28.09.2012

Nesten-vintage

Mamma har rota gjennom ungdommens minner, og der fikk jeg jommen ta meg en skatt! T-skjorter får man alltid bruk for, og tenk at mamma skulle ha en som passa meg midt i blinken - både med tanke på størrelse og stil! Wehey! Men helt vintage er den jo ikke, da den er bare 25 år, heh!

tshirt

Jeg synes det er fint med gjenbruk. I stedet for å kjøpe nye klær, som uansett aldri passer det en tenker seg i hodet, sant? Miljøentusiasten i meg ropte hurra! (Og det samme gjordelommeboka). Ps. Giveawayen sendte jeg til Siri for lengst, glemte bare å si noe om det her inne. Men den omtenksomme konkurransen kan dere enda bli med på!

37 kommentarer:

 1. Hihi, eg òg har funne eit par fine ting ved å leite gjennom haugar og stablar med gamle kle. Det er so kjekt å kunne sei (etter kommentaren "So fin den va") "Takk, det var eigentleg mormor/pappa/tante sitt"

  SvarSlett
 2. Åh, jeg elsker slike skatter! I fjor vinter fant jeg den 20 år gamle, nesten ubrukte skijakka til mamma. Veldig fornøyd med den :)

  SvarSlett
 3. Den var fin! Gøy med sånne små skatter :-)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker sånn "loft-shopping"! Finner alltid så mye spennende :) Og siden du er så interessert i gjenbruk, så vil jo mitt nye butikk-konsept passe midt i blinken for deg! Jobber med å utvikle både nettbutikk og blogg for bedriften, så kan du jo gi et lite pip om du vil vite/se mer! ;D

  SvarSlett
 5. Så praktisk :D Og like gøy som å få helt nye klær :D

  SvarSlett
 6. Den var veldig fin:) Jeg liker å arve klær, like greit det som å få nye:) Jeg får ofte klær av søsteren min:)

  SvarSlett
 7. så kult da :D ja , jeg HATER å shoppe jeg, så når jeg finner noe gjenglemt i skapet, eller får noe fra mor sin barndom - er jeg ganske lykkelig jeg også :D

  SvarSlett
 8. Så gøy! :D Skulle gjerne gjort slike funn selv hjemme, men tviler.

  SvarSlett
 9. Æææ, stilig! :-D Fikk ei dongrijakke fra mamma for litt siden, som hun hadde på min alder, og jeg klipte nettopp i den :-O Den skal bli en råkul vest, og jeg håper mamma blir fornøyd med ideen min, og ikke river seg i håret for at hun "ofret" den til meg :-P Kristian er veldig nøye på at han legger bort klær som vår fremtidige sønn skal få, faktisk :-P Han skulle nemlig ønske at faren hans hadde gjort det samme, og at Kristian hadde sittet her idag med et lass med unike ting! :-P

  SvarSlett
 10. Ååå, så søt t-skjorte! :P
  SV; Hehe, høres ikke dumt ut! Deilig med sko som holder en varm på bena! :D

  SvarSlett
 11. Moro med gamle skatter! :-)

  SvarSlett
 12. Den så artig ut :-)Er jo mye fint i bruktbutikker og loppemarked også, men veldig mye greiere om man finner det HJEMME :-D

  SvarSlett
 13. Fin genser. plis kommenter tilbake på min blogg.
  xoxo bæsjen

  SvarSlett
 14. Den var stilig;) Alltid kjekt å se gjennom klærne til sin mor :D

  SvarSlett
 15. Kul t-skjorte og det er jo veldig fint å kunne arve litt vintageklær!! Jeg arva masse når jeg var mindre av kusiner, gjenbruk er smart! Nå er det neppe klær fra mammas ungdom som vil passe meg, hverken i størrelse eller stil ;)

  SvarSlett
 16. ohh, den var lekker :D Bruker ofte å kjøpe brukte klær av familie, venner eller bekjente. Nyttig og miljøvennlig :D Snakker du om den fine pakken jeg fikk forresten ? Aww, det var søtt :D Du må fortelle meg hva du ønsker deg!

  SvarSlett
 17. Den var jo fin :) Men syntes 25 år er vintage jeg da :p

  SvarSlett
 18. Sv; Den er mye bedre enn jeg trodde i alle fall. Og er lett å bli avhengig av :p

  // Hehe, nei da så :p

  // Effektiv ja! Var nesten ikke tid til å sove på en så kort tur :p

  // Hahaha, takk :P

  // Haha, ja hun er visst ganske kjent :p

  SvarSlett
 19. Eg elskar denne typen gjenbruk! Husar når me rota på loftet til bestemor, fann fram gamle skatta frå når mamma og bestemor var yngre, så masse fint, som passa meg perfekt! Skikkeleg kul t-skjorte :D Heldig med den!

  SvarSlett
 20. takk for fin (og morsom) kommentar. fikk meg til å smile! og du, miljøentusiasten i meg roper JA hun også!

  SvarSlett
 21. Den var utrolig stilig!

  SvarSlett
 22. Den var stilig da! Skulle ønske mamma hadde spart på noe klær jeg kunne jaktet gjennom ^^

  SvarSlett
 23. Så flink du er! Applaus for gjenbruk.

  SvarSlett
 24. Cowboy-t-skjorte hehehh, YEE-HA!

  SvarSlett
 25. Hehe må bare kommentere litt på det ene du skrev.. Jeg syns ikke du er slem fordi du sier ting mening ;) Syns det er bra :D Man lærer av både positiv og negativ kritikk ;) Setter pris på det :) Gardemoen og videre til Finland? kan jeg få gjemme meg i bagasjen din? Har så lyst å reise til Finland selv!!!! :D

  Omg.. Elsker t-skjorten! hvis du liker litt sånn vintage ting, så besøk en side på facebook som heter Liberty Blue :) det er en butikk i Drammen og de har så mye fint!!! :D du kommer til å forelske deg i butikken ^^

  SvarSlett
 26. Brukt er topp! Syns jeg :)En egen livsstil bare det å bruke brukt, nesten ;)

  Jeg har ett postkort til deg :) http://www.egedenne.com/2012/09/postkort-fra-torrevieja-siste.html

  SvarSlett
 27. Så stilig, også så morsomt med noe gammelt gjenbruk:)

  SvarSlett
 28. Slike ting er gøy. Har funnet ein del som Mamma har hatt oppe på loftet. Ei Fjellreven regnjakke (som er nærmar seg 30), skjorter og genser. Eg har òg funnet jakker som er populære nå som har pels på seg og merke på sida.

  Men det finast eg har er ein Mariusgenser som er over 30 år og som er spesiell sidan det var onkelen min sin som døydde 1981 eller 1982.

  SvarSlett
 29. "Bare 25 år" - hihi. Så herlig at den er såå godt ivaretatt! Ikke er det sparsomt på miljø og lommebok, men den har jo en helt særegen sentimental verdi. Jeg hadde elsket å gå skatter fra min mor, det hadde betydd mye.

  Liker topicet på t-skjorten. Haha, western-lignende menn i jeans. The times!

  SvarSlett
 30. Hihi, den var kul!
  Også er det litt ekstra stas å ha noe som ikke alle andre har. Det er mer sjarm ved ting som ikke alle kan løpe til nærmeste butikk for å skaffe seg :)
  Personlig så finner jeg flere ting jeg liker og vil ha på Fretex enn på H&M - for å si det sånn.

  Jeg har selv funnet et par gamle skatter i nedstøva søppelsekker som mamma egentlig skulle kaste.. En vask og litt sytråd her og der, og alt var så godt som nytt! :)

  SvarSlett
 31. OMFG!! Gamle skatter er noe av det beste som fins. Sånn seriøst. Man blir så...glad og overlykkelig når noe kjempestilige, gammelt og fascinerende dukker opp, sånn fra kjellerens dyp, liksom. SPRØTT! OG GENIALT. Kjempefin t-skjorte! Og som du sier, t-skjorter "får man aldri nok av" (ok, lol..materialist-innlegget ditt..snakker litt i motsatt retning, jegx))

  svar forresten:
  Blogge hver DAG?! Omg never. Det tror jeg aldri kommer til å skje. Da vil det heller ikke bli særlig kvalitet på innleggene mine heller. Så ja, litt innimellom. Kanskje en gang i uken eller noe sånt. Er ikke sikker, får se. Men NÅ må jeg nesten konsentrere meg litt om skolearbeid (puh, tredjeklassen er ... slitsomt), jobb, ridning, teater..jha, har hendene fulle! Awww, tusentusen takk!! <3 KLEM!

  SvarSlett
 32. Jeg gjorde som du sa og gikk for gjenbruk denne gangen! Fant skatter i skapet til lillebror som jeg selv hadde tenkt å kjøpe, så takk for tips :-D

  SvarSlett