05.09.2012

Pust inn..... og hopp i det!

Det har bare vært litt travelt i det siste. Jeg har funnet ut at det er mulig å ta på seg litt for mye arbeid. Jeg har funnet ut at man kan bli veldig sliten om man skal gå på skole og ha 4 jobber. Spesielt om planen er å gjøre flere av dem på samme dag. For ikke å snakke om lekser....

heyy

Det går jo bra. Det går alltid bra! Om man bare puster godt inn, slapper av i skuldrene og smiler mens man tenker på noe positivt. Selv tenkte jeg at det kunne vært etter midnatt jeg kom i seng, eller at jeg skulle jobba liker mye hver dag, hele året. Men sånn er det jo ikke - nå har jeg lært at man ikke burde jobbe alt for mye på skolehverdager. Jeg lærte, etter et år med venting i stedet for leksegjøring, at man burde bruke fritimer til å gjøre lekser i stedet for... Ingenting. Når man har en full timeplan, må man kunne få ting gjort. Det hjelper ikke å bli sittende i en stol å tenke at "dette orker jeg ikke". Da baller det bare på seg. Pust inn og hopp i det!

36 kommentarer:

 1. FIRE JOBBER? WOW, superwoman! Husk å pust :) Husk å ta vare på deg selv :) Ikke bli utbrent!

  SvarSlett
 2. 4 jobber og skole, skole med FULL timeplan?? Damn girl!
  Jeg synes det er mye med skole mandag, onsdag og torsdag. Men så har jeg skole på morgene og på ettermiddagen. De få timene i mellom timene får jeg ikke gjort stort.
  Så har jeg jo jobb, jobb må man ha, for lånet strekker ikke engang til husleien....... NÅR skal jeg liksom å ha til lekser, lekser og venner? Man må jo være litt sosial også? Jeg føler meg så ensom om dagene x)

  SvarSlett
 3. Fire jobber + skole + alt skolen fører med seg? Du imponerer! :) Det høres fryktelig mye ut, men det gjelder å utnytte tiden fornuftig så går mye seg til! Bare ikke glem deg selv oppi det hele :-)

  SvarSlett
 4. Du er flink! Men pass på å ikke bli utbrent, det er du for ung til;)

  SvarSlett
 5. Du imponerer meg. Hadde aldri greid det. Ikke slit deg alt for mye ut da:)

  SvarSlett
 6. Så utrolig flink du er, Siv! WOW

  SvarSlett
 7. Og du som er imponert over MEG?

  SvarSlett
 8. Så mange jobber! Du er god da, med skole også. Jeg hadde aldri greid det, så heldig den som kan.

  SvarSlett
 9. Godt å se at du lærer av erfaringen da ;-) Man kan ikke gjøre alt på en gang og man må ta vare på seg selv midt i alt.

  SvarSlett
 10. Jeg pleier å skrive "to do" lister over hva jeg må få gjort på di forskjellige dagene, funker flott! :)

  SvarSlett
 11. sååå sant! plutselig har man lite å gjøre, og plutselig er planen full, og da angrer man på at man ikke har gjort mye mer lekser og produktive ting den tiden man faktisk hadde så mye fri at man bare satt og gjorde ingenting...

  SvarSlett
 12. Du må roe deg ned, finingen :)

  SvarSlett
 13. Du er gal! Jeg ble sliten bare av å lese om å ha så mye man skulle ha gjort :o Skole og 1 jobb er mere enn nok for meg :P

  SvarSlett
 14. Uff, mykje! Pust roleg, fine. Og behald positiviteten.

  SvarSlett
 15. Er alltid lurt å bruke fritimene sine godt! Litt vanskelig når vennene dine helst ikke vil gjøre noe :S Hvilke jobber har du :P ?
  xx Siri

  SvarSlett
 16. Du får ha lykke til med alt som skal gjøres! :-)

  SvarSlett
 17. Bra holdning! Likevel: Ikke undervurder kroppens behov for hvile og ingenting.

  Hilsen tante

  SvarSlett
 18. 4 jobber og skole! Jeg jobber ikke, og greier nesten ikke skole en gang! Masse lykke til med alt du skal gjøre, og husk: ta en pause når du føler at du trenger det!

  SvarSlett
 19. Good lord! 4 jobber?! Må ta det litt med ro, kjære Siv :) Synes det er nok med skole 3-4 dager i uka og jobb 2-5 dager i uka jeg :p Kan bli litt vel tungt å bite tenna sammen hver bidige dag for å få dagen til å gå ihop, så unn deg litt fri og husk: det er ikke verdens undergang å si "nei" <3

  SvarSlett
 20. //svarebare:

  auraen meiner du kanskje? ;) aroma er lukt, men det luktar godt her og:) Eg har luktelys frå IKEA:D
  og
  serriøst, shout out viss du er i stavanger då;)

  SvarSlett
 21. FIRE jobber? I tillegg til skole? Du er supermenneske!!
  Nå vil jeg gjerne vite hvilke fire jobber det er snakk om.

  //Jeg trodde det var du som var så gira på game of thrones? Eller var det en annen eventyrserie? Jeg likte de to siste episodene av GoT. Lol..

  SvarSlett
 22. Oii, fire jobber! Det er sykt mye!

  SvarSlett
 23. Så sant , så sant! Det har jeg også lært, bare glemt det litt etter at jeg begynte på ny skole :P

  SvarSlett
 24. shiiiit! Isåfall skjønner jeg det om det å kommentere blogger blir litt nedprioritert! :p

  SvarSlett
 25. uffda, du må ikke ta på deg så mye!! men skjønner deg godt! er lett å gjøre det. Det er godt du kan nedprioritere bloggen da, vi overlever vi lesere :)

  SvarSlett
 26. Du er skikkelig superhuman du, hihi!! Flink!!

  SvarSlett
 27. Jeg har også ekstra mye å tenke på for tiden, i forbindelse med jobb og radio og foredrag-forberedelser og forestående flytting og jeg vet ikke hva - men det er som du sier, man må bare puste dypt og gå på, og så finner man stort sett tid til alt, og så blir det bra! Du er flink!

  SvarSlett
 28. Har du fire ekstrajobber, eller leste jeg feil ..?
  Har ingen fritimer jeg, og det har blitt lekser i 5-6 timer flere ganger etter skogen allerede .. :3

  SvarSlett
 29. 4 jobber i tillegg til skole hørtes mye ut. Noen ganger må man nesten velge det som betyr mest, og velge bort andre ting. Ellers blir man utslitt. Det å tenke positivt og hoppe i det er bra, men det funker ikke i lengden hvis det blir for mye!

  SvarSlett
 30. Flenk du e! heilt sykt

  SvarSlett
 31. Du har et enormt pågangsmot, jeg beundrer deg for det!^^ Selv har jeg alltid/lenge brukt negative tanker til å få ting gjort, og det er svært nedbrytende i lengden. Fire jobber og skole høres mye ut, men med en positiv innstilling kommer man langt! Bare husk å lytte til behovene dine og tør å gi slipp på noe hvis det blir for mye å gjøre. Det er ikke verdt å tære på psyke og kropp.

  SvarSlett
 32. Fire jobber? Jeg som trodde jeg var travel osv ;p Flinke du :D

  SvarSlett
 33. Jeg beundrer deg Siv!
  Hadde jeg hatt det like fullt opp som deg, så tror jeg ikke at jeg hadde funnet verken motivasjon eller energien til å gjøre halvparten av det, haha!

  Det er bra at du ser på det sånn da, det ER lov med et pust i bakken i blant ;)

  SvarSlett
 34. Dette innlegget har jeg liksom spart litt fordi jeg tenkte "wow, superinnlegg fra Siv - IGJEN" og nå koste jeg meg skikkelig, ble veldig motivert i alle fall. For det GÅR jo alltid bra! Bare man tenker litt positivt. Og så pleier jeg å spørre meg selv "hva er det verste som kan skje...?" Jeg overlever! Hehe:D

  Og duuuuu, jeg skalskalskal svare på eposten din snart, det har bare vært så gfdjkjgldfgkfgiobjidobuucukgidnf travelt i det siste :s

  <3

  SvarSlett