20.09.2011

Ting jeg savner

- Barndommen uten mange bekymringer
- Tider da man slapp å planlegge hver dag

Happy Kids Kites

- Alle vennene fra ungdomsskolen
- Tremenningene fra New Zealand, søskenbarna og resten av familien i Skottland


- Den varmende sola
- Tidene da man ikke trengte å sitte så mye ved pc-en
- Alle ferie- og barndomsvennene som bor spredt rundt i Norge

Don't let the sun go down on Me

- Hjemmelaga blåbærsyltetøy
- Hjerter og små skriblerier i skrivebøkene

Scribbles

- Sang overalt
- Lese fine bøker- Spille gitar for kule folk
- Å fnise over hemmeligheter med venner
- Interne spøker som får alle til å bryte ut i hemingsløs latter

Music guitar


Hva savner dere?

Siv
xxx

/Bildene er linket.

40 kommentarer:

 1. SV: Tusen takk for det:D
  Åh så fint innlegg:) jeg savner vennene mine, spania, familien min, hunden min, sommer..., gamle minner osv:)

  SvarSlett
 2. ehm, æ savna ei venninna som fløtta te Tyskland, sommer, tyrkia og vertfall den tia vi va små og ikkje tenkte på kordan vi så ut, ka vi hadde på oss osv.. :-/

  SvarSlett
 3. Sv; ååh, så gøy :D ein plass eg kan hørra an? :D

  SvarSlett
 4. Savner mykje av da samma!
  veldig fint innlegg :D liker å lesa sånnt :D

  SvarSlett
 5. Fint innlegg. :) Tror ikke jeg savner noe særlig akkurat nå jeg. Men så er jeg ikke noe god på å komme på slike ting i farten heller da, hehe. :P

  SvarSlett
 6. ååh, jeg savner også solen og å være liten! mest av alt å være liten. tenk hvor enkelt ting var.. og vi ville vokse opp? fuck..

  SvarSlett
 7. Åå, jeg savner også barndommen! Også savner jeg fjortistiden innimellom ;)

  SvarSlett
 8. Savner å ha mer tid, og det å kunne ta seg godtid til å være sammen med venner og familie

  SvarSlett
 9. Savner masse! Bestefar, syden, oldemor, bestevennene mine i Tromsø og Porsgrunn, søsteren og nevøen min i Oslo, venninna mi i Stavanger, gutten jeg liker, osv.. :)

  SvarSlett
 10. Jeg savner alt og ingenting. Bokstavelig talt. Mye av det samme som deg, samtidig som jeg ikke savner noe av det.

  sv: Åh, tusen tusen takk! :-D
  Du må virkelig få lest dem, altså. De er merkelige, men gode. Om du er på leting etter ordentlig fine bøker som gir deg sommerfugler i magen, anbefaler jeg bøker av Sue Monk Kidd og Tore Renberg. "The History of Love" er også en nydelig bok.

  SvarSlett
 11. Savner også tiden hvor man ikke brukte halve dagen på dataen. Ellers savner jeg kjæresten, sofa, tv-kanaler, venner jeg møtte i Japan, venner fra Bodø, reising og slike ting :)

  SvarSlett
 12. Enig i mye av det du skriver her ja. Spesielt det med å være et bekymringsløst barn. Savner den tiden altså :)

  Jeg kan jo si at jeg savner veninnene mine som studerer i England. Jeg savner kjæresten min. Og mest av alt så savner jeg å være i Tanzania sammen med herlige barn.

  :D

  SvarSlett
 13. Jeg savner landet mitt jeg. Å høre norsk rundt meg på gata, å vite akkurat hva ingrediense jeg leter etter på matbutikken heter, salt lakris og melkesjokolade, norske nyheter på tv og radio, og ikke minst venner og familie!

  Svar: Hva er den engelske boka du skal lese? Ringenes Herre leste jeg flere ganger da jeg gikk på ungdomsskolen, men jeg vet ikke om jeg ville likt den like godt hvis jeg hadde lest den igjen nå. Språket er litt tungt, men det er verdt å si at man har lest den:)

  SvarSlett
 14. Eg og savner å være liten og ikkje ha bekymringer.. gud så herlig tid det var! ellers savner eg søsken som bur langt unna, gode venner som har flytta til utlandet og eg savner japp-isen som forsvant :D

  SvarSlett
 15. Jeg savner det å bli så himla glad for at mamma har laget klappekaker. Nå kan jeg jo lage det selv. Og det er ikke det samme!

  SvarSlett
 16. Savner også barndommen min, ikke noe bekyrminger eller valg som må tas. Savner dagene jeg synes har vært herlige og søstra mi som jeg ikke får se så masse :)

  SvarSlett
 17. Det samme som deg! og bestefaren min da:(
  fine bilder <3

  SvarSlett
 18. Fint <3.

  Lengter tilbake til en bekymringsfri barndom. Sukk:)

  SvarSlett
 19. Eg saknar kjærasten min. For å vere så utrulig klisé som det! Sånn er det når ein ikkje bur på same plassen, men snartsnart ser eg han igjen då. Hurra!

  SvarSlett
 20. Savner mye av det samme som deg, som barndom og sola.
  Samt å være i athen, tusle rundt på akropolis og henge på starbucks:)
  SV;Takker Siv:) krysser fingrene for at ting går bedre!

  SvarSlett
 21. Savner mange av de samme tingene. Men også alle sommerene hos min mormor og morfar på Værlandet der vi ikke spiste annet enn middag inne, men hadde med matpakker og løp rundt i skogen og i fjæren hele dagene. Og alle lange dager i stallen der man gjorde lekser for å så tilbringe resten av tiden med hestene.

  SvarSlett
 22. Jeg savner også en bekymringsløs hverdag...det var fint å være barn! Ellers savner jeg helt klart sola og varmen. Jeg savner katten min og mormoren min som er døde. Og jeg savner noen sitrondrops som fantes før!

  SvarSlett
 23. Det er så vakkert å lese hos deg, siden det er så lenge siden sist. Må virkelig beklage, men har rett og slett ikke så alt for mye tid, ^-^

  Jeg savner fritiden, hvor man har tid til alt, ^-^

  SvarSlett
 24. Åå fint innlegg... Var mye av dette jeg savnet altså... :-) Som tiden uten pc, fnise av hemmeligheter, barndom uten bekymringer osv ... Åh, det var tider det :-D

  SvarSlett
 25. Veldig mye av det samme :) Jeg savner og å være.. lykkelig.

  SvarSlett
 26. Å dra på campingturer i skogen med familien :) Og alle tingene du sa her. Savner den tida som en gang var der alt var litt enklere

  SvarSlett
 27. sv: Fint navn ja!

  Jeg savner bestevennene mine som er på utveksling i år. Jeg savner små ting fra barndommen som da vi malte påskeegg eller da vi var ute om kvelden og så på stjernene før mamma ropte at kakaoen var klar.

  SvarSlett
 28. Så masse fine minner som kom til meg nå :)

  SvarSlett
 29. Hjerter og skriblerier i notatbøker! Det skal være mitt prosjekt for høsten, almanakken min skal se ut som jeg er tilbake på vgs, haha =)

  SvarSlett
 30. herlig!

  Savner mye av det samme som du har nevnt her. Men aller mest savner jeg vennene mine fra hjemmelandet. Savner å dra til fjelene (som vi pleide å gjøre) sammen med nabo barna og plukke blomster. Savner å krangle med søsteren min (som jeg delte rom med) og de kranglene ble ofte etterfulgt med at vi dro sammen til skolen og lo godt av ubetydelige ting. Jeg savner å være ungdom og nettopp ha mulighet til å gjøre dumme ting uten å bli uthengt :/

  Jeg savner å ta lange kaffe pauser på Blindern og tilbringe tid med gode studievenner.

  Men jeg nyter livet som det er nå!

  SvarSlett
 31. Jeg savner noe av det samme som du savner... Dessuten savner jeg hvordan ting var i fjor...

  SvarSlett
 32. E så masse æ også savne, når æ egentlig tenke mæ om.

  Savne det å være lita, uten nåkka bekymringe, savne venna som e flytta bort og familie som æ sjelden ser, osv.
  Også savne æ også det å lese bøker! Når æ kom til det punktet der du hadde skrevve det, så tenkte æ bare; åh! det savne æ også! nu e det liksom ikke tid til å sette sæ ned med ei god bok... e alltid masse annat som må gjøres.

  SvarSlett
 33. SV;
  Kjempe koselig dag var det!

  SvarSlett
 34. Veldig fin liste! Du kan alltid spille for oss da vet du;) Det er nok bestemorkos jeg savner mest av alt, tror det kunne fått hva som helst til å føles bra igjen altså..

  SvarSlett
 35. Det er mange av de tingene du nevner jeg savner! Spesielt den tiden da man slapp så mye ansvar og lekser for den saks skyld. Og jeg savner den tiden da vi ikke var totalt avhengig av pc. Vurderer å ta meg en helg snart der jeg legger pcen helt bort. Tenk hvor mye tid jeg får da! :)

  SvarSlett
 36. Jeg savner å være liten, naiviteten man hadde og den bekymringsløse hverdagen. Men det er vel noe vi alle savner av og til :)

  SvarSlett
 37. jeg savner sommeren allerde og ønsker meg ferie ;) sukk

  SvarSlett
 38. Det første som slo meg var å skrive "kjæresten", men jeg har lovt meg selv å aldri bli den klissete jenta som tuter fordi at den bedre halvdelen fordufter ei lita stund.

  Når det er sagt, så kan jeg vel like gjerne si at det er ENKELTE mennesker jeg skulle ønske var her nå ;D

  Ellers så savner jeg dagslyset. Jeg savner sola, jeg savner sydenferie... *synger* Her kommer viiinteeer'n!

  SvarSlett