12.04.2012

Dan Humphrey-ish

Da jeg leste de to-tre første bøkene i Gossip Girl-serien (ikke at jeg kom noe lengre enn de to-tre bøkene), var det spesielt én karakter jeg kjente meg igjen i, selv om han var av det motsatte kjønn; Nemlig Dan Humphrey. Ikke nødvendigvis fordi jeg skriver like mye poesi som han, men på grunn av måten han ser livet på. Eller noe i den duren...Jeg fikk inntrykket av at Dan mener at livet er ei skjør rose, og han finner mye inspirasjon til poesien sin i døden. Han er en håpløs romantiker og venter med koitus deretter. Den sorte skinnboka er med ham overalt, og han overanalyserer til stadighet. Mye av dette føler jeg kunne vært med i en beskrivelse av den indre Siv. Jeg er kanskje ikke så inspirert av døden - jeg er heller en forelskelsens jente. Men jeg overanalyserer alt til den minste detalj - det er sånt som jeg ikke tenker over. Gårdagens samtale på bussen må granskes for hemmelige tegn, og jeg må forsikre meg om at jeg ikke sa noe feil.

Håpløs romantiker. Jeg tror det, iallfall når jeg hører det noen av vennene mine sier. Gutta sier at det ikke finnes noen av mitt motsatte kjønn til å matche de kriterier jeg har satt opp; At det ikke finnes en Siv blant guttene. Jeg blir fortalt at det ikke finnes riddere i moderne forkledning. Men jeg har sett antydninger til det, og frem til ridderen tar meg med på en ridetur på den hvite hest, skal jeg skrive om det; For det gjør Humphrey også - holder seg i kjærlighetens asketisme for å få inspirasjon til å skrive. Det er når man har med såre følelser å gjøre, at tekstene blir best.

Siv
xxx

/Bildene er linket

38 kommentarer:

 1. Din moderne ridder kommer og tar deg med storm før du aner det :D

  SvarSlett
 2. Haha, jeg er snart 29 år! DA skal du få lov å begynne og klage ;) haha, neida! Men viktig å være litt kresen, snart dukker det nok opp en skal du se :)

  SvarSlett
 3. Awe. Dan Humphrey <3 Og Seth Cohen i The OC. Elsk på de to, altså. :)
  Jeg tror på kjærligheten, og jeg tror også at vi alle kan finne ekte kjærlighet, i alle fall om vi ikke murer oss inne på ett rom og lager en perfekt verden. :)
  En moderne ridder ala Dan kommer nok til deg. :) Og i mellomtiden; lev, les, lær og skriv. <3

  SvarSlett
 4. Jeg elsker Dam Humphrey. Han var årsaken til at jeg så på første sesong av Gossip Girl og fortsatt følger litt med på serien nå og da på youtube. Bare for å titte innom å se hvordan det går med denne fyren:) Jeg er veldig kresen selv, og søsteren min sier at det ikke finnes noen bra nok for meg he he. Men, jeg har ett håp om at han finnes der ute:)

  SvarSlett
 5. Kjenner meg igjen selv. Jeg analyserer det meste. Men jeg tror det er viktig å ta livet som det kommet, å la ting være som de er uten å tenke for mye over det. Nyte det som er godt og drite i det som er vondt, så godt det lar seg gjøre <3

  SvarSlett
 6. Klart det finnes romantiske gutter! Litt romantikk må man ha i hverdagen, men noe gjør seg best på film/tv ;) Du finner han nok skal du se!

  SvarSlett
 7. Fine innlegget <3 Fine dan<3 Har du begynt å se på serien? Jeg har første bok i GG bokserien stående i bokhylla mi,men har ikke fått somlet meg til å lese den.

  SV;Da har du gått glipp av mye fint av grey's:) Anbefaler å ta en titt videre! hihi

  SvarSlett
 8. Nå har jeg ikke lest bøkene, men ut fra tv-serien foretrekker jeg heller Mr. Bass. Synes Humphrey blir litt kjedelig. I virkeligheten hadde det så klart vært totalt motsatt da. Bass er jo egentlig tidenes idiot, imens Humphrey er den ultimate boyfriend (det vil si; i de tidligere episodene ihvertfall).

  SvarSlett
 9. Jeg er også en som overanalyserer ting. Mye i hvert fall.
  Har lest kun én av Gossip Girls-bøkene og ser noen episoder på tv nå og da. Dan Humphrey er også en karakter jeg la spesielt merke til..han virker så ekte. Rett og slett.

  SvarSlett
 10. Jeg har faktisk ikke lest noen av bøkene, men har sett sesong 1-3. Så ble det litt for mye drama etter min smak.. Men Dan Hunphrey er en storfavoritt i serien! Du får ikke vite så mye om tankene hans i seriene da, sikkert sånn som kommer bedre frem i boka. Men han er annerledes enn de andre!
  Så liker jeg veldig godt søstra hans i serien og! Hun tør å være annerledes :-D

  SvarSlett
 11. Du har i grunn rett når jeg tenker meg om. Nå har ikke jeg lest bøkene, men ut i fra hva jeg har sett av serien og lest på bloggen din så kan dere minne litt om hverandre. Synd Dan bare er en karakter, men det finnes en prins der ute for deg et eller annet sted :-)

  SvarSlett
 12. Har ikke lest noen av bøkene, og følger egentlig ikke med på serien ;)

  SvarSlett
 13. Du bare skriver helt sykt bra! Flott innlegg! Det er egentlig synd at nesten alle prinser er karakterer som vi drømmer om, men du skal nok se at du finner ham en dag :-)

  SvarSlett
 14. Liker Dan, så da liker jeg nok deg og :D

  SvarSlett
 15. Det siste du skrev stemmer vidunderlig. Jeg ser jo selv at jeg skriver mye bedre når det handler om noe sårt eller personlig. Jeg likte veldig godt dette innlegget, fordi jeg ser også meg selv en del i Dan, men egentlig når jeg tenker meg over ser jeg meg litt med Serena og Jenny også. . . Jeg har litt av en blandig av de karakterene, kanskje litt Blair også for å si det sånn =) Jeg er en blandingsperson, =)

  SvarSlett
 16. Har faktisk lest alle bøkene, utrolig nok :P
  Skjønner ikke hvor du henter alle ideene dine fra, er i alle fall utrolig kult å lese det du skriver! :)

  SvarSlett
 17. Eg trur det finst fleire romantikarar enn ein trur dar ute.

  SvarSlett
 18. Han er knall kjekk! :) Elsker og se på han^^

  SvarSlett
 19. Eg tror så absolutt at det finnes en mannlig utgave av deg! :) Og mr Humphrey er slett ikke verst!

  SvarSlett
 20. De finnes nok, men gjerne når man ikke leter etter dem ;)
  Jeg er også sånn at jeg overanalyserer. Tenker på hva jeg heller burde sagt og sånt.

  Og når vi snakker om gossip girl, så ja, jeg skriver oppgave om GG. Er i social media marketing, så skriver om hvordan fansen har et eget språk som de kommuniserer på i forum i en tråd som går på fanfiction. Men som du sier, er ikke like gøy å skrive om det, selv om man interesserer seg for emnet ;)

  SvarSlett
 21. ja, eg har verken lest eller sett på GG, men eg likte han her;) Og tankane dine omkring kjærleik, lengsel og slikt! Du er fin du, og det kjem nok ein ridder skal du sjå!

  SvarSlett
  Svar
  1. nei, no glemte eg meg heilt ut! Eg skulle jo svare deg på ein kommentar!Her:

   //åh, eg blir så glad når nokon faktisk tar seg tid til å tenka over innlegg som dette!(og kommentere) eg følar ofte at eg får lite respons på tanke-innlegga mine, og lurar på om det kanskje ikkje er så interresant å lesa. men eg elskar å tenka,filosofera og å skriva, og då blir eg så glad når nokon faktisk henger seg på tankerekka!

   Slett
 22. Hehe! God idea! ;) Greit å ha et sted å legge ut ting og tang. :p

  SvarSlett
 23. Hmmm, jeg har verksen sett serien eller lest bøkene...

  SvarSlett
 24. Jeg kjenner meg veldig mye igjen i dette, og er en som overanalyserer noe helt vanvittig selv!

  SvarSlett
 25. Jeg har troa på at det finnes en for meg der ute, men jeg haster ikke med å finne han :)

  SvarSlett
 26. du finner deg nok en! :)
  kom hit til meg, her er det en haug av musikkgutter du kanskje kunne fått litt ekstra kontakt med :) <3

  SvarSlett
 27. har faktisk aldri hverken sett eller lest gossip girl, men det er alltid spesielt når man føler man kan relatere sterkt til en karakter.

  og jeg liker at du fortsetter å være en håpløs romantikker selv om venner og kjente prøve å være negativ.. Vente på at noe skal skje er det verste..
  jeg har alltid gått og venta, deppa og ikke trodd.. når d da endelig skjer noe blir man så innihampen overraska at man ikke vet hva man skal si eller gjøre..

  og det med å overanalysere, oh yes.. at det ikke var en smiley i den meldinga betyr det noe? var han ikke litt rar sist vi snakka? hva betydde egentlig det han sa? *sukk* romantikk er vanskelige greier

  SvarSlett
 28. Du finner din drømme prins en dag Siv, det gjør du!:) Er selv en håpløs romantiker som kan drømme meg bort & venter på den rette, hehe. Dan e kjekk! men faller for Chuch i serien. Sett litt av serien og lest noen av bøkene :D

  SvarSlett
 29. han e så fin han der. heilt sykt at det går an å vær så fin egentlig. ein dag finne du din drømmeprins siv, det e eg sikker på ;)

  / indeed ;)

  SvarSlett
 30. Jeg har ikke lest bøkene, ei sett så veldig mye på serien (sett en del til å vite hvem som er hvem)- og syns castinga av Dan er veldig, veldig grei. Han er ikke en glætt, oljesmurt gutt med mystiske, "supersexy" smil - han SER ut og virker jordnær. Herlig karakter.

  SvarSlett
 31. Morsomt da, at du kjenner deg igjen :-) tror nok du kommer til å finne deg en jeg siv, som tar pusten fra deg! :-)

  SvarSlett
 32. Jeg er også en håpløs romantiker :-) Tror det absolutt finnes en for deg, Siv :-) Han er i alle fall heldig som får en som deg ;)

  SvarSlett
 33. Han er kjekk, men nesten ennå kjekkere på disse bildene! Jeg liker personligheten til Dan, men ikke serien - så ser han ikke så ofte lengre;)

  SvarSlett
 34. Han er helt utrolig kjekk... Den rette dukker opp når du minst venter det og helst i en periode da du ikke tenker på å finne deg noen i hele tatt... ;-)

  SV: Takk Siv – det gjør jeg også Liker dem så godt at selv om de er noen millimeter for små bruker jeg dem likevel…

  SvarSlett