26.09.2012

Høstens planeeer

Høsten bringer med seg nye bekjentskaper, nye jobber, interesser, hobbyer og muligheter. I mitt liv skjer det utrolig mye for tida, og jeg tror ikke stormen stilner med det første. Jeg får jo nesten ikke med meg selv engang hva slags planer jeg har. Ting går pittelitt i surr! Men bare nesten, for man kan ikke gå hen og glemme planer!

Det starta to uker før skolestart - Den hektiske hverdagen jeg nå har vendt meg til. Har jo blitt et seriøst "Ja"-menneske, jeg da. Vil være med på alt og lære mest mulig, helst innenfor en kortest mulig tidsperiode. Tjæ, dere kjenner jo meg... Pose og sekk; Ja, takk - begge deler!! Så, noen av høstens planer i kronologisk rekkefølge:

Hekla Stålstrenga

 • Jeg ble spurt av øyas kulturentusiast om jeg kunne være en av seks ungdommer som arrangerer Hekla Stålstrenga-konsert torsdag neste uke, i bygda her! Wooohoo! Jeg er bandkontakt og... facebook-sideansvarlig, heh. Også kjøkkensjefassistent. Hør "Har du fyr"; Jeg har hatt den på hjernen de siste dagene.
 • Klassevenninne, Tiril, norsklærer'n og jeg, tar oss en tur til Helsinki de første dagene i november. Dette i forbindelse med Norsk Korrespodanse. Vi skal på skrivekurs, lære om politikk, Norden og Finland. Stort mer vet jeg ikke... Men jeg tror det blir lærerikt (, hektisk) og veldig spennende! Får jo besøke en ny hovedstad, hurra!
 • I forbindelse med Elevrådet, sitter jeg nå i ungdomsrådet. Det blir en ny opplevelse, der jeg får mer innsikt i hva som skjer i kommunen i forbindelse med ungdommen; Buss og klubb - sånt som jeg bryr meg om. Og kanskje, om vi klarer å overtale størstedelen av skolens elever sånn at det blir OD, vil jeg komme til å sitte i OD-komitéen. Før har det ikke vært noen som har brent for å hjelpe, så i år blir det andre boller. Kanskje.

Autumn

Men, som dere sikkert skjønner, har jeg mye mer på agendaen. Dette er de største forandringene, men jeg vil mest sannsynlig fortelle mer senere, så stay tuned! Yeeeah. Ps. Fortell meg gjerne om deres planer for høsten - jeg vil høre!

39 kommentarer:

 1. Ser ut til å bli en hektisk høst for deg gitt! Selv har jeg bare planer om å komme meg igjennom alle eksamenene og fortsatt ha energi igjen etter det. Eksamen er noe drit.... Men, må man så må man! Har hvertfall begynt litt smått. YEY
  SV; Haha :P Er nok ikke så fantastisk på å lage mat akkurat! Men når man ikke bor hjemme lenger så må man nesten bare prøve og feile litt :P Kan være kokken din også kan jeg stikke deg i armen om du trenger det etterpå :P

  SvarSlett
 2. Så Flott! Siv at du er interessert i å lære :D Hva skulle vel verden ha gjort uten de som vil lære :P Jeg for min del har også en stram agenda, men om den er like stram er jeg usikker på (føles ikke slik som du beskriver det) :) Men jeg lurer på en ting: Interesserer du deg veldig for å hjelpe folk med frivillig arbeid?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva strammer opp din agenda da?? Blir nysgjerrig, jeg! Frivillig, tjææææ, det kommer jo litt an på hva slags form for hjelp det er snakk om. Tror kanskje jeg ligger litt over gjennomsnittet, mest fordi jeg vet at det er mange som kunne fått det supermye bedre om alle bare tok i piiittelitt mer enn det egosentriske vi er vandt til... Samvittigheta mi roper veldig høyt i hodet mitt! Det er så jeg kjenner det ut i alle lemmene!

   Slett
  2. Ok. Min agenda er ikke noe jeg vil dele på en blogg, men kan sikkert dele det i en chat eller noe lignende.

   Slett
 3. Så mye spennende du har foran deg! Jeg vil høre mer. Håper dere får til OD-dagen, for det er så givende. Jeg elsket å få prøve noe nytt, og å gjøre det for noen helt andre enn meg selv. :)
  Mine planer er jobb (ny jobb på en kaffeplass), skole, venner og sy-oppdrag (må jo få litt ekstra penger inn i kassa). Jeg skal en tur til Trondheim i oktober, og i jula stikker jeg til Thailand. HURRA!

  SvarSlett
 4. Så spennende!! Er så gøy å ha noe på planen :D
  Selv skal jeg feire bursdag til helgen:) Videre utover skal jeg på nytt jenteledelseseminar, sannsynligvis på jakt, til Manchester for å se kamp også blir det NOF-konferanse i København. Litt reising :D

  SvarSlett
 5. Høres ut som du har mye å gjøre!
  Det eneste jeg må gjøre er å skaffe meg en jobb, konsentrere på fotostudiene og innleveringer, ta opp et par fag på universitetet, skal til Spania i oktober, bestilt Muse OG Green Day konsert. Også har jeg en stoor plan med at jeg liksom skal trene massemasse.. Får se hvordan det går! Litt spent selv.

  SvarSlett
 6. Høres ut som at du har fylt denne høsten med mye fint :-) For min del blir det bare jobb!

  SvarSlett
 7. Flinka! Du imponerer stadig Siv, du er så flink å være med på ting! :-D Og ikke minst engasjere deg i ting rundt deg :-) Håper du ikke sliter deg helt ut, men at du blir sittende i vinter å smile, når du tenker på alt du har vært med på denne høsten :-) Tur til Helsinki virker jo kjempespennende, gleder meg til å høre mer om det :-) Mine planer for høsten er å øke en halvtime i uka på jobb, ellers er det ikke noe særlig stor forandring. Oktober blir litt (VELDIG) travel, siden vi skal passe Rambo (hunden til familien min) i 2 uker, på firmatur med Kristian sitt firma til Oslo, halloweenfest ++ :-P Satser på at alt går bra da, selvfølgelig :-) Castingen jeg var på i Oslo var ang et tv-program som kommer på nyåret som heter Stylistene, som er litt som topmodel, bare at du er ikke modell, du er stylist! Syns det hørtes råspennende ut, elsker jo å holde på meg klær osv, men ble ikke meg denne gangen. Det er helt ok, er kjempeglad jeg tok sjansen jeg! :-D Har sendt mail til nav og da, for jeg kunne tenkt meg å prøvd meg på et nettstudie som heter mote og styling, så blir spennende å høre hva de sier :-)

  SvarSlett
 8. Waow, så imponerende Siv!
  Jeg blir nesten litt engasjert når jeg leser det!
  Nei jeg har ingen planer, bare tussle med det samme gamle. Glede meg litt til jul kanskje :)

  SvarSlett
 9. Det hørtes i alle fall mer spennende og hektisk ut enn min hverdag :p Gjør ikke annet enn å jobbe og kjede meg :p

  SvarSlett
 10. Så utrolig flotte planer Siv :D Mye bra å se fram til ;)

  SvarSlett
 11. Høres ut som du har mye å gjøre på!
  Jeg hadde det selv veldig hektisk, veldig masse planer osv. Men nå, stpr ting litt på hodet pga en uventet hendelse som står på pause fram til jeg er klar til å ta et valg...

  SvarSlett
 12. Bra å engasjere seg! No framover blir det mykje fokus på oppgåveskriving, og no er eg inne i den fyrste praksisveka mi (fyrst berre observasjon, men i november skal vi vere to og ei halv veke i ei sjuandeklasse og undervise), so det blir nok ein del tankar kring det.

  Men so langt har eg vore på stand både for NMU og Amnesty, og eg trur eg kjem til å ha ein del å gjere med sistnemnde, no når den organisasjonen har TV-aksjonen.

  SvarSlett
 13. Det er jo mye, men samtidig er det jo så lærerikt for all fremtid! :-) Men ikke si for mye ja - pass på deg selv også!

  SvarSlett
 14. For noen flotte planer og endringer :D Jeg har også vært i ungdomsrådet- flott :)
  xx Siri

  SvarSlett
 15. Så mange fine planar framover, lykke til :D

  SvarSlett
 16. wow, jeg blir stadig overrasket over for aktiv du er på alle kanter!! stå på, og spar litt krefter til seg selv også ;)

  Mine planer for høsten er vell egentlig bare å gjøre så godt jeg kan på eksamener, og lære MYE i praksisen på sykehuset! Gleder meg til 8 harde meg lærerike uker på kirurgisk barneavdeling :)

  SvarSlett
 17. Høyrest spennande ut! Spesielt Helsinki-turen!

  SvarSlett
 18. oii, du har mye å gjøre du Siv! Men mye er bra :-D Har ikke noen spesielle planer tror jeg :-) Skal vell bare slappe av tror jeg og fokusere på skolen :-) Haha, hørtes sikkert kjedelig ut, men det holder for denne gang tror jeg :-)
  Kunne forresten slengt meg med til Helsinki merker jeg!!!

  SvarSlett
 19. Åh du er heldig:) Helsinki høres spennende ut:)

  SvarSlett
 20. Engasjerte og flinke Siv! Store ting vil skje for deg=)

  SvarSlett
 21. Så spennende å være med å arrangere en konsert da! Det er jo skikkelig gøy å være med på en del sånne ting, både spennende og lærerikt. Er jo veldig bra å ha med seg sånne erfaringer senere i livet også. Men det er jo bare gøy, og ikke jobb, når man har LYST til det :-) Og Helsinki, det må du fortelle mer om senere. Jeg har aldri vært i Finland. Har fått vært en del steder, men aldri Finland. Høres ut som en fin høst.

  SvarSlett
 22. Herlighet! Du er full av store prosjekter(: Håper du får en super tur til Finland da!

  SV: Takk for hyggelig kommentar(:

  SvarSlett
 23. Oi, det var ikke lite du har å styre med!! Men du trives jo med hektisk skjema og du lærer sikkert masse! Mine planer for høsten er å holde hodet over vannet i ny jobb som avdelingsleder i barnehage! Det er mye å sette seg inn i og det meste av min tid går til jobben!

  SvarSlett
 24. Wow, det var litt å holde styr på det der. Masse aktiviteter for høsten! Høres spennende ut alt sammen da :) Lykke til med det hele hehah!

  SvarSlett
 25. Oi, så spennende! Ser ut som du kommer til å få en travel høst. c:

  SvarSlett
 26. For meg blir det prøverframføringerprøverframføringer før jul, så søking til VGS. Maaasse å gjøre :)
  Høres ut som du og har mye å gjøre :D

  SvarSlett
 27. Gratulerer så mye :D Så mye moro du skal få oppleve!

  SV: Hehe, det er godt å se at det ikke bare er jeg som har forelsket meg i dem! Jeg skal forresten kjøre en konkurranse i løpet av uken, så da vil det være mulig å vinne én :) Stay tuned! :)

  SvarSlett
 28. sv: hey, det er kult! Jeg liker når folk liker meg haha! Da får vi være bloggvenner lolz :)

  SvarSlett
 29. Åå så gøy :D Hva er OD ?
  Jeg tar alle fire realfaga i år, har en kjæreste som jeg må reise 5-6 timer til og jobb. I tillegg går jeg på internatskole, og her skjer det alltid mye som jeg vil være med på ! :D

  SvarSlett
 30. Bah, nå forsvant den laange kommentaren min :( Men jeg synes det er så bra at du engasjerer deg i så mye. Det betyr at du ønsker å gjøre en forandring og oppnå noe :)

  SvarSlett
 31. Du liker ikke å ta det med ro du heller hører jeg! Mine planer for i høst er jo først og fremst jobbing på mine kjære Løkka, Choco Boco og på min nye jobb hos Grande Frisør (jeg er bare vasker, så det ekke SÅ kult altså.) Bortsett fra det skal jeg og kjæresten på Oslotur som årets høstferie, det blir masse konserter og skikkelig barteliv på byen, leting etter ny leilighet som passer for to, og massemasse kos med vennegjengen når de alle kommer hjem på ferie/perm i november! :)

  SvarSlett
 32. Wow, må si du har mye på plakaten fremover! Flinka! :D

  SvarSlett
 33. Wow, for noen planer! Såå kult at du skal til Helsinki! :D Det blir nok en awesome høst kan jeg tenke meg. :)

  I høstferien skal jeg hjem (wohoo), også er det tilbake til Bergen når ferien er over. Og to uker etter at høstferien er over, stikker jeg til Afrika! Afrika liksom! Blir en bra høst ja :D

  SvarSlett
 34. Så spennende! Husker min tid på ungdomskole og vgs var skikkelig travel, var med på det meste og spesielt i forbindelse med elevråd, reiser og ungdommensbystyre! Så bare stå på, det er kjempefint og lærerikt ;) Kos deg masse med planene dine!

  SvarSlett
 35. Ooh, høres spennende ut!
  Det er viktig å ha planer, det gjør at man har noe å glede seg til og at tiden går litt fortere (dog, den av og til går litt for fort).

  Jeg har selv ikke lagt noen spesifikke planer for høsten.. Sitter litt på kanten av vippehuska og er ikke sikker på hvilken vei jeg drar enda. Nesten litt som å sette på pause!
  MEN, ventetida kan jo bringe med seg så mye annet koselig den også. Jeg kan trøste meg med at jeg får nyte høsten i litt bedre variant enn det jeg gjorde i fjor ;)

  SvarSlett
 36. Helsinki! Wiiiooo :D Håper du ikke får det superstresset i alle disse planene dine Siv ;)

  SvarSlett