28.09.2011

Gleek

Så nå er det min tur til å slå på stortromma. Men mest fordi jeg bare må ut med all gleden! Glee får meg i så godt humør! Selv om det er litt drama, intriger og mobbing, så er det alltid ei fin ending. Også får de meg til å le. Og smile. Og gråte! Både fine tårer og triste tårer. I'm a such Gleek!
Den ene serien jeg faktisk har sett alle episodene av (ja, som i fra en eller annen episode i første sesong. Honesty goes far,) er GLEE. Den får meg i så godt humør! De synger kjente sanger som får meg til å synge med, også oppdager jeg musikk jeg aldri har vært borti før. Mekka sammen fine mashups som gir en litt ny vri har de også. Staben står for flotte ting, som å stå opp for de som ikke er like "kul" som alle andre. Og de gir ikke opp selv om de blir mobba av resten av skolen. De har sine personligheter og plasser i skolemiljøet, men de kan allikevel møtes i øvingslokalet og synge sammen, enda så forskjellige de alle er. Glee-klubben representerer folk med alle legninger, forskjellige raser, utseender, trosretninger, kjønn og statuser. Men man tenker ikke så mye over det mens man ser på. Forskjellsdiskriminering er det ikke i New Directions!
Jeg får sååå lyst til å joine ei lignende gruppe. Tenk å synge i ei gruppe; harmonier, samspill og moves som får det til å gå rundt for de som ser på. Leve seg inn i sangene, bruke sang i stedet for ord. Ja, hele pakka får meg til å dvele ved valget jeg tok i stedet for musikklinja. Men bare når jeg sitter for meg selv, for mens jeg ser på serien på nett, så tenker jeg ikke på så mye annet enn det som skjer. For det skjer noe hele tida. Det er det som er så fint med Glee. Om det er flere som liker musikk, sang og pittelitt drama og samspill, så kan dere se alle episodene fra de to første sesongene her. Gå inn, velg episoden og klikk på den første linken; novamov. Det fungerer kruters! I tillegg har de i Glee trumfkortet; fine gutter. Som spiller gitar. Og synger.... Så dere kan tro det er en serie for meg ;)

Hvem andre får sommerfugler i magen av sangfugler?

Siv
xxx

/Stuff is linked!

30 kommentarer:

 1. Aldri sett på tv-serien, men liker sangene:) De er veldig fine:)

  SvarSlett
 2. Jeg har aldri sett på Glee før faktisk;)

  SvarSlett
 3. har tenkt tanken på å se den så forbanna mange ganger, men har aldri satt meg ned og sett ;(

  SvarSlett
 4. Jeg gjør!
  Og jeg digger glee! :D

  SvarSlett
 5. Jeg har sett noen episoder i første seseong, og jeg liker det veldig godt. Jeg må bare få tid til å se på resten av episodene. :) Det er virkelig en serie som får deg i godt humør!

  SV: Så moro å høre om at du også skriver opp drømmene dine. Selvfølgelig de som er om McFly, tehe! Jeg skjønner jo hvorfor du drømmer om dem :D

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke sett på dette, men den høres jo bra ut. Jeg elsker sang og musikk og musikaler!!
  Sv: ja gastroskopi er helt fryktelig. Men det er ulikt fra person til person, noen brekker seg ikke så fort, og da pleier det gå greit. Men ikke for meg, jeg skal aldri gjøre det der igjen i våken tilstand!

  SvarSlett
 7. Har nok sett hver eneste episode, til og med den som ble vist på vestkysten av USA klokken 2 i natt, norsk tid :) Sesong tre er også veldig, veldig bra!! Et par av karakterene tar uventede valg, men sangene er like flott fremført og dialogen er like treffende og flott. Spesielt et vennskap varmer sånn om hjertet <3

  SvarSlett
 8. Eg og ei venninne ser nestel alltid på glee når me lagar middag saman, det er supergøy! Så syng me litt med. Skjærande falskt.

  SvarSlett
 9. Har ikke sett den serien før jeg. ;)

  SvarSlett
 10. Sv: Joda, hun gir ut sitt første album om ikke lenge. Singel nr. 2 kommer hvert øyeblikk :)

  SvarSlett
 11. På college hvor jeg går kan man faktisk velge "Glee Club" som Enrichment. En time hvor man kan gjøre forskjellige ting, aktiviteter hver uke ^^

  SvarSlett
 12. Jeg pleier ikke å se glee så ofte, men hver gang jeg ser det blir jeg stadig imponert! De er så utrolig flink! Jeg får gåsehud over hele kroppen!

  SvarSlett
 13. sv; jeg leser krim mest fordi det er spennende og fordi da klarer jeg ikke å legge fra meg boka, haha:)

  SvarSlett
 14. jeg blir pinlig berørt av å se på Glee. Det er bare så sinnsykt overspilt og amerikansk, hahha^^ Men who am I to judge? Jeg ser ofte på gamle episoder av hotel cæsar, noe som gjør at jeg mister selvrespekten. :P

  SvarSlett
 15. Jeg har faktisk bare sett en episode av Glee.
  Likte den da! hehe.. Så får se, kanskje jeg en gang har tid til å begynne å se fra episode 1?

  Sv: Settlers var sabla enkelt.. Når jeg klarte det, klarer alle det! haha.. Det skal jeg si deg ass! :P

  SvarSlett
 16. de synger fint, men liker ikke selve serien :)

  SvarSlett
 17. Glee er bare feel-good all around <3

  SvarSlett
 18. Haha! jeg hadde tenkt å poste et nesten likt innlegg!! :p GLEE er så fantastisk!!

  Ps: Veldig kodelig at du vil følge meg! Skal prøve å bli flinkere til å blogge jevnlig. Hehe!

  SvarSlett
 19. Likte filmen "Burlesque" av akkurat samme grunn :) Det samme gjelder forresten dansefilmer, får bestandig lyst til å danse etter og ha sett en :)

  SvarSlett
 20. SV: Veldig trist :( Men ser henne heldigvis igjen i morgen i London :D

  SvarSlett
 21. Jaaaaaaa, jeg fikk veldig ofte sommerfugler av de før! (savner jo kor så mye!!) Første sesong var veldig bra og variert innhold- og sangmessig, mens sesong to kun hadde et par knallgode episode synes jeg. Håper de skjerper seg og finner tilbake til det de en gang var=)

  SvarSlett
 22. Morsomt at du blir så gira :) Bra det, med ting man blir skikkelig glad av! Har ikke sett en eneste episode, men må jo nesten gjøre det nå etter å ha lest dette ;)

  SV: Tusen takk :) Var veldig deilig å kunne feire noe hyggelig.

  SvarSlett
 23. Glee <3

  SV// Jeg måtte bare fikse litt på det, legger det ut igjen litt senere :-)

  SvarSlett
 24. ELSKER GLEE<3 Har du begynt å se på sesong 3 ?:) har hørt det blir mye drama og intriger:)

  SvarSlett
 25. haha, jeg elsker glee. først når jeg så det tenkte jeg at det var veldig sært, men når jeg så første episode og fikk med meg starten så likte jeg det bedre. :)jeg liker at de har humor og skikkelig kleine øyeblikk der, det virker liksom litt mer ekte da. og selvsagt, at det baserer seg så mye på sang og sånn er genialt når man er så glad i musikk som meg! :D

  SvarSlett
 26. alle skryter av da, men eg har faktisk ikkje sett da! men kanskje eg må begynna :-)

  SvarSlett
 27. Jeg tror det bor en Gleek i oss alle! Har fakisk ca 109 Glee-sanger på mobilen :D

  SvarSlett
 28. Jeg har sett alle episodene og har så og si alle sangene deres på iTunes. Jeg er en meget stolt Gleek! :D

  Elsker stemmen til Rachel.. Skulle så gjerne ønske jeg kunne synge sånn! Hun kan jo søren meg synge alle slags sanger og få det til å høres dødsbra ut.

  Også tror jeg kanskje at jeg crusher litt på Mike Chang.. ;)

  Vi burde lage oss ei Glee-gruppe Siv!

  SvarSlett