05.09.2011

Interesseportrett #13

I tillegg til å være en heidundrende god fotograf, interessert i fotball og en av de koseligste leserne, har Caroline talent i å scrappe. Personlig har jeg ikke tålmodighet til å fikle med lim og papir mer enn en gang i blant, og jeg er veldig imponert over folk som klarer det. Her får dere se hva Caroline har å si om en av hobbyene sine!

Navn: Caroline Kind
Alder: 17
Bosted: Andenes, Andøy
Bloggadresse: http://xCarro.blogg.no

Interesse: ScrapbookingHva fikk deg interessert i dette? Og når?

Jeg har alltid likt å være litt kreativ, både når det gjelder å tegne, male, lage kort og lignende. Da moren min fikk interessen for scrapbooking for kanskje 2-3 år siden, begynte jeg også sånn smått med "å scrappe", og har siden den gang scrappet en god del kort. Moren min har også drevet og scrappet to album - et av dem fikk jeg i konfirmasjonsgave, hvor hun hadde limt inn bilder av meg opp igjennom oppveksten min. Kjempekoselig å få, og ikke minst mye hyggeligere og mer personlig å gi!

Hva får du ut av det?
Det beste jeg får ut av det, er å kunne glede venner og familie med det. Morsomt å se at andre liker det jeg har laget, og at jeg får positive tilbakemeldinger, og som sagt er det mye mer personlig å gi. Jeg får også en stille og avslappende stund for meg selv når jeg driver med det, hvor jeg sitter i dyp konsentrasjon, tenker, planlegger og hører på fine sanger i bakgrunnen på radioen.Hvor har du lært nye ting innenfor dette emnet?
Det grunnleggende lærte jeg av moren min. Hun viste meg det grunnleggende når det gjelder scrapbooking. Deretter begynte jeg å lese noen scrappeblogger på nett, og jeg er også innom youtube en del for å få tips og idéer til hva jeg kan lage, hvordan jeg kan pynte ting, og så videre. Jeg har også vært med på et scrappetreff for en stund tilbake, hvor vi lærte oss to bretteteknikker, og vi fikk møtes en gjeng scrappere, hvor vi satt i flere timer sammen. Man fikk da mye inspirasjon fra andre, lånt litt stempel fra andre, og lignende.

Hvem kan du dele hobbyen din med?
Det er to av mine nærmeste som driver med scrapbooking; mamma og Line-Marlen, og det hender noen ganger at vi scrapper litt sammen. Ellers kan jeg vise det jeg har laget fram til alle. Alt jeg lager legger jeg ut på bloggen min, i tillegg til at dem som får dem får sett det, og kanskje vist det fram til venner og bekjente av dem igjen.
Har du blitt kjent med noen nye personer ved å holde på med dette?
Nei. Eller, joa.. Jeg har møtt noen mennesker da, men kan ikke si at jeg har blitt kjent med dem. De er på mammas alder da, vell og merke, ettersom det ikke er så mange på min alder her som driver med dette. Hilser på dem hvis vi møtes på gaten, men ellers snakker vi ikke sammen. Er også noen av dem som har lagt meg til på facebook, for å se på kortene jeg publiserer der. Og det er jo bare gøy!

Hvor ofte utøver du denne hobbyen?
Ikke ofte, dessverre. Med fotballtrening, -kamper, skole, lekser, jobb og venner, så blir det ikke så alt for god tid til å drive med andre ting, som scrapbooking. Tar meg selvfølgelig tid til det hvis noen av mine nærmeste har bursdag og sånt da!


Hvor mye koster det å holde på med dette?
Det koster en god del. Det brukes en god del ark, blomster, bånd, klistremerker, perler, glitter, og andre forbruksvarer. I tillegg kjøpes det inn litt stempel iblant, men har du kjøpt et stempel, så varer det stempelet i lang tid fremover. Tusjer må kjøpes inn, også har vi jo andre ting som skjærebrett, cuttlebug-maskin, embossing-pistol, distressing og noen spesielle tusjer. Vi har de siste årene kjøpt inn en god del, og ettersom vi har så mye utstyr og ting, er det fint å ha et eget rom hvor alt er på. Et eget hobbyrom - og det blir brukt en ganske mye!

Hvor får du inspirasjon fra til å drive med hobbyen?
En god del fra mamma, men også fra venner og bekjente som gir meg positive tilbakemeldinger på det jeg har laget. Henter også litt inspirasjon fra youtube, blogger og blader.


Eventuelt: (Noe mer du vil fortelle?)
Jeg betaler vell og merke ikke mye for ting som kjøpes inn, siden moren min driver med dette, og hun kjøper inn til oss begge to. Hun tjener også på dette da, og selger ting hun lager på den lokale mix-kiosken her vi bor. I tillegg har hun en facebookside, hvor hun legger ut bilder av det hun har laget. Her tar hun også imot bestillinger på diverse, hvis noen av dere måtte være interessert! Det koster 50kr pr. kort + porto, og det er mulighet for å skrive navnet på den kortet skal være til, ha med bilder på det, eller andre ting. (+ fra Siv; dere kan se en video der Caroline viser fram to av sine kort på video her!)

Hvem skulle vel ikke ønske de var god på scrapping, som Caroline?

Siv
xxx

Ps. Send meg mail på siiiv95@hotmail.com om det er av interesse å være med, og legg gjerne igjen en kommentar under også. Dere kan skrive om alt fra løvetemming til frimerkesamling!

/Bildene er linket.

27 kommentarer:

 1. Jeg elsker scrapping, men langt fra så flink som Caroline. HUn var kjempe flink:)

  SvarSlett
 2. Caroline er sååå flink!!!! Elsker det hun scrapper :D
  Skulle ønske jeg var like flink... :/

  SvarSlett
 3. SV: Var i USA i vår og der kostert et par ekte Converse mellom 200 og 300 kr, så fatter egentlig ikke hvorfor jeg ikke kjøpte når jeg var der. Kjøpte et par til ei venninne liksom. Jaja, er man blond så er man blond!

  Åh, jeg elsker scrapbooking, skulle bare ønske jeg var flinkere til å ta meg tid til å holde på med det!
  - June

  SvarSlett
 4. Veldig fint innlegg, da :D

  SvarSlett
 5. Scrapping er dødsmorsom! Dessverre er jeg elendig på alt som er kreativt :p

  SV: Hehe, primer er genialt. Bruker både i ansikt og på øyenlokkene, (Har en egen til ansiktet da) og sminken holdes virkelig på plass :D

  Innebandy er noe av det beste jeg vet! Har spilt i godt over 10 år nå, og jeg stortrives! Blir rart å skulle ta et år uten nå :p

  SvarSlett
 6. for en gøy hobby! Dreiv litt med det før, men ble aldri noe god :)

  SvarSlett
 7. Ååå! Det ser så gøy ut :) Men, jeg har ikke tolmodighet :p

  SvarSlett
 8. Scrapping er så kult! Jeg har alltid hatt lyst til å holde på med det, men har aldri fått meg til å investert i utstyret fordi jeg VET jeg kommer til å gå lei når jeg ikke får det til. Haha!

  //Jeg har ikke kommet i noe hus enda.. Brukernavnet mitt er FireboltGold74 ;)

  SvarSlett
 9. Shit hun er flink! :D

  SvarSlett
 10. Scrapbooking virker så utrolig spennende ut. Kjenner folk som driver med det=)

  Sv;Da får du dra til danmark:P tihi!
  //supert at du sjekker ut den bloggen:)

  SvarSlett
 11. Jeg skulle virkelig ønske jeg var flink til slikt. Det er jo egentlig kjempe gøy og drive med slikt "dill", hih.

  sv: Åh, tusen takk! (-:

  SvarSlett
 12. En veldig bra blogg :D

  SV: Denne bør du se, Siv :) Veldig bra :D

  SvarSlett
 13. sv; Ja! Hjertelig takk, fine deg. (:

  SvarSlett
 14. Det så ganske gøy ut faktisk

  sv: hvilken blomst? :O jeg har skifta så mye at jeg husker ikke lenger :)) rosa? Du venner deg nok til det skal du se :D

  SvarSlett
 15. Jenta har peiling! skal helt klart se innom=) Ender vel bare med at jeg blir sjalu fordi hun får til det jeg aldri tar med tid til lengre:P Neeed more romm..

  SvarSlett
 16. Skulle ønske jeg var flink på det ja! Har prøvd meg litt i noen album, men det blir ikke rare greiene :p

  Sv; Ja, synes hele utklednings påfunnet er bare kleint. Føler det aldri blir riktig, bortsett fra på Halloween :p

  Haha, det var masse random folk. Kjente bare konfirmanten og foreldrene hennes (mine faddere)

  SvarSlett
 17. Liker disse portrettene dine;) blir kjent med enda flere fine blogger.

  SvarSlett
 18. //SV: Det er delvis pga. boka i alle fall, men det er også pga. mitt tidligere bloggetema som inkluderte mye tristhet og slikt, deriblant blod, så ehm, ja. Men nå som jeg ikke blogger slik lenger så kan man jo si at det er ene og alene pga. boka!

  SvarSlett
 19. Jeg driver også med sånne kort, men ser nå at det jeg driver med er amatør aktig :(

  SvarSlett
 20. Så mange fine bilder :)
  scrapbooking er gøy :)

  SvarSlett
 21. Ah, jeg skulle ønske jeg var like flink!

  SvarSlett
 22. scrapping e supergøy, sko ønska eg va flinkare på sånn ;)

  / tusen takk du, hehe ;)

  SvarSlett
 23. ho e sinnsykt flenk! du ser nu bære ka æ fikk tell konfirmasjon min :D

  SvarSlett
 24. Skulle ønske æ va flenk med sånt! Har løst å være med på sånn her, men har ingen spesielle hobbya æ kommer på... like å finne ny musikk, men e vel kanskje ikje en, ja nei æ veit ikje :)

  SvarSlett
 25. Jeg har ikke stort annet å si enn, herreminjeremias!
  Åh som jeg ønsker jeg hadde vært like kreativ!

  Jeg skulle liksom lage en scrapbook fra konfirmasjonen min med bilder, kommentarer, taler og whatnot, fordi den dagen betyr så mye for meg.
  Det er to og et halvt år siden og jeg har enda ikke kommet i gang.
  Treig vetdu...

  Masse kudos til Caroline! Keep up the good work sier jeg bare! (Y)

  SvarSlett