12.03.2011

A bit of Love

Jeg elsker sjokolade, jeg elsker helg og jeg elsker McFly. Jeg elsker å føle meg sprek.
Se hvor positiv jeg er i dag, dere! Sola skinner, jeg har spist ei halv stratosplate, jeg hører på McFlys nye singel OG jeg har gått en tur. Hvem liker ikke helg?
Dette er det nye teppet som nå ligger på gulvet på rommet mitt, vevet av mammaen.
Gjett hvilken farge jeg liker best!Eller, det begynte akkurat å snø nå, men det er ikke så farlig. Sola skinner så vidt gjennom uansett. Jeg føler meg også vel fordi jeg vet at kaninen har det godt. Vi ordnet buret dens i går, akkurat som vi gjorde HER. Nå hopper hun rundt i et dritfritt land. (Ser dere dobbeltbetydninga der?) Det har hengt over meg i noen uker at det burde vært gjort, men med det været som har vært, hadde det ikke gjort noen forskjell.

Uansett, det var noe jeg glemte å fortelle på torsdag. Dette er en happening som man ikke opplever så ofte. Jeg ble spyttet i trynet. Seriously. På karnevalet var der ei jente som sprang rundt og nappet tingene til de andre barna, også kom hun bort til meg og spytta meg i ansiktet. Barnespytt, blegh. Tenk at hun ikke har lært folkeskikk nok til å la vær å stjele og å spytte folk i ansiktet!Sangen hørte jeg for første gang på bloggen til Karen, og passer veldig til de neste linjene.
Bare så dere ikke begynner å tro jeg er uvitende til omverdenen; jeg tenker på Japan, og skulle ønske det var noe vi kunne gjort for dem. Vi er så utrolig heldige som bor i Norge og slipper jordskjelv, tsunamibølger og andre naturkatastrofer. #PrayforJapan.

Vi har det bra godt i Norge, eller hva?

Siv
xxx

15 kommentarer:

 1. Spytta i tryne?! :O Herregud, trudde det ikke var mulig. Jeg hadde spytta tilbake haha

  Huff ja, så forferdelig med Japan, og ikke bare der, men alle steder så har blitt rammet. Naturkatastrofer er alltid noe helt forferdelig. Mine tanker går ut til alle som er rammet av disse, kjente og kjære. Huff, vi må være takknemlig med hva vi har, for ja, vi har det godt.

  Sv/ Hehe, ja du ser jo det er slik jeg vandrer rundt!

  SvarSlett
 2. Ej også elska sjokolade, helg og McFly, what a coincidence :O

  De snøva her også"/ E so leide, he lyst på tørr asfalt og muligheite til å kjøre scooter til stallen, ikkje mase på mamma eller pappa om dei kan kjøre mej, haha. Stakkars folk!

  Hehehe, ej he også blitt spytta i tryne, av bestevenninda (for et par-3 år sida)... fordi ej sa ho aldri kom til å gjere de, men neida... der satt ej me ei spytteklyse i fleisen. Og ho sprong FORT! Haha x) (Me e venna enda, faktisk. [cse93.blogg.no])

  Tragisk, ditta i Japan, må sei mej enig i at me e heldige som bur i Norge. #PrayforJapan !
  xx

  SvarSlett
 3. Herreguuuud !! Tenk at ho spøtta dæ i tryne :o Kem skulle tru at nån kunne ha gjort nåkka sånt ? Du sku bære ha spøtta tellbake !! Mats førtælte at ho va "kjent" på skoln førr å gjøre sånt :s Ekkkkkelt !

  Ellers va karnevale driiit bra (Y)Vi tjente jo masse, så det blir stas med klassetur tell sommarn ;P
  Kos dæ videre med sjokolade og McFly ;) Ha en fiiiiin ferie <3

  SvarSlett
 4. SV: Ja det er det ingen tvil om.. :)

  SvarSlett
 5. Huff ja! Vi må slutte å klage så fælt altså :)

  Ja, vi elsker helg <3

  SvarSlett
 6. Det er muligens veldig politisk ukorrekt å si, men jeg syntes tsunamier er kjempefasinerende! At naturen kan ha slike krefter, og vannet bare fosser innover... Det som har skjedd er en utrolig tragisk ting, og vi er heldige som bor i et land der det ikke skjer slike ting. Her har vi i steden bare is og rassballføre slik at jeg for andre uken på rad har måttet oppsøke legen fordi jeg har tryna :p Vridd kne og forstuet fot er kjempekult liksom! God helg videre! Kos deg med sjokkis, så skal jeg prøve å holde meg til gulrot ;)

  SvarSlett
 7. sjokolade, helg og MCFLY <33333
  ja ofc :D

  SvarSlett
 8. Er du fra saltstrømmen?

  SvarSlett
 9. SecretPages; haha, nei, Saltstrømmen ligger i Troms, jeg er fra nord-Norge ;) Hvordan det? Kjenner du noen derfra? ^^

  SvarSlett
 10. Du saltstømmen er i bodø... hvor i nord er du fra? jeg er fra bodø, btw

  SvarSlett
 11. SecretPages; Huh, interessant; da finnes det to saltstrømmer da! Ja, så det i profilen din :') Er ikke så keen på å gi bort all personlig info vøtt, så Nordland får holde. Kan si det er nord for deg, da!

  SvarSlett
 12. Teppet var kjempefint! :D

  Og herregud, så frekt! Skulle ikke tro det var mulig, barn eller ei! Noen bør lære seg folkeskikk, ser jeg! :P

  Det som skjer i Japan er så utrolig trist. Vi er heldig som lever et sted hvor vi ikke er utsatt for slike grusomme ting!

  SvarSlett
 13. Har mammaen din vevd det? :o få flink ho e da!

  Vi har det utruli bra i Norge, ja!

  SvarSlett
 14. Herregud, enn å spytte folk i ansiktet! :O

  Joda, vi har det godt her i Norge! Alle de små "problemene" vi har er jo bare små bagateller i forhold til resten av verden..
  Selv om jeg helst foretrekker England, så er Norge en fin "mellomlanding" da ;)

  x

  SvarSlett
 15. SecretPages; åh, vet du hva? det jeg tenkte på for noen dagers siden var søøøørstrømmen, som er i Troms. Sorry!! Geografi har aldri vært min sterkeste side...

  SvarSlett