27.09.2011

Tv-serier

Alle andre anbefaler, og snakker, om skikkelige gode TV-serier, og ber alle andre se seriene. Gossip Girl, Vampire Diaries, Grey's Anatomy, 90210, Supernatural, NCIS også videre også videre. Men hver gang jeg ser dette, må jeg nesten være ærlig; jeg ser ikke på serier, jeg! Jeg ser ikke engang på TV! (Sånn... Utenom et par ganger i måneden..)Jeg skulle ønske jeg så flere serier, for de fleste er sikkert kjempebra! Jeg har sett et par episoder av litt av hvert, men det er så dumt å starte midt i en sesong, for så å starte fra begynnelsen etterpå. Dere ser hvor jeg vil? Nei? Jeg vil se de fra starten, jeg! Og kanskje helst lese bøkene først. Så står jeg fast, da. Vampires Diaries vil jeg ikke se, for jeg blander inn bøkene, og de to er forskjellige verdener og skaper bare irritasjon. (Selv om VD er skikkelig bra laga!) Gossip Girl vil jeg lese først, og Grey's Anatomy vil jeg se fra starten og se alle episodene, for jeg liker det! Men jeg vil ikke være avhengig av å måtte rekke episodene på ettermiddagene. Man blir så stuck hjemme foran TV-en. Om jeg først ser en serie, må jeg se mange på en gang. Skippertak, that's me! Iallfall sånn som det er nå. Jeg så Ugly Betty og Home & Away. Dr. Quinn, Ungkaren, Veronica Mars, Friends og 7th Heaven. De to siste er jo bare helflotte. Også Two & a Half Men, Nytt på Nytt, og Lyngbø og Hærlands Big Bang. Men disse er sånne man kan se bare et par episoder av i ny og ned! Men jeg har en yndlingsserie. Denne kan jeg dog se på nett. To be continued...

Hva slags TV-serier ser dere på?

Siv
xxx

/Bildet er linket.

36 kommentarer:

 1. Jeg ser Grey`s ;) Og noen ganger Privat praksis ;)

  SV: Hehe, ja, personlig shopper - det hadde vært noe ;)

  SvarSlett
 2. Jeg er halt avhengig av tv og tv-serier! Jeg ser på tv mist to og en halv time hver dag, og på søndagen som var så jeg på Pretty Little Liars fra klokka 13:30 til 20:30;) Kan vel si at jeg er en smule avhengig...

  SvarSlett
 3. ser veldig sjeldent på serier selv. følger two and a half men på tv, men er ikke døden om jeg går glipp av en episode eller ti :p

  sv; kom å få :D

  SvarSlett
 4. Jeg ser ikke på så veldig mange serier jeg. Jeg ser på Fruene, men nå har den pause. Jeg gidder ikke starte å se på en serie midt inni sesongen, og jeg har heller ikke tid til å følge med på så mye!

  SvarSlett
 5. Hmm... jeg fulgte mer med på serier før. Nå ser jeg på tv når det passer meg, og da ender det opp med at jeg ser bruddstykker av seriene som går akkurat da. Hehe.

  Men en hyggelig ting å gjøre er å samle en vennegjeng som følger med på samme serie og se sammen én gang i uka, var med på det før. Skikkelig kos.

  SV: Tusen takk :) :)

  SvarSlett
 6. TV-serier er jo så gøy! Jeg ser heller ikke på TV, jeg orker ikke all reklamen. Så syns jeg det er så dumt, som du sier, å være helt avhengig av å rekke hjem til serien begynner. Ser serier på nettet og følger med på de mens de går i USA jeg :) Mine favoritter er Supernatural, Dexter og One Tree Hill! :D Du bør sjekke ut alle tre. :)

  Åh, jeg så 7th Heaven hver eneste dag før, det er så utrolig koselig! :D

  Spent på hva favorittserien din er! :D

  Så må jeg bare si at jeg beklager kjempedårlig kommentering fra meg i det siste, jeg har vært så opptatt med skole og jobb og å bo alene. Skal skjerpe meg, for alt det fine du skriver fortjener masse kommentarer! :D

  SvarSlett
 7. Jeg ser på greys og gossip girl :) Og OC.

  SvarSlett
 8. Sv: Jeg skal nok klare å knipse et bilde av den ja :) Den her kjøpte jeg for rundt 30 kr hos Pieces. Den sitter faktisk veldig bra også :)

  Jeg ser True Blood, og jeg ser den på nettet sånn at jeg kan se akkurat når jeg vil. Dessverre må jeg vente til juni på neste sesong, så får se hva jeg finner på i mellomtiden.

  Jeg leste forresten boka bak Gossip Girl for maaaaange år siden (før serien kom), og jeg synes faktisk serien er bedre. Nå vet ikke jeg om det er flere bøker eller hva det er, men den jeg leste var bare helt ok. Serien er rå!

  SvarSlett
 9. Greys, Frustrerte fruer, 90210 :D ET must for min del :D

  SV: Jeg SKAL til New York :) Sikker på at du hadde likt det også, Siv, selv om du ikke er en byjente :D

  SvarSlett
 10. Sjeldent jeg ser på tv i det hele tatt, men i går begynte vi å se på Walking Dead. Skjønt, den ble lånt på dvd, men en serie er det da og etter en episode lover den bra :)

  SvarSlett
 11. sv: jada, jeg synes det er fint å holde orden, bare det ikke blir for tvangsbasert! :)

  SvarSlett
 12. ser på det meste av tv serier :p men for det meste står tv'n på for bakgrunnslyd :P hahah

  SvarSlett
 13. Jeg ser så å si aldri på tv (kun dvd), men må få med meg Grey's Anatomy hver tirsdag. Ellers pleier jeg å kjøpe seriene når de kommer på dvd, og se en episode eller to hver dag - til frokost og lunsj. Liker ikke å måtte vente, for da er det så lett å glemme det. :-/

  Sv; Det var innmari deilig og jeg lengter tilbake. :) Tusen takk!

  SvarSlett
 14. Jeg ser veeeldig lite på TV i grunn ;o

  SvarSlett
 15. Æ ser på 90120, Misfits, Pretty little liars og The secret life of the american teenager c: et lite tips: se de fra begynnelsn av på nette; http://www.free-tv-video-online.me/internet/

  SvarSlett
 16. Jeg elsker TV serier :) Følger med på Greys, Glee, True Blood, BigBang theory og vampire diaries.. Elsker den flukten fra virkeligheten ved å kunne se på serier :)

  Har foresten en konkurranse gående på bloggen min nå!

  SvarSlett
 17. Jeg elsker TV, hihi, nesten alltid godt selskap da jeg kom hjem fra skolen da jeg var liten :p Seriene jeg ser på ser jeg mest på nett, og helst om morgenen. Jeg elsker Gossip Girl, 90210, Drop dead Diva, The Big Bang Theory og How I met your mother.

  SvarSlett
 18. Jeg kjøper de på dvd og ser ferdig en og en serie jeg... Hater å se de på tv og mått evente en uke mellom hver episode.
  Noen av mine asolutte favoritter er:
  -Gilmore Girls!!!
  -Greys Anatomy
  -Friends
  -Ugly Betty
  -GLEE (Denne har fått alt for lite oppmerksomhet i Norge. Hvis man liker sang og musikk er denne fantastisk!!)

  Takk for kommentar på bloggen btw! Det er litt lenge siden en update nå ja, noen ganger kommer livet litt i veien. Hehe! HAr faktisk tid i dag så kanskje det kommer noe snart! :)

  SvarSlett
 19. Så flink du er! :D Jeg ser på så mange serier at det er helt latterlig. Favorittene er The vampire dairies (synes serien er mye bedre en bøkene!), Pretty little liars og grey's anatomy. Gossip girl har jeg desverre falt helt ut av.

  Har nettopp begynt å se på The secret circle som virker kjempe bra, og har for 4 gangen (ellerno) begynt å se på 90210, og denne gangen har jeg endelig kommet meg inn i det!

  SvarSlett
 20. Jeg ser ikke på alle seriene som er populære som frustrerte fruer, greys anatomy, Glee, Gossip Girl og ja det mange ser på. jeg orker ikke dramaserier he he. Da må det være blanding av noe mer som komedie eller overnaturlig. Så jeg liker Friends som er den beste komiserien noensinne. jeg liker Teen Wolf, sesong 1 var veldig bra. Vampire diaries er en serie som også er veldig fin:) Egentlig ser jeg på mye forskjellig men jeg ser sjelden på serier på tv-en, blir for det meste på nettet siden jeg alltid glemmer når serier går he he. Mens på nettet kan man jo se dem når man vil:)

  SvarSlett
 21. jeg har sett veldig mye, og i motsetning til elin som har kommentert over her så ser jeg mest på dramaserier, og liker det best, haha :) det er bare så simpelt, det er herlig, man trenger overhodet ikke å tenke. men veldig mange av seriene jeg har sett på har blitt avsluttet. nå for øyeblikket ser jeg wildfire og greek. :) og så pleier roomie og jeg å se på the office (american) mens vi spiser middag :P (jeg ser alt etter hvert og en halv episode her og en halv der, typisk mens jeg spiser, så jeg ser nesten aldri en hel episode sammenhengende da XD)

  og så når glee, one tree hill og heartland begynner igjen skal jeg selvsagt se på de :D

  SvarSlett
 22. Helt enig med deg om at det er gøyest å se serier helt fra begynnelsen! Det har vært litt sesongslutter her og der, men NÅ for tiden ser jeg på Eureka, Mentalisten, Rachel Zoe, Burn Notice og Terra Nova..

  SvarSlett
 23. Jeg ser heller ikke noe på TV, bortsett fra lørdagene. Men da er det FILM det går i. Å følge med på serier klarer jeg ikke. 71 grader nord bestemte jeg meg for å følge med på i år, men neeeeida. Jeg klarte TO ganger på rad. Jeg er håpløs.

  SV; Læreren din er helt sikkert enig med deg ; )
  Har du P- eller T-matte?

  SvarSlett
 24. Haha, der er jeg faktisk akkurat lik deg for jeg ser nesten ikke på tv jeg heller. Ser av og til på glee, men for meg er det helst pc'n som gjelder. :P

  SvarSlett
 25. I watch a couple, but Supernatural is the best! :)

  Sv: haha :) Thanx for that, but I think I have more than enough on my plate, with my own and my husbands :)

  SvarSlett
 26. The lying game, Pretty Little Liars, Desperate Housewives, True Blood, The Vampire Diaries, The Secret Circle, Two And Half men, Ringer, Revenge, New Girl, Charlie's Angel, Glee, Hellcats, Switched At Birth. . .

  SvarSlett
 27. Eg følger ikkje med på så masse.. men eg har kjøpt litt serier og sett på dei sånn intensivt, og det er gøy ellers glemmer eg bare når de går på tv.. kjøpt "the oc" (stor favoritt!!) og "sex and the city", "seinfeld", "house" det er mine favoritter som eg kan se på fleire ganger om igjen :)

  SvarSlett
 28. ser ikke på så mye tv lenger.. :p
  the vampire diaries, glee og frusterte fruer ofc ;)

  SvarSlett
 29. glee, veronica mars og one tree hill :D

  SvarSlett
 30. Eg ser ikkje på seriar på tv, utenom idol.. for eg klare ikkje å følga med då! så eg laster ner og ser når da passer meg, fra starten av :-)

  SvarSlett
 31. Jeg ser/har sett alt for mange til å kunne nevne alle;) Det er mye rart og forskjellig der ute! Du liker jo å lese så kanskje du ikke trenger mer?;)

  SvarSlett
 32. Føll med på litt før mange seria, nu har det gått flere måneda siden sist æ så en episode av nån pga sesongstart. Vente til mange episoda e kommen ut så ser æ nesten alt på samme dag eller i bussen :J

  SvarSlett
 33. Elsker tvserier! er den tvserie geek! så det er bare å komme til meg for tips! tihi! hvis jeg kommer over nye eller "gamle" tvserier så begynner jeg fra starten!:)

  SvarSlett
 34. jeg følger med på: one tree hill. gossip girl, dexter, desperate housewives og csi miami. jeg har også sett alt av ugly betty, will&grace, entourage, friends og sex and the city.

  SvarSlett
 35. Skjønner deg veldig godt at du ikke vil hoppe på midt inni! Som regel så misser man ett eller annet vesentlig allikevel, og da er litt av poenget borte..
  Selv er jeg stor fan av en del TV-serier.

  Jeg liker å samle på ting, alt mulig, men spesielt filmer og seriebokser! Er i besittelse av sesong en og to av Grey's Anatomy ;)
  (Burde jeg også nevne at jeg har sett alle de sesongene minst tre ganger?)
  Ellers er jeg en stor krimelsker og er blodfan av både CSI:NY og Castle!
  Ellers så er det faktisk ikke andre serier enn The Big Bang Theory og Glee jeg følger med på akkurat nå.
  Sjokkerede lite antall til meg å være føler jeg... :P

  SvarSlett