15.03.2011

Feriemodus

Man får skikkelig feriefølelse av å reise med sekk og bagasje. Det å ta fly forsterker hele feriemodusen. Fly forbinder vi som regel med ferie, så det gir mening.
Og tenk, vi har hatt nydelig vær her! Gjett om sola har gjort meg brun ;)Sa jeg ikke at jeg pakker primitivt? Den lille kofferten hadde holdt, men den var ikke noe god...

Vi måtte opp klokka halv fem for å rekke flyet. Det gikk helt greit; det er det å stå opp som er det vanskelige. Når man først har hoppet ut av senga og kledd på seg er man utenfor faresonen til å gå å legge seg igjen. Vi var innom Bodø, der vi satt på flyplassen et par timer. Jeg så en mann som ga meg litt inspirasjon til krimnovella som jeg må skrive i norsken.

Som den klumsete personen jeg er, var jeg borti et lite uhell i går. Som dere vet er jeg ute etter et kamera, så vi stakk en tur innom Coop Elektro her i byen hos besteforeldrene våre. Jeg hadde så lyst til å ta en titt på baksiden av et kamera, og alarmen gikk av. Det ulte noe vanVITTIg!Jeg stakk en finger i øret og himlet med øynene. De brukte sin tid på å komme og slå av bråkebøtta... Det er ikke tilfeldigvis flere som har fått alarmer til å gå av???200,- brukt, og resten spart!

I dag var vi i sentrum og shoppa. Det gikk faktisk bra. De fleste på vår alder lå sikkert og sov, ettersom de har vinterferie her også, så jeg slapp å møte på noen fjortisberter som trodde de var kule. Grunnen til at jeg ikke hadde noe i mot shopping spør du? Annet enn at det var folkefritt (så folk slipper å se min svake side), var det 70% salg på det meste. Hallo! Skotten slo jo inn med det samme! Men når ting først er billig, vil man helst bruke enda mindre penger, så jeg stakk av med bare to plagg... Fornøyd er jeg uansett.

Hva setter deg i feriemodus?

Siv

xxx

12 kommentarer:

 1. Fly setter meg også helt sykt i ferie modus :D Kos deg masse da, og god tur <3

  SvarSlett
 2. Lange bilturer he he:)

  SvarSlett
 3. Feriemodus? Fint vær, pakke koffereten, og reise! :D hehe :) Maks uflaks med kamerasjekking da, hehe ;p

  SvarSlett
 4. Her har jeg gått glipp av noe. Er du på ferie??:D
  Aner ikke hva som setter meg i feriemodus.. Er ikke så ofte jeg reiser så langt bort. Kanskje noe musikk? Pakking også forsåvidt.

  sv: Glee er jo fantastisk da! :D

  SvarSlett
 5. Heerlig!! Jeg liker å planlegge og pakke jeg da. Så det er en god start=) Liker også å shoppe og gjerne prute!

  SvarSlett
 6. Fly og flyplasser med tax free setter meg i feriemodus :) Herlig :D

  SV: Jeg elsket også denne filmen. Helt herlig <3

  SvarSlett
 7. Fine ting du kjøpte :D men ka e den tingen på bilde der? :p

  Ka som sætt mæ i feriemodus? tjaa.. Bare det å slappe heilt av, og ikke tenke på skole. :) Hvis vi reise en plass, så kommer jo det til å forsterke følelsen, men æ hold mæ heime i ferien nu :-)

  SvarSlett
 8. Det er herlig å shoppe når butikkene nesten er tomme! :D

  Jeg kommer i feriemodus av fly, tax free og flyplasser generelt! :)

  // Tusen takk! :D

  SvarSlett
 9. Elsker å fly. Men så har jeg en ting for flyplasser og jeg da.. :P

  Hahaha! :') har ikke satt av en alarm - enda i alle fall :p

  *phew* Så glad jeg er for at det ikke er bare jeg som tenker sånn når det kommer til shopping! :P
  Er nok det skotske blodet ja ;)

  Kos deg på ferie! :D

  x

  SvarSlett
 10. så koselig :D
  i fly og bilturer :p

  SvarSlett
 11. Caroline; den tingen e ei minnepænn, haha x)))

  SvarSlett
 12. Haha, det skjedde med meg også da jeg skulle se på mobiler for litt siden. Jeg presterte å rive av den tingen bakom (ikke spør meg hvordan jeg greide det, de sitter jo ganske godt fast). Det er jammen lyd i alarmen!!

  SvarSlett