31.03.2011

Annerledes

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble født som jeg ble. At jeg er som jeg er er helt utrolig.
At jeg ikke er helt som alle andre, er noe jeg liker, og jeg er prektig stolt over alt som skiller meg fra mengden.

Det var ei stund der jeg begynte å likne for mye på andre. Da la jeg tynge på de sidene av meg som ingen andre hadde. Jeg er for det første halv britisk; skotte, engelskmann, walisisk, samme hva du kaller det, jeg har alt sammen i blodet. Jeg kunne engelsk da de andre så vidt kunne norsk, og ordene "cow" og "horse" fikk de andre til å le uten at jeg skjønnte hva som var morsomt.


For det andre er jeg venstrehendt. Bare 12-20% av verdens befolkning skriver "skeivhendt", og venstresida er ofte betraktet som ei negativ side. "Vi danser med to venstreføtter" blir det sagt.
Men det finnes så mange positive ting ved venstrehendte som høyrehendte ikke har (les alt det morsomme på Lefthanders.org), og venstrehendte er som regel mer sammensveiset som venstrehendt enn det høyrehendte er. (Eller er det bare her på plassen?)


Så har jeg alltid likt å lese, noe de færreste på min alder har. Da de andre så tv og leste tegneserier, leste jeg ganske tykke bøker for folk på min alder. Fantasiens verden har alltid imponert meg. Jeg er også steinbukk, (og har ikke tenkt til å bli noen tyr bare fordi visse astrologer sier stjernehimmelen forandret seg for 46000 år siden) og har funnet sannhet i det astrologene sier om oss.

Det er ikke mange i Norge som er fan av McFly, og det har jeg ikke egentlig hatt så altfor mye imot, innerst inne. De andre norske fansene i Norge som jeg har blitt kjent med og enda har kontakt med, er supre. Fanbasen er kjempeflott! Til sist er jeg jo skoleflink. Det er ingen hemmelighet, og jeg skammer meg ikke over å være det. Mange voksne har tydeligvis fått inntrykk av det motsatte, for jeg har stadig fått høre "ikke bry deg om hva andre mener" og "du skal se hva du får til om noen år og alle andre har droppet ut". De fleste i klassen har tatt seg sammen nå, så jeg får da litt konkurranse om å være klassens smartypants!

Hvordan liker du å skille deg ut?

Siv
xxx

21 kommentarer:

 1. Det er vel bare fint å være litt annerledes, om man selv gjør det til en bra ting. Jeg følte meg selv annerledes hos de fleste som bor der jeg kommer fra, fordi jeg hadde andre drømmer og interesser, det var egentlig litt slitsomt til tider, men jeg ville ikke være som dem likevel så det var okay. Her er jeg jo annerledes, den ene norske, men folk liker det ved meg, så da er det bra å være litt annerledes :)

  SvarSlett
 2. derfor digger jeg deg siv :D <3
  - ha de klærne jeg liker å gå med, har ikke på så mye sminke, har annerledes musikksmak, vil ikke høre på musikere som de andre gjør, og er meg selv :D

  SvarSlett
 3. Jeg er også skeivhendt ;)

  Jeg liker rett og slett bare å være meg selv jeg :)

  SvarSlett
 4. veldig bra skrevet!
  vet ikke helt hvordan egentlig, men bare er meg selv så .. :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har nok tatt noen valg i livet som ikke er helt "vanlige", først og fremst er jeg utdannet mekaniker... Det syntes jeg er veldig gøy å fortelle andre. Dvs jeg spør ofte "hva tror du jeg er utdannet som". Hihi. For det andre har jeg lappen på mc. Det er ikke SÅ mange jenter på min alder som har det.

  Det er bra å være annerledes, syntes det er skikkelig kult at du er halvt brite ;)

  SvarSlett
 6. altid likt deg som du e Siv <3

  SvarSlett
 7. Tror jeg skiller meg ut på litt samme måte som deg.. Jeg er også venstrehendt! Wohoo go lefties.

  Til tross for å ha en kronisk sykdom som hemmer meg mye, henger jeg egentlig bedre med faglig enn resten av mine classmates (om man ser på karaktersnitt).
  Siden 8.klasse har jeg ikke lest en eneste norsk bok (tror jeg?), selv om jeg aldri har bodd andre steder enn i Norge. Selv på norskprosjekter lurer jeg meg til å lese engelsk (hihi). Og så ser jeg på anime og digger Japan.
  Hmm så er jeg supernørd og skal ta en master i datateknikk (som sikkert 1 av 5 jenter totalt på studiet) og elsker metal <3

  Dette ble langt gitt.. Huffda. Snakker om å være selvopptatt, haha!

  SvarSlett
 8. Jeg liker å være meg selv, for det er ingen som er akkurat som meg. Vi er alle unike på vår egen måte:)

  SvarSlett
 9. Herlig innlegg <3

  SV: Det er helt grusomt! Huff.. Jeg har ikke ord jeg!

  SvarSlett
 10. Like at du e dæ skjøll! :- D

  Æ trur ikke æ skill mæ så masse ut, og æ prøve nu å være mest mulig mæ skjøll i alle fall, så æ går med dem klean æ vil ogsånt, å kjøpe ikke ting kun fordi at de e på mote ogsånt. Like folk mæ ikke for den æ e, så får dem bare ha det så godt! ;)

  SvarSlett
 11. Thumbs up =) fint på skille seg ut:)er jo kjedelig å være som alle andre!:)
  SV;me too=) gleder meg til at våren setter i skikkelig tak:D

  SvarSlett
 12. It's just AWESOME to be Different, <3

  SvarSlett
 13. Eg likar å skilje meg ut og ikkje vere som alle andre. Eg skriv nynorsk og er sogning, noko eg er veldig stolt av, og plar ofte dra fram kamerainterressen min i så mange samanhengar som mogeleg.
  Når eg var yngre skulle eg alltid ynskje eg var venstrehendt, eg tykte det såg så fint ut! Og eg er djupt misunneleg på dine engelske aner :)

  SvarSlett
 14. Jeg ELSKER folk som skiller seg ut!

  Jeg takler ikke folk som prøver å være som alle andre. Øsj!

  Jeg blir rett og slett bare sinna på folk som er like...og som liker musikk/klær/alt annet bare fordi mange andre liker det. PLEASE STOP!

  Jeg liker å skille meg ut ved å bare være meg selv. Og det i seg selv er å skille seg ut. I think... hehe

  BTW: Jeg er også venstrehendt. And I'm proud of it! YO!

  SvarSlett
 15. Herlige gutter du har på headeren din! De er elsk altså :)

  SvarSlett
 16. Så bra skrevet! :D Veldig fint synspunkt :DGod helg ;)

  SvarSlett
 17. Herlig innlegg! Annerledes er bra så lenge det er naturlig. Er folk derimot annerledes bare for å være "kul" så blir det bare teit. Heldigvis ganske fort å gjenomskue :)

  SvarSlett
 18. Nina Skogli2/4/11 7:49 p.m.

  Æ syns det e litt artig å være annerledes.. :) Ikkje nødvendigvis på en negativ måte. Å ha egne meininge, og å tørre å si di syns å e flott !! :D

  SvarSlett
 19. Av og til er merker jeg at vi er skremmende like!
  Sånn bortsett fra at du er venstrehendt og skoleflink da - for det er ikke jeg.. :P

  Trives med å være en "spesiell" person! Liker å tro at det er en egenskap folk liker ved meg. Den egenskapen har en tendens til å muntre opp andre mennesker, så den er da for all del ikke til å forakte :D

  Så, annerledes er bra! ;)

  SvarSlett
 20. ..jeg merket nettopp at hele kommentaren min ble lagt på link-feltet også.. Ah, her henger man meeeed!

  SvarSlett