03.09.2011

3xHurra!

Kjære bloggen. I dag har du bursdag, så jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg til deg. Du skrev tross alt et på vegne av meg en gang, husker du det? Da hadde du ikke en gang fyllt 2, men NÅ har du det. 2 år høres ikke gammelt ut, men åj, så mye godt du har gitt meg!

Celebration of Light - Fireworks - Vancouver, BC

Birthday Cake

Colorado Balloon Classic - Day 2

Da du ble født var jeg en niendeklassing. Du fikk ikke de mest reflekterte innleggene servert over portalen, for du var bare ei internettdagbok på den tida. Det fantes ikke kreativt i deg, og jeg brydde meg ikke stort med å melde deg inn i noe sosialt nettverk. Du fikk bare en kommentar i blant, og du måtte fronte skribleriene mine på engelsk. Det var ikke mange som leste det som ble skrevet uansett. Til nå har jeg postet mer enn 700 innlegg, og du har fått en mengde kommentarer! Flest i det siste da, for tallene har gått i været! Du fikk 50 kommentarer på et innlegg i juni, og det er enda rekorden. Men det har vært nært noen ganger. Nå får du et to-sifret antall kommentarer på alle innlegg, og det varmer hjertet mitt å se. Jeg synes du fortjener det, du fine bloggen. Du har også klart å oppnå 500 lesere igjen etter ferien, til og med mer! Jeg hjalp deg med et nytt design, og det gjorde deg fresh, akkurat som at jeg har fått en ny garderobe de siste månedene. Og på vegne av deg vil jeg takke alle som er innom, alle som legger igjen kommentarer, liker bloggen på bloglovin' og facebook! Takk!

Siv
xxx


/Bildene er linket.

33 kommentarer:

 1. Grattis med dagen <3 Fortsett å stå på, du er rå xD

  SvarSlett
 2. gratulerer med dagen og god helg videre!

  SvarSlett
 3. Gratulere me dagen bloggen! :D

  SvarSlett
 4. Hipp hurra for bloggbursdag! ;)

  / hehe, han sa, eller skreiv, MYE fint. eg e ein Shakespeare fan for å sei det sånn ;) har bokå med alle hans verk ligganes i bokhyllå mi!

  SvarSlett
 5. Åh, jeg tror jeg elsker deg og dine små øste oppmuntrende kommentarer altså <3 Takk:-*

  GRATULERER så mye med dagen til bloggen, mihi;-) Av og til når jeg er typ bored to death og facebook er stille leser jeg gjennom de første blogginnleggene mine og dør litt av latter, og DET er gøy altså! Morsomt å kunne bla tilbeke i livet sitt på den måten man kan på en blogg!;-) Og du? Ha ei vidunderlig fin helg!

  SvarSlett
 6. Morsomt å se at barna vokser;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med dagen Siv! Håper du har hatt og videre får en fin dag! :D

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen, bloggen! :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer :)

  SV: Ja det er sant, man er veldig avhengig... er veeeldig glad jeg ikke glemte laderen til dataen/mobilen for å si det sånn:P

  SvarSlett
 10. Å, gratulerer med dagen til ein fantastisk blogg!! :D

  SvarSlett
 11. Jeg gratulerer bloggen med dagen, hele 2 år, wow!

  SvarSlett
 12. hahaha, søta! Gratulerer til bloggen :D

  SvarSlett
 13. For et herlig innlegg!
  Gratulerer! :D

  SvarSlett
 14. gratulere :D aldri slutt å blogg, æ digge dæ!

  SvarSlett
 15. Gratulerer med toårsdagen! ;)
  sv: Jeg liker musikksmaken din! :)

  SvarSlett
 16. Yeah,gratulere med dagen bloggen til siv!

  SV;hehe,samme her også når jeg så på Dear John! Enig med deg at Miley Cyrus overdrev litt i the last song.kanskje rollen som "Hanna montana" og litt overdrevent skuespill henger igjen fra den tiden:) hehe Anbefaler alle de andre!

  //Samme her , twitter in my heart<3 Henger mye innom der! Bloglovin er jeg innom et par ganger pr uke,så det må jeg bli flinkere på:)

  SvarSlett
 17. SV: Man trenger jo knagger da, kjipt at de farga av;S

  Gratulerer med dagen til bloggen da:)
  - June

  SvarSlett
 18. Gratulerer med dagen til bloggen! :)

  SvarSlett
 19. Så gøy :) Gratulerer til bloggen!

  sv: jepp! Det var plutselig på tide med en forandring. Har vært så lei av det gamle designet. Æsje. Så da ble det litt nytt. Og veldig enkelt. Ikke bra?

  SvarSlett
 20. Gratulerer med dagen til bloggen din:)

  SvarSlett
 21. Gratulerer Motionocean

  SvarSlett
 22. Ååh gratulerer bloggen med vel overstått! Og jeg har det bare bra, tusen takk =) Det ble bare en litt lengre ferie/pause enn planlagt ;)

  SvarSlett
 23. Hurra for bloggen! Hehe, morsom vinkling og måte og skrive dette på! Og å se sin egen utvikling er så klart gøy... Uff, jeg gremmes over mine første innlegg ;) Men, men det var slik en gang også...

  SvarSlett
 24. Fint innlegg <3 Grattis til bloggen!!!

  SvarSlett
 25. Gratulerer med overstått til Bloggen! :D Måtte den få leve og utvikle seg enda mange år til!

  SvarSlett
 26. Selv om jeg er på grundig overtid her nå, så må jeg jo gratulere til bloggen! :D

  Merker jeg selv har savnet å kommentere bloggene til andre mennesker, spesielt din Siv! Det får jo tenkeboksen min og til å rulle litt - noe som kan være litt lurt av og til ;)

  Håper virkelig at bloggen får leve lykkelig i en lang, lang stund til! :D
  Hipp hipp HURRAAAA! *kaster ballonger i lufta*

  SvarSlett