13.03.2011

Jar of Hearts - Cover

Det er leeeenge siden sa Caroline at jeg kunne covre Christina Perri sin sang Jar of Hearts.
Jeg lærte meg den, og har prøvd å spille den inn (på min utrolig flotte datamikrofon. Putt på et lass sarkasme, og påstanden er sann.) men det var ikke så lett. Jeg har lovet Caroline denne ei stund, så her kommer den!Jeg burde ha ei ny innledning igjen... Det er jo tross alt ingen "slash" i url'en. Kanskje jeg bytter det ut med "motionocean-hyphen-Siv"?
Uansett. Det er søndag og jeg er nesten ferdige med månedens første bok, "Den Digitale Festning". Planen er å lese den ferdig i dag så jeg slipper å drasse med meg ei nesten utlest bok på flytur. Da kan jeg heller ta med meg ei ny Dan Brown-bok å lese på turen. "Engler og Demoner" er neste på lista. Ellers må jeg vel pakke. Men jeg er primitiv og trenger bare ett klesskift på et par dager, så det skulle ikke ta meg mer en et par minutter å pakke litt klær, toalettmappa og pc'en.

Siden det er hviledag kan jeg ta et lite takkeavsnitt. Jeg kan gjøre det, for jeg gjør det ikke så ofte. Dere går lei om jeg sier takk i hvert innlegg. Jeg har fått mange nye følgere på bloglovin' de siste dagene; takk!! Jeg spratt nesten opp av stolen da jeg så det var to nye over natten. Hei nye følgere, og velkommen inn i varmen. (Eller kanskje dere har vært her ei stund men bare nettopp oprettet konto på bloglovin'? Gratulerer med ny konto, og takk for at du følger!) Jeg håper jeg lever opp til forventnigene, og hvis det er noe kan dere kontakte meg ved å kommentere et innlegg, eller ved å sende mail til siiiv95@hotmail.com. Å skrive på veggen til facebooksida funker også.

Hva synes du om coveret?

Siv
xxx

16 kommentarer:

 1. Fint:D

  Anbefaler Engler og Demoner, men også Det tapte symbolet(the lost symbol). Jeg slukte den nyeste dan brown boka, den var skylden i en periode for dårlig søvnmønster:P hehe.

  SV;hehe, nej det er ikke lett å se med første øyekast!=)

  //så bra at du har fått et par tips da, hørte du ropte så du skal få en liten plass da:Phihi

  SvarSlett
 2. så utruli fint! du e superflenk siv :D:D:D:D:D:D

  SvarSlett
 3. SV: Ikke vits å kommentere utseendet, for den blir ikke så liten.. Hahaha. Neppe nok kake til 66 gjester dette ;)
  Den smakte enda bedre i dag :D

  SvarSlett
 4. Fin sang, passet til stemmen din ^^
  Gratulerer med nye følgere, det er alltid gøy! :D

  SvarSlett
 5. :DD I like it! Dettan må være - etter mi meining, den beste sangen du har covra :-D og æ må sei mæ enig med Renate over her; den passa til stemmen din :)

  SvarSlett
 6. sv; åja, så gøy :) hvordan går det da? =D

  SvarSlett
 7. Åå skulle ønske jeg kunne synge og spille! NÅ følger jeg deg og på bloglovin!! Hehe:-) Bedre sent enn aldri, wii.

  SvarSlett
 8. Dan Brown er faktisk favorittforfatteren min sett bort fra Rowling ofc. Gled deg til Angels&Demons, det er favorittboken min! (igjen sett bort fra Harry Potter)

  Du er kjempeflink forresten! Skulle bare hatt en capo på 2 eller 3 fret så hadde ikke sangen blitt så lav for deg på verset :p gøy når folk legger ut sånne ting!

  SvarSlett
 9. Jeg har en beautiful blog adward til deg på bloggen min, det er slags utfordring man skal sende videre til andre bloggere:)

  SvarSlett
 10. Så fint :)

  Sv; And it sucks :p

  SvarSlett
 11. Hei jeg la deg til som Beautiful Blogger Award!... der du må svare på noen spørsmål og så sende videre til syv personer.

  Spørsmålene er her: http://secrpages.blogspot.com/2011/03/beautiful-blogger-award.html

  SvarSlett
 12. utrolig flink siv.. som alltid :D <3

  SvarSlett
 13. Så fin sang! :D
  Stemmene deres er utrolig like! :O Ble litt forvirret da jeg hørte originalversjonen etterpå, haha x)

  Du er like flink som alltid du Siv! <3

  x

  SvarSlett
 14. sv: hihi du er kul :D

  Jeg hadde også valgt en litt mørkere begynnelse da :P haha.

  Og Ellie <3

  SvarSlett
 15. Dere er flink til å synge, :o)

  SvarSlett