23.03.2011

No school

For én måned og 2 dager siden ble vi sendt hjem fra skolen grunnet iskalde klasserom.
I dag blir det ikke skole i det hele tatt, for bussene går ikke på øya.
Bor man i nord må man tåle mye uvær, og i dag er en av de vindfulle dagene.


Google ga meg dette passende bildet i et søk.


Da jeg sto opp så jeg ingenting utenfor huset. Man kunne nesten tro noen hadde ballet huset inn i ei hvit dyne. Men uvær er noe vi har hatt mye av i det siste, så jeg tenkte ikke stort mer på det.
Jeg var klar til å gå da Celina sendte meg melding og sa at det var meldt enda værre vær senere, og spurte om vi da skulle la være å samle flasker senere i kveld. Hun nevnte også at bussene var innstilt.

Etter mye ringing hit og dit for å forsikre meg om at det ikke gikk noen busser, sendte jeg meldinga videre til diverse klassekamerater. De fleste logga på facebook, forsikra seg om at alle visste hva som skjedde og hoppa rett i seng. Jeg for min del orker ikke gå å legge meg. Er jo tross alt et A-menneske uansett, og når jeg først har stått opp tror jeg ikke søvnen kommer krypende.

Det blir en slapp dag. Jeg har ikke så mye lekser å gjøre, for det aller meste gjorde jeg i går. Ut å gå kommer ikke på tale, men jeg har ei bok å lese. Middag kan jeg også lage, også er det litt husarbeid som mamma maser på meg om å gjøre. Jeg skulle egentlig foretrukket å dra på skolen, om jeg skal være helt ærlig. Onsdager er ikke de verste dagene...

Flere i det flotte Norge som har storm?

Siv

xxx

14 kommentarer:

 1. Ja det blåser kraftig her nå har gjort i flere dager, men jeg har nok ikke slik uvær som dere i Nord har;)

  SvarSlett
 2. blåser som fytti katta her jeg bor nå, skal våge meg ut etter på pga jeg skal treffe en vennninne :) vi skal lese pensum sammen.
  SV;:)
  Takk siv=) Falt for den buksa,love at first sight. hehe^^

  SvarSlett
 3. Vi er i samme båt! Måtte nesten holde meg fast i lyktestolpene da jeg gikk hjem fra skolen ..
  SV; Neei, eller mener du rekkehus? Et blått et! :D Er vell egentlig ikke så mange, er en relativt liten plass .. Det er monsterteit! Har ikke ord

  SvarSlett
 4. Her har me sånn akkurat-passe-storm. Det regnar nok til at all snøen forsvinn og elvane flaumer over, men ikkje nok til at me må halde oss inne.
  Det at snøen regnar vekk er eigentleg berre ein fin ting, eit teikn på at våren er rett rundt hjørnet! :)

  SvarSlett
 5. SV: Jaa, jeg er litt redd for at jeg skal jinxe været om jeg tar dem på!

  Aw, tusen takk! :D

  SvarSlett
 6. SV: Ja, for de tykke bøkene får jeg ikke tatt med i veska, og man må ha lesestoff når man reiser kollektivt. The Passage leser jeg på innimellom, for jeg liker den så godt at jeg helst ikke vil bli ferdig lenge før oppfølgeren kommer, og shock doctrine må jeg være i humør til å lese og for tiden har jeg vært mer i humør til å lese oppdiktede historier. Men, tja, vi er vel alle forskjellige når det gjelder å måtte lese ferdig en bok før man kan begynne på en ny en. Jeg var sånn før, men nå er det ikke noe problem å lese på flere bøker iløpet av en uke.

  SvarSlett
 7. ville bare slenge inn en kommentar å si fra at bloggportrett intervjuet med deg er nå publisert på bloggen min(http://inmystrangeworld.wordpress.com/2011/03/23/bloggportrett-2011-21/). håper det ble seende okey ut!=)

  SvarSlett
 8. Liker at det har vært litt ruskevær. Er kjempekoselig å være inne da, og også litt fordeler med tanke på skole og sånt. Jeg slapp jo da ikke skolen, ettersom pappa kjørte meg dit i morges, men vi fikk utsatt prøven, noe som er positivt for min del, ettersom jeg var på jobb når jeg burde vært hjemme og øvet i går, hehe :)

  SvarSlett
 9. Ja, det må være kjedelig, iallefall når du ikke klarer å sove igjen. Hadde nok også foretrukket skole da. Her i Skien er det 11 plussgrader og sol, det blåser litt, men ikke så mye at man ikke kan nyte solen :)

  SvarSlett
 10. vi her i trønderlag :/ det er farlig, føles som huser kommer til å blåse bort.. :(

  SvarSlett
 11. SV;Bare hyggelig Siv:) takk for at du meldte deg på!

  SvarSlett
 12. Brrr... Det e kaldt... ser ut bare sNØ o_O... Jeg blir gal av dette været, :o)

  SvarSlett
 13. Brr, liker ikke sånne dager..! Det er på sånne dager man virkelig ikke liker vinteren.
  ...ikke at jeg er en så stor fan av den til vanlig.

  Hadde jeg vært deg hadde jeg nok somla og halvsovet hele dagen :P
  Men så er jo jeg et... en-bokstav-som-ikke-enda-finnes-i-alfabetet-menneske og da ^^

  SvarSlett