20.03.2011

Sweet Blog Award

Søte Elin ga meg enda en award, nemlig "sweet blog award".
Jeg skal fortelle dere 3 søte ting som har skjedd i livet mitt. Dette kan jo bli like interessant for meg som for dere. Må nesten legge hjernen i bløtt her...

 • Det første punktet husker jeg ikke selv, men jeg har sett uttalige bilder, og hørt historia mange ganger. Lillesøster ble født, og jeg var bare 2 år. Jeg var så stolt, og jeg ville ha henne for meg selv. Jeg hang over tralla, og sa at dette var min lillesøster, og ingen andre fikk komme i nærheten. Jeg lærte henne også å geipe. Og å gaule; jeg er sikker på at jeg var den som lærte henne det!
 • Det neste som er søtt, må jo være da jeg hadde småkjæreste i barnehagen. Bare det at to små barn blir fortalt at de er småkjærester er jo søtt nok i seg selv.
 • Lillesøsteren min og jeg har bare en onkel, og det at vi ikke hadde søskenbarn som små var uvanlig. Alle de andre på vår alder hadde flerfoldige søskenbarn, men ikke vi. Da han endelig fikk sitt første barn, ble vi begge skikkelig happy, enda vi var blitt 10 og 12 år. Søskenbarn nummer 2 var like mye stas; nå hadde vi TO! Og i tillegg fikk vi et stesøskenbarn med på kjøpet.

De 3 jeg vil gi awarden/utfordringa videre til, er Renate, Iris og Amalie!
De har søte blogger alle tre, og jeg oppfordrer dere til å sjekke dem ut.

Hva slags søte minner har du?

Siv
xxx

Ps; Om du ikke har gjort det allerede, hadde jeg blitt glaaad om du stemte på meg på McFactor HER. Leder med 9 stemmer, men man vet aldri hva som skjer i løpet av dagen.

13 kommentarer:

 1. Småkjærester i bhg var sååå kos det! :D

  SvarSlett
 2. Så fin en blog award, kjempesøt ^^ Jeg har faktisk ingen søskenbarn og heller ingen tanter og onkler! :o

  Når det står Renate, mener du da meg eller noen andre? For du har linka til Amalie der og hehe

  Sv/ Ja, syns ikke det er noen grunn å skille ut noen blogger ovenfor andre når jeg liker så mange like godt ^^ Haha, jeg hadde en gul bukse jeg og, min var av dongeri så ikke liiiiiike forferdelig (sorry!) som din høres ut haha. Eller, jeg husker jeg hadde en annen gul bukse waaaaaaaay back som egentlig var ganske grusom. Huff, 90-tallet vakke det beste for meg!

  Tusen takk for så fin kommentar, nå ble jeg skikkelig glad ^^

  SvarSlett
 3. Det var tre søte ting, spesielt det med lillesøsteren din:) Kos med søsken:)

  SvarSlett
 4. Aw, så søte minner! :D Jeg var også sånn med søsteren min, haha :)

  SvarSlett
 5. Så herlig :) Har mange søte barndomsminner, fra mine småkjæresten også :D

  SvarSlett
 6. SV;Aw,det var synd:( sola forsvant hos meg utover dagen.

  SvarSlett
 7. sv: amazon er farlig også ja. Her en gang bestilte jeg 8 bøker.. ehehehe, men de kostet ikke mer enn 33£ altså.

  SvarSlett
 8. Så søte barndomsminner :D
  Hm, har mange fine minner med brødrene mine, men orker ikke skrive så mye nå, hehe :) Husker faktisk ikke så mange minner med meg og venner ;o men man var vell kanskje mer sammen med familien når man var mindre :-)

  SvarSlett
 9. // og forresten! Nei, ingen av personene i mean girls 1, er med i film nr. 2. :o Men filmen anbefales! Jeg likte den i alle fall :J

  SvarSlett
 10. Kjempe herlig skrevet :D

  SvarSlett
 11. Er McFly veldig populært for tida eller? Sett det litt på flere blogger i det siste=) Så koselige minner da. Det kan godt hende jeg slenger meg med på den ja!

  SvarSlett
 12. Å, småkjærastar i barnehagen er verkeleg kjempesøtt!
  Sjølv er eg einebarn - og det er eigentleg endå rarare enn å ikkje ha nokre søskenbarn. Men sidan søskenbarna mine er einebarn dei også, så vart me nesten litt søsken :)

  SvarSlett
 13. Aww, alltid morsomt å ta en "trip down memory lane" ;) :D

  Noen ganger ønsker jeg at jeg hadde mindre søsken.. Men så husker jeg hvilken djevel jeg selv var mot storesøsteren min. Vil jo ikke oppleve noe sånt selv! :P

  Husker veldig godt at jeg sa til bestemor (flere ganger) at jeg syntes hun burde få et barn til - fordi jeg syntes det hadde vært kjempekult å holde sin egen tante eller onkel.. :P

  SvarSlett