28.03.2011

Provoserende Innlegg

Heisann! Jeg er et provoserende innlegg. Siv laget meg for å fremkalle provoserende tilbakemeldinger som ikke er gjennomtenkte. Få fram litt følelser. Kanskje noen kommentarer fra illsinte fjortiser som skriver om ting de ikke har peiling på....


Kilde

Jeg er kanskje egentlig et tamt innlegg. Siv har lært meg om samvittighet, og den kommer i veien til stadighet. Hun sier at jeg må tenke på konsekvenser og på andre folks følelser. Hvorfor skulle noen orke å bry seg med andre? Jeg er jo bare et innlegg! Av og til har jeg lyst på revenge, og da sniker jeg meg inn i noen av Sivs innlegg uten at hun merker det. Jeg legger meg litt mellom linjene, eller mellom ordene.

Siv snakka om meg på skolen i dag. Jeg fikk det nok med meg! Hun sa hun skulle ta meg i bruk. Men jeg har ikke troa på det, enda så mye jeg roper etter oppmerksomheta hennes. Hun hører bare etter når hun er skikkelig irritert og lei. Hun har faktisk ikke vært det i det siste. Da hun var nedfor for noen uker siden skrev hun bare depressive tekster, men ingen provoserende. Hun orket vel ikke motargumenter da. Men jeg tror hun har lyst å se reaksjoner nå. Jeg skal prøve å yppe litt, så får dere sikkert et meningsladd innlegg snart. Men ikke ha for store forhåninger, det er jo tross alt Siv jeg står opp mot!!

Er du lett å provosere?
(Jeg spør for Siv, så vet hun hvor mye hun må peise på!)

Siv

xxx

19 kommentarer:

 1. Hahahah! Prøv å ypp skikkelig ;)

  Mye som provoserer meg ass!

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg skikkelig provosert her, at det går ann å si noe slikt! HMF

  SvarSlett
 3. Ej kan vere VELDI lett å provosere. De spørs berre litt KEN/KA de gjelde. McFly foreksempel, sei noken noke "bad" om dei e piggane ute me en gong, hehe:)x

  SvarSlett
 4. he he morsomt innlegg:)

  SvarSlett
 5. hihi xD Elsker innlegget!!
  Bare ypp i vei, du ;D

  SvarSlett
 6. SV: Takk, Siv :) Jo da første dag gikk bra men var slitsomt.. :) Lang dag :) Tolv timer er lenge på en mandag :P

  SvarSlett
 7. JAu JAu m, hahahhihi,XD

  SvarSlett
 8. Kan fort bli provosert, men det kommer ann på :)

  SvarSlett
 9. Hahaha morsom vri på ett innlegg! Og bare provoser i vei du så får vi se hva folk biter lett på :D

  SvarSlett
 10. Hmm.. Er egentlig ganske reflektert og rolig av meg, men det kommer veldig an på hva det gjelder. Enkelte temaer kan gjøre at jeg tenner fullstendig. Blir skikkelig sint. Men så forholder jeg meg relativt saklig da, om jeg først havner i en diskusjon.

  Klar for potensielt provoserende innlegg altså!

  SvarSlett
 11. Haha, eg er skikkeleg vanskeleg å provosere. Kanskje litt for vanskeleg, tel for lett på eint. Sånn bortsett frå om det er noko som er verkeleg verkeleg viktig for meg :)

  SvarSlett
 12. Genialt skrevet!

  Hm, om jeg er lett å proveseres, spørs vell hva det gjelder... :p

  SvarSlett
 13. hahaha, ja men det kommer an på :p

  SvarSlett
 14. kommer ann på hva det er! ;) Men for all del, try your best ;)

  SvarSlett
 15. Hei,

  du ble vinneren av ukens blogg på bloggen min :) Gratulerer.

  SvarSlett
 16. Haha, så gøy! Gleder meg til å lese det provoserende innlegget :D Og husk at så lenge du står for det du sier, trenger du ikke være redd for om det blir noen diskusjon etterpå heller. Man har jo lov til å mene forskjellige ting :D

  SvarSlett
 17. Hehehe :D

  Det er vel sikkert enkelte temaer som er litt mer sensitive enn andre.. Men det er veldig vanskelig å tenke ut hvilke, fordi jeg prøver alltid å forholde meg rolig.
  ..eller å le det hele bort med sarkasme, som jeg er så flink til :P

  SvarSlett