17.03.2011

Home again, home again, Jiggedy Jigg

Besøks turen til Helgeland er over, og vi har tatt foreløbig farvel med besteforeldrene våre. Krimnovella er nesten ferdigskrevet, og sola har skint meg lykkelig til sinns. Vinterferien kunne ikke vært bedre. Vel, om været hjemme hadde vært fint hadde vært flott det også!

Vi spiller spill vi ikke kan...

Det er enda noen dager igjen av ferien, men den resterende delen føles som ei langhelg. Planen om å lese to Dan Brown bøker i løpet av uka blir ikke til å skje, men om jeg starter i dag, vil jeg kanskje klare ei. Det var første gang vi besøkte besteforeldrene våre på egenhånd, og tida har gått i en fei. Vi har gjort noe hele tiden; om det har vært pensjonistbowling, air hockey, kortspill eller spising, så har vi vært fullt opptatt nesten hvert minutt.

Planen for resten av ferien er litt usikker, men jeg skal prøve å få lest Engler og Demoner. Jeg leste nettopp Sigbjørn Mostues "Historien om Vampyrer". Den var ytterst interessant, men mye kortere ennforventet. Jeg leste den ut på under 40 minutter! Dessuten har jeg en avtale med trimrommet og mine annenhver-ukentlige-støvsugerjobb i huset.

Når går tida for fort for deg?

Siv

xxx

11 kommentarer:

 1. så koselig :-)
  når jeg ikke tenker på tiden, :p

  SvarSlett
 2. Tiden går altfor fort når det er helg! Hehe..

  Så godt du har hatt en fin vinterferie! :D

  SvarSlett
 3. Når det nærmer seg eksamen eller innleveringer på skolen pleier tiden å gå altfor fort. Og generelt når en har det gøy :)

  SV: Tror jeg strikket mine første par med ladder i 9.klasse, og etter det har det blitt noen. De er egentlig ganske lette å lage også.

  SvarSlett
 4. sv: hmmmmm, først, så gøy! Men altså det er det samme. Du kan godt skrive Karen, og du kan godt skrive Digital Disaster. Hva du enn føler for :)


  Hørtes ut som en koselig tur!

  SvarSlett
 5. Alltid morsomt med spill:)
  SV;Det spillet hørtes ganske spennende ut:) mytologi er kjempe interessant,både gresk og norrøn. Skulle ønske jeg kunne lese gjennom bøker fort,og ha tiden til å lese gjennom de 2 mytologi bøkene jeg har i bokhylla.

  SvarSlett
 6. sv. He he sender de videre til dem jeg liker og liker bloggene til jeg vettu:) Bare hyggelig:)

  SvarSlett
 7. Velkommen hjem! :) Bra du har kosa dæ!

  Tida går for fort hver gang æ har dårlig tid ;) samt i feriene

  SvarSlett
 8. Tia går fort når æ vil den skal gå sakte! Og sykt sakte, når æ vil den skal gå fort. Trur det e sånn at den går sakte, når vi tenke på den liksom :-)

  Veret e jo fint her da :D men skulle ha vært litt mindre vind!

  SvarSlett
 9. åh samme her, når solen skinner blir jeg brått lykkelig.. så flink du er til å lese, jeg prøver å bli lesehest igjen slik jeg var for ett par år siden, men det er jammen vanskelig å disponere tiden riktig (mye kulere å henge på face ......... hufff.... ) :-)

  SvarSlett
 10. For min del så har hele 2011 gått veldig fort, for jeg har ikke gjort så veldig mye.. Synes det er litt merkelig for som regel så er det omvendt :P

  ...du leste ut en bok på 40 minutter..?!? Jeg klarer jo som regel å ikke bli halvferdig med ei bok engang.. *flau*

  PS. Det kommer nå en kommentar-spree fra min side - har masse å lese!! :D

  SvarSlett