16.09.2012

Saturday Night

I går var det Bli Kjent-fest. Så i dag.... blir man automatisk mer stille enn ellers. Ikke fordi jeg er bakrusa (... trodde dere jeg skulle være det? Really?), og jeg er ikke egentlig trøtt heller, selv om jeg var oppe til to. (Dere vet; jeg er jo et kveldstrøtt menneske). Men aller mest tror jeg at jeg er slapp bare for å utsette norskinnleveringa jeg burde skrive på.

:)

Jeg synes det er greit med fest, for da blir plutselig alle like snakkesalige og utadvendt som jeg er i edru tilstand. Da får man snakka med folk som ikke vanligvis sier så mye. Men sånn egentlig foretrekker jeg den samme atmosfæren, men med færre folk som du faktisk kjenner og har lyst til å henge med. Også uten alkohol, helst. For de som drikker alt for mye (og som jeg ikke kjenner), har jeg ikke så lyst å være med. De kommer altfor ofte innenfor intimsonen (som jeg har merka meg er på ei håndlengdes avstand). For dere vet; Jeg liker jo en skikkelig samtale. "Heiiiiiiiii... Så mye jeg har drukket, heidå". Yes, nå er vi bestfriends!

Siden det er søndag, og søndag er gjør-alt-du-ellers-ikke-har-tid-til-dag, blir dette de ordene dere får fra meg i dag. Kanskje jeg, neste gang jeg skriver om fest, elsker ingen-samtale-fenomenet. Men dere vet - hver sin smak! Dere har vel allerede skjønt hva jeg skal bruke resten av dagen til... (Neida, dere trenger ikke synes synd på meg og norskinnleveringa. Joda. Neida. Joda!)

31 kommentarer:

 1. Sykt fin og stilig du var Siven! ¤hjertehjerte¤ Vil gjerne høre mer ja! Skjønner det blir litt kræsj på sånne fester. Dere er jo egentlig ikke gamle nok til å drikke en gang

  SvarSlett
 2. Har merket at alle plutselig er "bestevenner" på fest, og skoledagen etter virker det som om ingenting har skjedd. Så sært, haha :P

  Kjempefint antrekk og jeg likte frisyren kjempegodt! Stilig :D
  xx Siri

  SvarSlett
 3. haha søte deg! lykke til med innleveringen ;) og ha en fin søndag!! skulle ønske jeg var like snakkesalig som deg, med tanke på at jeg aldri er noe annet enn edru :p

  SvarSlett
 4. Jeg blir sliten av fest både når jeg drikker og når jeg er edru... Det er ofte en del bråk, musikk og folk en skal prate med - slitsomt i lengden spør du meg!
  Kos deg med norsinnleveringa så er den plutselig gjort ;-)

  SvarSlett
 5. Du skjønne Siv! <3

  Jeg skjønner deg veldig godt! Må også si meg enig med Renate her, det blir slitsomt i lengden.
  Det er gøy med en fest i ny og ne, men jeg er ikke så glad i masse innpåslitne mennesker som plutselig skal fortelle alle sine verdensproblemer til akkurat deg. Og ikke minst de som absolutt MÅ danse, men som slenger deg rundt på dansegulvet som om du var ei fillerye.
  Også er det alltid den ene idioten som er dritings fordi han så på ei spritflaske og deiser rundt med ølkoppen sin og søler overalt - helst på andre mennesker..
  Nei, skjønner meg ikke på de som drar ut hver eneste helg. Jeg blir sliten bare av å tenke på det! :P

  Du får nyte søndagen så mye som du kan - tiltross for innlevering :)
  Tenk på den som et plaster, riv det av fort så gjør det ikke så vondt ;)

  SvarSlett
 6. Du er så fin Siv! babe! :D Rølpefestene er ikke de kjekkeste, de kjekkeste er de hvor man bare tar en øl eller to, eller deler en vin og snakker om alt og ingenting:)

  SvarSlett
 7. Skikkelig stilig antrekk du hadde der. Virkelig rockchick ;) Lykke til med innleveringen :)

  SvarSlett
 8. Fint antrekk(: Og det var bra du koste deg, selv om det alltid er noen som skal "kose seg" litt for mye på fest!

  SV: Jeg skulle ønske det var mitt hus! Det er en venninne av meg sitt hus(: Nydelig og gammeldags er det! Med en liten moderne twist på kjøkken og bad og slike ting.

  SvarSlett
 9. Håpar at du har hatt ein fin dag :)

  SvarSlett
 10. Jeg er egentlig ganske sjenert i virkeligheten, men når jeg tar meg litt alkohol prater jeg mye mer og blir fortere kjent med folk. Synes det er veldig gøy å bare dra på en fest med folk og ha det gøy og ta noen øl,men er sjeldent jeg orker å drikke så mye med tanke på at jeg blir veldig lett fyllesyk og dårlig både på natta før jeg skal sove og morgenen etter! Og det orker jeg ikke, for jeg haaater å være kvalm! :p syns bare det er gøy å være hjemme på fest til folk med venner, er egentlig ikke så fan av å gå ut på byen der alle forsvinner hver sin vei i fylla!

  digger forresten anntrekket:)

  SvarSlett
 11. Gjorde selv en innlevering tidligere i dag. Kjedelig, men hadde egentlig ingenting bedre å gjøre :P
  Håper din gikk raskt og bra :D

  SvarSlett
 12. hehe, skjønner ka du meiner.. eg og min kjære går nesten ikkje ut lenger, og om vi gjør det så går vi på ein rolig plass med venner, eller aleine og tar oss nokre pils og snakker og spiser god mat og slikt :)

  Håper søndagskvelden din har vært fin så langt! Fint bilde av deg, kul tee! :)

  SvarSlett
 13. Det er nok bra å bli med på bli-kjend-arrangement sånn i starten av eit skuleår, men eg er einig i at det beste er når du kan vere saman med ein god gjeng der alle er einige i at alkohol ikkje er nødvendig for å ha det kjekt saman.

  SvarSlett
 14. Haha, jeg er HELT enig, endelig noen som har forstått det. Hjemme er det slik at jeg blir ledd av hvis jeg ikke drikker, derfor blir jeg aldri med ut :)

  SvarSlett
 15. Håper du fikk til noen samtaler uansett! :-) Knallfint antrekk.

  SvarSlett
 16. Hehe, kjenner igjen den derre "jeg er full, nå er vi bestevenner"-greia:P Er flere bekjente av meg som omtrent ikke enser meg til vanlig, men når man møtes på byen der i mot, da er det "Heeeeeeeeeeeeiii!! blablabla". You know:P Håper det gikk bra med norsken :D

  SvarSlett
 17. Fine fine deg! Likte godt jakka! Jeg blir selv litt mer pratsom når jeg har tatt ett glass vin eller to... For jeg er ganske sjenert! Men jeg blir ikke sånn dum-dum...! :D

  SvarSlett
 18. Haha, har hørt den der med bestevenner før jeg også :'D Flinke, fine Siv :)

  SvarSlett
 19. Håper du fikk fullført norskinnleveringa og kost deg litt igår da! :-) Haha, nei, regnet ikke med at du var i bakrus nei, det er jo ikke den Siv vi alle "kjenner"! :-)

  SvarSlett
 20. Festfin du var Siv! Jeg er så enig med deg ang de altfor fulle som bare er helt tullete ;) Håper det gikk fint med innleveringen, og slike jeg kjenner deg så tror jeg jammen det. Du er jo supergirl!

  SvarSlett
 21. haha, jeg skjønner hva du mener. Blir bare irritert på for fulle folk. Men noen jeg kjenner blir ekstremt kloke når de er fulle, og da er det gøy å ha dype samtaler med dem haha.

  SvarSlett
 22. Haha, som du er i edru tilstand :) Fin du var! Lykke til med innleveringen :) Liker forresten selv litt mer intime samlinger enn fester med tusen folk, blir sliten av for mange fulle folk. Men nå så blir folk sikkert sliten av en full meg også :p

  SvarSlett
 23. Haha - du er så artig! Håper oppgaveskrivingen gikk fint ;-)

  SvarSlett
 24. RØDT HÅR!! Iiih hey sexy chich ^^ Har du brune øyne btw?

  SvarSlett
  Svar
  1. Neiii, jeg har blå! Da jeg var yngre ønska jeg meg brune for hele mitt hjerte, men det funka ikke... Så nå er jeg glad i de øya jeg har ;)

   Slett
 25. Artig :-) Så fint bilde av deg, Siv :-D

  SvarSlett
 26. FINT bilde, Siv! Du er nydelig! :) Og enig med deg om samtalen; jeg unngår folk som har drukket for mye. :)

  SvarSlett