30.03.2011

Åpen Ild

Alle har ei mening om Canadas kjempepopulære tenåring, Justin Bieber. Selv har jeg prøvd å holde meg nøytral av flere årsaker. Venner påvirker hverandre.
Men nå har det derimot bikka pittelitt ene veien...

Hovedårsaken til min nøytralitet var i begynnelsen mine bestiser som også er søstre, Lotte og Lisbet. De fikk feberen ei stund før den kom til landet, og han gjorde meg ikke noe vondt. Om jeg godtok Bieber, ville jentene godta McFly. Ingen uthenging. Lotte har aldri hatt noe i mot McFly, og har alltid akseptert mine store idoler.

Lisbet derimot har jeg ei annen oppfatning av. Hun sier McFly er dårlige, og da sier jeg det samme om Justin. Hånd for hånd, munn for munn, er det ikke det det heter? Om en av oss først nevner en av partene, blusser det opp, og vi kan sitte å rope til hverandre hele bussturen til skolen. Dette har derimot avtatt i det siste. Om det er for at jeg nå har klassekamerat Jarle ved siden av meg, at bussen er en del fullere, eller at det er "sommertid" er ikke godt å si.

Det jeg nå mener om gutten, spør du? Jeg har ikke stort i mot ham, men jeg blir lei av å se navnet hans hvorhen jeg snur meg. Men det er ikke alt som haterne sier som gir mening. Man hører da forskjell på meg og ham, og jeg er jente. Det verste er hysteriet rundt ham. Jeg er jo kjent for å ikke like det som er skikkelig populært...

Hva synes du om Bieber?

Siv
xxx


p.s. Å miste to 'likere' på facebooksida var en flott gave til dette 600ede innlegget. Hurra!

13 kommentarer:

 1. Nøytralitet kan funke så lenge du faktiks er det. Å like noen bare fordi de ikke liker noe du liker blir litt i overkant syntes nå jeg. Kan ikke si jeg har så mye imot Bieber, litt guilty plessure på linje med Miley Cyrus. På den annen side kommer jeg ikke til å stå i kø for å få billeter til konserten hans...

  Grattis med 600 innlegg!

  SvarSlett
 2. LIKER IKKE! Ser ut som en liten jente og har en forferdelig musikk. Men er absolutt ikke noe jeg bruker mye tid å tenke på, holder meg fint unna musikken og har heller ingen bekjente som liker gutten ;)

  SvarSlett
 3. Jeg vet egentlig ikke hva jeg synes om han. Aldri hørt på han synge, så jeg vet ikke. Jeg synes det blir litt vel mye oppstyr og er litt lei av å se navnet hans over alt, men bryr meg ikke så veldig heller. De som synes han er flink for høre på han, bare jeg slipper:)

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke noe i mot ham, men syntes han blir for mye, han er inspirerende, men går drita lei av hele "Baby" opplegget...
  Jeg tror folk hater ham fordi han får så mye oppmerksomhet... En ting vi gutter ikke liker er når jenter sier, han er drit pen... det gjelder alle andre... (hvertfall i forhold)... Det får oss til å virke mere midermålig og må forbedre oss, :o)

  SvarSlett
 5. Har i ein anledning blitt fortalt at eg liknar på Justin når eg setter opp håret, ein beskjed eg merka at eg ikkje var for glad for å få :P Bikkar litt mot den negative sida, men prøver som deg å halde meg litt nøytral.

  SvarSlett
 6. Hm, jeg har ingenting i mot han, men samtidig så er det sjelden jeg hører på han. Men han kan ha noen fine sanger da! Blant annet den "pray" - den er fin :D

  Gratulere med 600 innlegg :- D

  SvarSlett
 7. Jeg syns han har noen fine sanger, søt er´n å:)

  SvarSlett
 8. btw, bildet er ganske gammelt da? :P Han har jo fått av den bolle klippen og blitt litt eldre ;)

  SvarSlett
 9. SV: Veldig enig. Godt sagt, Siv :)

  SvarSlett
 10. Syns han e kjempe flenk, å han verkelig korsn knappa han skal trøkke på førr å få jente tell å like han. Jente like romantikk å "søthet" å det e akkurat det sangan hannes handle om. Skjønne godt koffer f.eks gutta ikje lika han i og med at det ikje e så mange som like sånn musikk, også e det jo veldig mange som e sjalu på han, men ikje tør å innrømme det.

  Det e jo lovt å ikje like nån, men e ikje vits å gå rundt å slenge drit om dem fordetom :) E jo domt at det skal bli så masse "Diskutering" mellom dæ å ho lisbeth av den grunn, førr folk må jo få meine det de vil.

  SvarSlett
 11. Jeg er helt nøytral, han er flink og veldig søt. Men jeg har ikke no Bieberfever akkurat :D

  SvarSlett
 12. Nina Skogli2/4/11 7:54 p.m.

  Æ trur alle e blitt så påvirka av at alle sir at han sug og blablabla !! Så folk sir ikkje ka di egentlig meine om han, di sir det alle andre sir, førdi at di e redd førr å shille sæ ut.. Det e domt !! Æ kan shøl innrømme at æ har sagt shøl at han suuug, og vess æ hørte en sang som han søngte så kunne æ rope : ÆÆÆÆÆSj !! få den av ellers,,, osv.. Men egentlig e han jo utrulig flink.. ikje sant ? Han e bære 1 eller 2 år eldre enn åss, å har et utrulig stort talent.. ! Han e jo driiit pen å, så koffer kan man ikkje like han utn at nån skal si : Æsssj elns ? ;p
  Det e nu iallefall mi meining !!

  SvarSlett
 13. Av og til tror jeg at populariteten har gått til hodet hans, men han er da bare 16/17 år - like gammel som meg. Det skal jo ikke så mye til for å kødde med hodet til en tenåring, så han er unnskyldt der :P

  Han har talent og til mange av mine venners store forskrekkelse, så har jeg et par sanger av han!

  ...også må jeg bare legge til at han ble mye søtere nå når han fikk bort den forferdelige Bieber-sveisen sin :P

  SvarSlett