11.09.2011

Hvem er denne Siv?

Jeg ser meg rundt. Alle sitter med nesa godt planta i skjermen til de nye HP Probookene våre. Alle untatt Siv. Hun stikker fingeren i naboens skulder i et forsøk på å få kontakt. Han spiller vel sikkert et fotballspill eller noe. Men Siv, hun er da en underlig skrue. Ikke vet vi mye om henne ettersom hun er "ny", men hun er et like fast inventar i hverdagen som noen av oss andre.

My current desktop wallpaper!

Curious faces

New kid on the block

Vi kjenner alle til hverandre fra før her i klassen. Men Siv må vi bli kjent med. Jeg synes hun er noe for seg selv. Litt smågal kanskje? Eller kanskje er hun bare en sånn type som ikke bryr seg med hva folk mener om henne. Hun gjør seg ikke til, hun går ikke med strømmen og hun snakker ustanselig om et eller annet. Men på den andre siden lar hun andre få komme til ordet, og det virker da som om hun lytter. Hun kommer også alltid med en samtale-starter. Ett eller annet rart spørsmål som "har du noen kjæledyr?" eller "hvilke land har du besøkt?" Det er ganske greit, for da bryter det isen. Hun liker heller ikke at noen i klassen snakker stygt om andre på facebook, og det enda så snåle folkene er. Ja, jeg synes iallfall de er litt rare. Jeg aner ikke hva Siv synes, men hun skjønner visst ikke at vi må snakke stygt om andre. Men hva i all verden holder hun på med på fritida? Det bor bare noen hundretalls mennesker i bygda hennes, mens her bor det et par tusen! Spiller hun bare ball med sauene? Eller pugger hun gloser dagen lang? Ja, for det virker som om hun tar skolen ganske seriøst selv om hun ikke sitter med nesa i bøkene dagen lang. Men nå ser jeg at hun ikke klarer å motstå fristelsen lengre. Nå logger hun seg vel inn på fjesboka hun også...

Hvor fort danner dere dere et bilde av en ny person?

Siv

xxx

/Bildene er linket.

43 kommentarer:

 1. bra innlegg om deg selv!
  Tjaa... veit ikke jeg ;p
  //hva mente du med litt mye skrift? xp

  SvarSlett
 2. //åjaa sånn sett ja.. Hehe, jeg liker den jeg ;) Men du skal såklart få si det du vil om den:) Godt noen er ærlig! Men håper det går bra at jeg bruker den, for jeg likte den ;p

  SvarSlett
 3. Morsomt med slike innlegg. Jeg lurer egentlig bare på hvor i Nord-Norge du kommer fra? :)

  SvarSlett
 4. Linn: Nordland fylke it is ;D

  SvarSlett
 5. Jeg danner vel ganske fort, men jeg liker å gi personer god tid til å vise hvem de er:)

  SvarSlett
 6. Så artig med slike innlegg:) Jeg danner meg ikke ett fort bilde av folk, jeg er ikke slik som dømmer etter første inntrykket. For å si det slik da hadde aldri jeg og min aller bestekamerat (og eldste venn) hvert venner den dag i dag:) Jeg prøver å bli kjent med folk før jeg setter opp noe mening om dem:)

  SvarSlett
 7. Ettersom jeg har oppdaget, så er denne Siv et veldig bra menneske! Snill og omtenksom, blid, og ikke minst; pratsom! haha :)

  SvarSlett
 8. Du skriver dødsbra! wow:) Bilder danner seg ganske fort, heldigvis kan de forandres også! :) Førsteinntrykk er ikke alt i verden, takk gud for det :D

  SvarSlett
 9. Eg er ikkje sikkert på kor lang tid eg danner eit bilete av ein person eg aldri har møtt før, men eg trur eg kunne ha vore betre.

  Sv: Å teste ting kan vera gøy :D

  SvarSlett
 10. Danner første del ved første øyenkast og andre del etter man har slått av en prat :)

  SvarSlett
 11. Det var egentlig et vanskelig spm, synes jeg :p

  SvarSlett
 12. Jeg vet ikke helt. Men en gang jeg møter en person, får jeg jo et bilde, men det er jo bare en del - så jeg liker å tenke at jeg legger til nye puslebrikker etterhvert som vi blir bedre kjent. Men jeg er enig i at det egentlig er et vanskelig spørsmål.

  SvarSlett
 13. hahah, jeg har dannet meg et bilde av deg allerede. du er litt snålsøt :D hahah <3 Jeg danner ganske fort et bilde av en person faktisk.

  SvarSlett
 14. så bra skrevet!
  - jeg vet egentlig ikke, lol.. :p

  SvarSlett
 15. Ganske fort vil jeg tro, dessverre...

  SvarSlett
 16. SV: Hadde ikke hørt om filmen før kjæresten min spurt om jeg ville være med jeg heller :P

  SvarSlett
 17. haha, aw. begynte å smile når jeg leste teksten. supersøt på en måte!
  jeg danner bilder litt FOR fort egentlig. har en tendens til å dømme folk litt for fort. slemme meg!

  SvarSlett
 18. For et herlig innlegg,og dannet meg fort et bilde av en person ja.. liker når folk skriver slik!

  SvarSlett
 19. Virker som siv er en ganske kul jente:P hehe.
  Jeg er ikke den personen som er den som snakker først med nykomlinger i klassen. Er mer den reserverte.
  Har lyst å bli kjent med person før jeg blir dratt med i strømmen av andres synspunkter.

  SvarSlett
 20. Sv;Nettopp, verden kan være ond. og jeg tror akkurat der og da så var jeg ikke så opptatt av hva som skjedde i verden ellers. Etter 2001 ble alt mer som virkelighetsnært !

  SvarSlett
 21. haha, det var morsomt skrevet! :'D jeg likte det. og man danner seg jo veldig fort et førsteinntrykk og noen ganger stemmer det og andre ganger stemmer det ikke.. men jeg prøver jo å ikke dømme folk etter førsteinntrykk, da, men gi de en ny sjangse uansett hvordan førsteinntrykket er!

  SvarSlett
 22. Utrolig kult innlegg :) Jeg danner meg et bilde nokså fort, om det er det rette stemmer vel ikke alltid, men jeg er faktisk litt god menneskekjenner.

  SvarSlett
 23. Herlig innlegg søte Siv :)

  SV. Ja hun har en flott blogg. Håper du tar turen innom, Siv :)

  SvarSlett
 24. Jeg er ganske "imponert" over din skrive og tenkemåte. Jeg synes du virker mye mer voksen en meg på mye. og jeg er jo dobbelt så gammel som deg ;) Jeg ønsker ikke å danne meg for forte bilder av en ny person, men er ofte rask til å dømme. Kunsten ligger vel uansett ofte i å holde dette for seg selv til det eventuelt er bevist :)

  SvarSlett
 25. Bra innlegg!:) Jeg danner meg fort et bilde av folk.. Men ofte kan bildet fort forandre seg når jeg blir bedre kjent med personen :)

  SvarSlett
 26. Awesome! Loved it, so different :) well written :)

  Sv: thanx :)

  SvarSlett
 27. Sv: Takk:) Jeg er veldig fornøyd med designet. Haha, morsomt spørsmål. Han kunne ikke fått et mer norsk navn. Her så går han ofte under navnet Ivan, siden ingen klarer å uttale det norske navnet.

  SvarSlett
 28. Jeg liker Siv <3 Jeg prøver å ikke danne bilder av nye personer bare ved første øyekast, siden jeg vet at det fort kan bli feil. Jeg bruker å tenke at mennesker er som appelsiner - man vet jo streng tatt ikke hvordan de er før man i hvertfall har prøvd å skrelle dem, mihi:-p Håper du trives på skolen btw!:-*

  SvarSlett
 29. Så fint skrevet :-)
  interessant. man danner seg vel alltid et første inntrykk veldig raskt, og så dannes bildet av hvordan de egentlig er etterhvert. <3

  SvarSlett
 30. Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Skal følge med deg:)

  SvarSlett
 31. Vi danner oss vel alle raskt et inntrykk av nye personer. I dag kom det noen nye folk på jobb. De ser ut som noen ordentlig nerder, og det er de nok òg.

  SvarSlett
 32. Haha, så spanande å prøve å sjå seg sjølv frå andres auger! Eg lurer alltid litt på kva som foregår inni hovudet på andre.
  Eg danner meg fort eit bilde, men aldri eit bilde som brenn seg fast, ofte endrer eg meining om personar når eg vert kjend med dei. Og det har eg alltid veldig lyst til, (nesten) uavhengig av førsteinntrykk :)

  SvarSlett
 33. Så artig innlegg! Du er flink til å skrive og artig at du her ser på deg selv med "andres øyne". :)

  SvarSlett
 34. Trur æ skal begynne å lese denna bloggen fast æ :)

  SvarSlett
 35. Bra innlegg! Jeg danner meg vel et bilde av en person ganske fort;)

  SvarSlett
 36. Jeg danner meg vel et midlertidig bilde av personer ganske umiddelbart, men det forsvinner ettersom jeg samler mer informasjon om den det gjelder. Det er ikke fordi jeg er dømmende at jeg ganske kjapt "plasserer" mennesker, men fordi jeg synes det er gøy å skape personligheter. Heldigvis er jeg fullstendig klar over hva jeg har skapt, og hva som er virkelighet, så det blir ikke krøll ut av denne leken min.
  Men et ordentlig bilde av en ny person, det danner jeg ikke før jeg har hatt samtaler med den. :) Jeg er ganske rettferdig, og veldig opptatt av å ikke sette folk i bås. :)
  Fin tekst, forresten. :)

  Psst: Jeg var også helt ny i klassen da jeg startet på vgs. Det var gøy og litt skummelt. :)

  SvarSlett
 37. Stilig skrevet!
  Jeg er vel typen som observerer oppførsel og snakker med vedkommende for å finne ut mer. Ofte kan et førsteuttrykk gi feil bilde av hvordan personer er.

  SvarSlett
 38. du skriver virkelig bra! likte denne beskrivelsen av deg skikkelig godt

  SvarSlett
 39. Kreativt skrevet, Siv! :D Det er rart å være ny på et nytt sted...

  SvarSlett
 40. Hei Siv-Mari. Så flink du er! Hvem har tatt de fine fotoene? Husk og lær dine medelever å ha respekt for hverandre og for lærerne. Jeg tror nok at du allerede har gjort en god start...

  SvarSlett
 41. Jeg skjønner akkurat hva du mener!
  Jeg tror ikke jeg danner bilde av en ny person særlig fort. Jeg ser vel for meg noen ting, men lar liksom personen vise hvordan personen er og sånt :)

  SvarSlett
 42. Hehe, den likte jeg! :D

  Jeg prøver å la fantasien hvile til jeg i det minste har fått hilst på vedkommende.. Men det er vanskelig å stoppe tenkeboksen hvis det først popper opp noenting!
  Når det kommer til personlighet, så har jeg ofte ganske rett. Men på alt annet kunne jeg like gjerne vært en av de i panelet på 20 Spørsmål. Ren gjetning kommer man jo egentlig ingen vei med :P

  SvarSlett