kjøpe, her. Så kan dere velge og vrake til jul. Iallfall om dere leter etter julegave til meg! Hihi!

30 kommentarer:

 1. En fin konkurranse! Koselig å se at folk bryr seg!
  SV; Haha! Ja, det er kjempe gøy med nytt treningstøy!! :D Er viktig å passe på så spøkelsene ikke er rundt deg, men hører du dem så løper du kanskje enda fortere?

  SvarSlett
 2. Sånn, da har mine følgere kunnet se en tweet om deg (her forresten: https://twitter.com/SynLar/status/250174634161487872).

  Forresten flotte de siste linjene du skrev, om hvor mye av pengene som når frem, for det er en typisk ting jeg ville vært skeptisk til ellers.

  SvarSlett
 3. Du er så snill! Tenker på alle du :) Kjempeflott tiltak :)

  SvarSlett
 4. Det er så utrolig bra med slike tiltak, og man trenger slike folk som DEG for å få det ut til verden. tenkte om jeg skulle kjøpe en geit eller noe til mamma og pappa til jul :D

  SvarSlett
 5. For en BRA konkurranse!! Jeg skal inn der og finne noe selv jeg kan trykke inn på ;)) Og selvfølgelig delte jeg dette innlegget slik at flere får se :)

  SvarSlett
 6. sv: bra du er enig med S-ene! Viktige saker :) Edinburgh virker kult, har aldri vært der da men. Lurer på hva som drar oss nordmenn mot Storbritannia egentlig.. det er ett eller annet liksom. Men jeg leser du er "skotsk viking", du stammer kanskje fra den kanten eller noe? :)

  SvarSlett
 7. Ååh, for en fantastisk ting! Enn at jeg aldri har hørt om det der før.
  Er det noe som virkelig burde reklamert, så er det sånne ting!

  Har så mange flotte mennesker rundt meg som ikke kunne brydd seg mindre om materielle ting når det kommer til gaver.. Selvfølgelig er det koselig å veldig omtenksomt å få en liten pakke, men de fleste av oss har akkurat det vi trenger - og mer til! Da er det vel bedre å få den deilige følelsen av at man har gjort en god ting, av å hjelpe andre mennesker :)

  Tusen takk Siv, du har nå spart meg mange håpløse og vonde timer på stappfulle kjøpesenter! ;)

  SvarSlett
 8. Et superbra tiltak! :-)

  SvarSlett
 9. Superdupert, Siv :D Jeg har lagt ut en link til konkurransen på Facebook :)
  xx Siri

  SvarSlett
 10. Joda, æ dele og æ share, detta skal ut! :D hihi <3

  SvarSlett
 11. Du e fantastisk flott jenta mi! <3 innlegget er delt videre ;)

  SvarSlett
 12. Dette var kjempelurt! det må jeg sjekke ut nærmere :)

  SvarSlett
 13. Dette er jo helt supert! Meget bra!!

  SvarSlett
 14. Åh, herlig! Så fint at du deler dette :)

  SvarSlett
 15. Da har jeg delt konkurranseinnlegget ditt på Facebook. Utrolig flott at du tar initiativ til noe sånt! Du er så herlig, Siv!

  SvarSlett
 16. Delt både på face og twitter :)
  nydelig konkurranse som handler om mer enn hva man faktisk vinner.

  SvarSlett
 17. Veldig bra konkurranse :-) Jeg er litt treg, kan ikke så mye om disse sosiale mediene... Hvis jeg skal DELE på bloggen min, dette innlegget, kommer det da som et helt innlegg, altså ditt innlegg blir stående på min blogg? Eller blir det bare en link til din side? Jeg er ikke på facebook og twitter..

  SvarSlett
 18. Kjøyrde på med ein tweet, dette var ein skikkeleg bra konkurrande Siv!

  SvarSlett
 19. Fineste konkurransen jeg har sett noen gang tror jeg. Glad for at det finnes mennesker som deg! Deler innlegget på twitter og facebook :)

  SvarSlett
 20. Du er god du <3 twitret akkurat :):)

  SvarSlett
 21. sv- Er bare å komme med ønsker angående produkter fra NYX forresten :) Kanskje får du det til jul av en bloggvennine vettu, hehe :D

  SvarSlett
 22. Har twitret det videre jeg :))

  SvarSlett
 23. hei igjen :-) Nå TROR jeg at jeg har fått til å lage en link til siden din. Som sagt er jeg ikke vant til all DELING, "liking", "tweeting", linking osv. Ganske ny i dette;-) (Les innlegget mitt om "en hest er flinkere til å hoppe enn et esel", så skjønner du hva jeg mener ;-)) Om konkurransen din: Jeg skrev bare et lite innlegg i dag om at de kunne besøke deg, på din blogg. Og så kan de se resten hos deg. Var det sånn jeg skulle gjøre? Om jeg VIRKELIG fikk til linken, se DET er ikke godt å si :-D

  SvarSlett
 24. Fine, fine konkurranse :)

  Har delt den vidare på Facebook.

  SvarSlett
 25. For en flott konkurranse! Liker initativet ditt :)

  SvarSlett
 26. Kjempebra konkurranse! Fint å sette fokus på noe annet, enn sminke,klær og hår etc. Det å kunne bidra til å hjelpe andre er en større ting å gi, enn å bruke 1000 ,- ++ på sminke (eksempel)

  SvarSlett
 27. Utrolig bra konkurranse - annerledes og original.

  SvarSlett
 28. Har delt link til din blogg med mine kollegaer på e-post, siden jeg som "fossil" ikke har hverken facebook, twitter eller blogg...
  Godt initiativ, pia mi!

  SvarSlett