01.04.2012

Anti-klimaks

I dag er en anti-klimaks-dag. Rock Mot Rus har vært det store høydepunktet, og etter ei helg med minimalt med søvn, mange inntrykk og folk og forskjellig musikk, er det plutselig stille. Helt, og så alt for stille. Klokka tikker i stua, sola skinner inn gjennom vinduet, og snøen har lagt seg som et teppe utenfor. Men for en gangs skyld vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på.

bun

Selv blir jeg litt depressiv. (Hoho) Jeg prøver å huske hele helga, men jeg var trøtt og klarer bare huske noen av de siste inntrykkene. Satyricon og de andre rockebandene i går kveld var ikke helt for meg. (Ikke at jeg hadde lurt meg til å tro det i forkant heller). Jeg snakka med mange, mens andre skulle jeg ønske jeg snakka mer med. Mange fine ord fra folk, noe jeg setter pris på. Jeg kan bare ikke ta alt inn fordi opptreden ikke var så bra som folk skal ha det til. Jeg hadde det rååågøy, men musiskalsk sett var det ikke noe å høre tilbake til. Men øvelse gjør mester, og neste gang blir det bedre!! Nå vil jeg sette meg ned og være kreativ på en eller annen måte, så får jeg noe nytt å framføre. Også får jeg kanskje tankene over på noe annet enn håpløs romanse (hello Dan Humphrey - jeg skal forklare det nærmere på et senere tidspunkt). Shallabais!

Siv
xxx

Bollen og litagoen viser forresten hvordan søndagens kost ser ut, bare sånn by the waay.

25 kommentarer:

 1. Jeg skjønner at dagen derpå kan være litt vanskelig etter en slik helg. Jeg synes du var kjempeflink, hurra! :)
  Liker kreativitet; you do that! Og hello Dan, I love you!

  SvarSlett
 2. Mange inntrykk etter en slik helg som du har hatt! Men kos deg og slapp av i dag!
  Nå fikk jeg fryktelig lyst på både bolle og litago!!!!

  SvarSlett
 3. du er kjempe heldig!
  skulle ønske det var meg :)

  SvarSlett
 4. Du er tøff og du er flink, men selvfølgelig kan man bli bedre :) STÅ PÅ fine Siv :D

  SvarSlett
 5. Det hørtes utrolig koselig og spenende ut, =)

  SvarSlett
 6. Høres ut som en fin helt med masse inntrykk,du får slappe av og ta det inn:)

  SvarSlett
 7. Du må ikke bli depriSiv, hehe. Du var flink syntes jeg, så tror du bare er litt selvkritisk. Syntes helt klart at siste sang var best da. Var liksom mer deg enn de andre :)

  SvarSlett
 8. Akkurat sånn søndagsmaten skal være ;) Så må du ikke være så kritisk!

  SvarSlett
 9. Kjedelig at du sitter igjen med en sånn følelse, men jeg tipper det var kjempebra! Og uansett så er det som du sier: øvelse gjør mester!:)

  SvarSlett
 10. Det høres ut som om du har hatt en voldsom helg. Kos deg masse med bolle og sjokomelk. Sjokomelk hjelper meg hvertfall!

  SvarSlett
 11. Jeg tror du var veldig flink jeg. Bare fortsett å stå på :-) Du får prøve å slappe av, (uten å bli depresSiv), og ta inn alle inntrykkene. Blir fort litt mye! Men hmms.. romanse + Dan Humphrey? hoho. Kos deg med bolle og sjokomelk :D

  SvarSlett
 12. Høres ut som en sykt bra helg. Ikke rart du føler det litt sånn i dag <3

  SV. Takk Siv :) God søndag til deg <3

  SvarSlett
 13. Man blir ofte litt "tom" etter noe som er råbra! Oooo, så kjempegodt ut med bolle og Litago!

  SvarSlett
 14. Ikke rart søndagen er litt sånn, nei. Høres kjent ut.:) Og bolle og sjokolademelk hjelper på det meste, depresSiv.;)

  SvarSlett
 15. Jeg vedder på at minnene kommer snikende tilbake når du minst venter det, slik at du plutselig tar deg selv i å smile stort på bussen fordi du husker noe hyggelig. Slik blir det i hvert fall for meg etter slike litt overveldende inntrykk - man bruker litt tid på å prosessere alt! Nyt ferien!

  SvarSlett
 16. Fin søndagsmat ;) hehehe.. sjokomelk funker alltid ;)

  SvarSlett
 17. Høres ut som en knallhelg :)
  Da er det egentlig litt godt å bare slappe av uten masse lyder. De gjør jo at man blir enda mer sliten. Så får du også tid til å tenke over hvor bra helga var også!

  SvarSlett
 18. Man er ofte mer kritiske til egen opptreden, enn det andre er :) Du har opplevd noe moro, og satt deg nye mål for å bli enda bedre! Hørtes ikke så "deppresivt" ut synes nå jeg.

  Inntrykk kan det ta tid før man klarer å huske eller leve videre på. Det blir vel litt sånn når man gleder seg masse masse. Kroppen faller litt sammen rett etterpå og må komme seg :)

  SvarSlett
 19. Husker jeg var på Rock Mot Rus for noen - ehm, mange - år siden! En opplevelse med masse inntrykk og mange minner :-)

  SvarSlett
 20. Tipper du var myyyye flinkere enn du tror selv, for er det noe vi mennesker er, så er det selvkritiske, værtfall i jantelov-Norge :-) Bra du koste deg, og kan tenke meg det er "stille etter stormen" etter ei slik helg, med alle nervene i forkant osv :-)

  SvarSlett
 21. Skjønner at det var litt antiklimaks dagen derpå, men synes du var flink jeg :) Du er for kritisk til deg selv!

  SvarSlett
 22. søndagens kost så HIMMELSK ut ! sitter her småsulten og uten mat i hus ;)

  SvarSlett
 23. Høres litt ut som den musikalske varianten av "dagen der på", hehe ;)

  Jeg er sikker på at opptredenen din hørtes myye bedre ut i andre sine ører enn i dine egne!! Greit å være realistisk og selvkritisk, men flinke piker har en lei tendens med å være altfor kravstore og strenge med seg selv! Og som du selv sa; øvelse gjør mester! =) Du er kjempeflink, og vil sikkert bare bli flinkere og flinkere med erfaringene som kommer! Stå på, snuppa! =)

  SvarSlett
 24. er sikker på at du er rå, man er sin tøffeste kritiker snuppa :)

  og erfaringer er uansett erfaring! :D husk det :)

  SvarSlett
 25. Hehe det blir nok litt slike følelser etter en sånn helg!:) Jeg tipper du var kjempe flink!:)

  SvarSlett