25.03.2011

Søte bloggmiljø

Gjennom bloggmiljøet har jeg blitt kjent med utallige nye mennesker (eller, de er vel ikke 'ny', for de aller fleste er faktisk mindre ny enn meg, men uten å gå inn på detaljene, så skjønner dere mest sannsynlig hva jeg mener...) og blitt bedre kjent med andre.

Jeg tror jeg fant dette på weheartit.com.

Det finnes så mange bra, søte, kjempegreie bloggere der ute, men også en god del overlegne, selvgode krek. De sistnevnte holder jeg avstand fra, så de trenger vi ikke snakke mer om (for nå). Tilbake til de positive bloggerne. De siste dagene har jeg blitt nevnt hos et par bloggere, så jeg skal prøve å fatte meg i korthet, og linke dere dit om dere vil lese noe av det. (Noe jeg håper dere gjør, for det er kjempesøtt!)

 • Eline ga meg en award, men ettersom jeg allerede har tatt den, får jeg heller takke og bukke!


 • Det samme gjorde Elin. Herlig at folk liker bloggen!

 • Også var jeg med i mitt første bloggportrett hos Nina C. Det var en opplevelse, og jeg ser også at det finnes noen fine kommentarer der!

Siv

xxx

16 kommentarer:

 1. Det er koselig å bli kjent med nye folk igjennom blogging:) Jeg har blitt kjent med mange, som jeg tror jeg ikke hadde kommet til å ha "kontakt" med hvis det ikke var for at jeg besøker deres blogg og de min:) Jeg liker heller ikke de selvgode blogger, og leser heller ikke noen av dem. Man skjønner fort hvem som blogger for å bli populære og hvem som blogger fordi de rett og slett elsker å skrive og blogge:)God helg da, Siv:)

  SvarSlett
 2. Veldig einig, 'bloggmiljøet' er kjempekosleg om man held seg til dei rette bloggane!
  Og eg tykkjer det er veldig velfortent at bloggen din vert nevnt i slike samanhengar - den er på favorittlista mi også :)

  SvarSlett
 3. Man blir kjent med så mange hyggelig mennesker :) Blogging er faktisk ikke så teit, som mange mener :P

  SvarSlett
 4. Ja, det er de flotte nye bekjentskapene som gjør blogging så fint ^^

  Sv/ Kjedelig, syns det er drygent lenge med snø der nå!

  SvarSlett
 5. er enig med de andre :-) det er koselig og søt :D og du er også en av mine favorittbloggere, har kanskje ikke sagt det så mye, men ihvertfall du er en av dem :-)

  SvarSlett
 6. Jeg er enig miljøet er fantastisk, Jeg har blitt godt tatt i mot da jeg begynte på ordentilig i Januar, og nå tar jeg godt i mot andre...
  Jeg liker heller ikke arrogante og sånne bloggere... DE følger ikke jeg heller, :o)

  SvarSlett
 7. Vanskelig å ikke like deg da, Siv! :)

  Du er forresten en av favorittbloggerne mine også, bare så du veit det! :)

  SvarSlett
 8. Velfortjent <3

  SV: Høres herlig ut :) sol og fregner hører selvsagt med her også :D

  SvarSlett
 9. Det gjør det i alle fall koseligere å blogge :)

  Sv; Det skal jeg selvfølgelig gjøre! ;)

  SvarSlett
 10. Du er en herlig blogger å følge du også! Jeg har sett du har gitt meg en award, tusen takk for det! Tiden løper nesten fra meg og jheg vil bruke litt tid på innlegget om den når jeg først har fått min første award *smådårligunnskyldning*

  Sv: Om den maten er sunn, tja jeg vet ikke helt... Masse grønnsaker og tomat har ikke skadet noen hvertfall. Smør og fint mel + bacon gjør det vel ikke bedre. Uansett, det er viktlig å kose seg litt også ;)

  SvarSlett
 11. Helt enig, bloggmiljøet er helt fantastisk :) Har blitt kjent med såååå mange herlige mennesker <3

  SvarSlett
 12. Love it! Man blir en gjeng. Man kjenner til hverandre mer og mer, diskuterer og er kanskje så heldig å få møtes. Kjenner et par bloggere fra før og har møtt et par venninner gjennom bloggverden;)

  SvarSlett
 13. Sweet :D Ja, man blir kjent med en del folk når man blogger. :-)

  SvarSlett
 14. Ja det er gøy å blogge nettopp pga mange av de andre fine bloggene man finner :) Føler liksom på en måte at jeg blir kjent med bloggerne over tid :)

  Det er så mange små fine blogger som hadde fortjent å vært mer sett, men kanskje de da ikke ville vært like fin lengre.. "Toppbloggere" mister jo kvalitet jo mer kjent de blir føler jeg..

  SvarSlett
 15. aw,alltid koselig å bli nevnt hos andre bloggere.(takk^^;) Blogging skaper jo nye relasjoner,og bloggvennskap:)

  SvarSlett
 16. Bloggverdenen er ganske koselig den!

  Har blitt kjent med mange mennesker gjennom deres ord og meninger - hvis du skjønner.

  Nei, blogging er ikke alltid så fjortiss som mange vil ha det til! ;)
  Det gjelder å finne de "rette" bloggene :)

  SvarSlett