27.04.2012

I et materialistisk øyeblikk

I går fikk jeg et plutselig anfall av materialistiskhet (er det noen som har peiling på hva slags ord jeg egentlig leter etter her?) Det skjer ikke så ofte, ettersom jeg, som dere vet, er lite materialistisk av meg. Eller, jeg prøver iallfall å ikke være så materialistisk. Siden det bare er 8 måneder til jul (om du trekker fra 3 dager), tenkte jeg at jeg kunne skrive ei liste. Sånn, i tilfelle noen av dere ville kjøpe meg en førjulsgave. Liksom.

Bicycle
1. Ny sykkel (fordi den jeg 'har' er helt hærpa og alt for liten)


239/365 - Chuck it out! :) (Explored!) 2. Et par lave Converse (som jeg lette etter hele fjorsommer.)


blueberry jam
3. Hjemmelaga blåbærsyltetøy (som jeg også skrev et eget innlegg om)


you'll never be what is in your heart
4. En ny strikkagenser (mest for morosskyld, så kan jeg bytte litt på dem.)


5. Frida Amundsens nye album (fordi sangene hennes er rå, og hun er flinkflinkflink, og norsk!)


Genuine Sherpa Skin
6. Ny dagbok med lås (fordi de to jeg har hatt er utskrevne.)

Og dett var dett! Vi har vel alle våre øyeblikk. Hva er deres materialistiske ønsker?

Siv
xxx

/Bildene er linket

35 kommentarer:

 1. Det var en fin liste da, jeg skulle gjerne hatt en sykkel, men har ikke plass i boden :( Heldigvis har vi bysykler her i Oslo - så da benytter jeg meg av dem istedenfor :) Du kan jo høre på Frida Amundsen gratis på spotify da :) Jeg hører albumet hennes om og om igjen :)

  SV: Ja, ikke sant. Jeg synes også det er veldig fint å forenes sånn :)

  SvarSlett
 2. Mmm. Fin liste. Skjønner godt at du ble angrepet av materialismen her ett øyeblikk, det er veldig lett. :)
  Jeg ønsker meg Nike+ gps-klokke. Sukk.

  SvarSlett
 3. Fine ønsker :-) Lave Converse får man vel kjøpt hos Ellos, Nelly eller Junkyard tror jeg! Alle er tollfrie om du skulle lure.

  SV: Legen jeg var hos i dag kunne ikke fortelle annet enn at det ikke var noe galt innenfor hans område. Men så lenge smertene er borte, så er jeg fornøyd :-)
  Tusen takk! Ha en fin fredagskveld :-)

  SvarSlett
 4. Skal ikke late som om jeg vet hva det betyr, haha! :P Men fine ønsker :D

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker meg også sykkel og Converse... Og gammeldags Dymo :-D Og en fin kjole til å bruke i en konfirmasjon jeg skal i!

  SvarSlett
 6. Fine ønsker! :-D Jeg har vel ikke så mange materialistiske ønsker... Kanskje noe nytt til huset? Vårpynte ting? :-D Eller en iPad!!

  SvarSlett
 7. CONVERSAN VAR BEUTIFUL AND AWESOME!

  SvarSlett
 8. For voksent ord for meg å skjønne :p Og jeg som er voksen :o Haha

  SvarSlett
 9. Eg vil ha ny vår-/sommarjakke, fordi den eg har ei revne i ytterstoffet som går frå litt over livet til heilt ned.

  Og so vil eg ha ein kjole som kan brukast på varme sommardagar; til selskap, til konsertar, og til piknikar.


  Det er lov å vere litt materialistisk innimellom!

  SvarSlett
 10. Fine ønsker. Stas å se at du også skriver dagbok. Føler det er en veldig godt måte å reflektere på og "bli kjent" med seg selv på. Tror man har stor nytte av å skrive ned sine tanker osv. :)

  Jeg ønsker meg : et par lave converse og et par høye(skal til london i juni, så da skal jeg kjøpe meg det) ellers ønsker jeg meg ting til jeg flytter. Jeg skal evt flytte til Oslo om jeg og venninna mi får studentboligen vi har søkt på. Krysser fingrene :-)

  SvarSlett
 11. Flotte og fine ønsker:) Nå er mine materialistiske ønsker å få meg et speilreflekskamera og kanskje en ny pc:)

  SV;Takk kjære Siv:)
  hehe,ja:) yay for posivitet:)

  SvarSlett
 12. Haha, så har du allerede laget julehandle lista! :D så morsomt:)

  SvarSlett
 13. Du er søt da! Min liste er lang så det er bare flaut om jeg ramser det opp her ;) Og jeg vil forøvrig ikke kalle deg noe mer materialistisk etter denne listen. Du har jo egentlig bare nevnt "fornuftige" ting.. til en viss grad iallefall.

  SvarSlett
 14. Masse penger så jeg kunne kjøpt et stoooort hus! ;)
  Du må jo få lov til å ønske deg ting mer enn to ganger i året, så synes det er helt greit med noen materialistiske øyeblikk :)

  SvarSlett
 15. Fine bilder!

  SvarSlett
 16. Jeg vil også ha ny sykkel for det vil jeg få så veldig bruk for nå i opptreningen! :) - istedet får jeg levere inn den gamle til vårrengjøring hos en sykkelbutikk. Det funker det å - også er det ikke så materialistisk. Jeg bruker noe som fortsatt kan brukes. ...

  SvarSlett
 17. Materialistiske øyeblikk er farlige :p hehe
  jeg, for min del, sikler etter nikon d800!!! :)

  svar: tusen takk for hyggelige kommentarer! :)

  SvarSlett
 18. Har vel altfor mange materialistiske øyeblikk, men tro det eller ei. Akkurat nå er det ingenting spesielt jeg ønsker meg.

  SvarSlett
 19. Haha. Blir nesten litt flau, jeg :p Jeg er så materalistisk så det holder! Ønskelisten min er så lang at jeg ikke tør å skrive den inn her en gang!

  Og de lave Conversene med ruter var superkos ^^

  SvarSlett
 20. En fin ønskeliste <3

  SV: Tusen takk Siv <3 Dette blir nok veldig bra :) God helg til deg søta <3

  SvarSlett
 21. Fint innlegg :) Selv kunne jeg tenkt meg en mikrofon som fungerer, sånn at jeg kunne hørt stemmen med bedre når jeg spiller gitar :)

  SvarSlett
 22. Ikke dumme ønsker det;) tror det eneste jeg ønsker meg er ei fresh klokke;)

  SvarSlett
 23. Ikke dumme ønsker det der :D

  SvarSlett
 24. Helt sant - vi har alle våre øyeblikk! :) Vel, jeg har veldig lyst på et verdenskart. Et stort et - som jeg kan henge på veggen. Ellers vet jeg egentlig ikke. Et godt tegn, kanskje? Haha!

  SvarSlett
 25. mitt materialistiske ønske er et nytt objektiv til kameraet mitt.. og en fjernutløser!

  får håpe du får noe av dette til jul da! :D og man har jo alltids ting man ønsker seg.. jeg merker at det er omtrent umulig å ikke være materialistisk hvis det betyr å ikke ha lyst på noen ting.. jeg tenker heller at det handler om å ikke kjøpe alt man faktisk har lyst på hele tiden! :)

  SvarSlett
 26. Masse gode og fine ønsker her. Kunne vel akkurat nå ønsket meg noen bøker. Alltid like morsomt å få bøker :D

  SvarSlett
 27. Ny sykkel fikk jeg faktisk av min Far her om dagen, selv om jeg er snart 26 år, så får jeg enda slike ting, haha! Min sykkel var blitt ødelagt og da var det på tide med en ny:) Denne var faktisk den billigste sykkelen jeg har hørt om for kun 1650 kr på Coop Obs (av alle plasser:)) hehe! Men mange fine ønsker absolutt! Det er lov å være materialistisk noen ganger også:)

  SvarSlett
 28. Om du synest det er ei materialistisk liste, så er det i alle fall ganske nødvendige ting, som likevel er litt luksus! Eg føler eg har alt eg treng akkurat no. Den nesten perfekte nostalgiske damesykkelen, converse utan hol og framleis halve dagboka uskriven. Og heimelaga blåbærsyltetøy i boda. Men ny, fin musikk og ein tesort eg aldri har smakt før, hadde vore fint!

  SvarSlett
 29. Det er ikke store ønskene du har, bare fornuftige ting nesten :) Vil ikke kalle det så veldig materialistisk ;)

  SvarSlett
 30. Håper du får noen av ønskene dine..er jo bare fornuftige ting på listen! SÅ vil ikke ikke trekke helt denne materalistisk ut nei..

  SvarSlett
 31. Fiin liste! Alltid moro med noe nytt ;) Satser på at du får noe av dette før jul da

  SvarSlett
 32. Jeg ønsker meg en fin LANG sommerkjole, JC skoene med nagler som finnes på DNA (Men jeg synes at 1500 er for mye å bruke på ett par sko!), og nye converse - trolig sorte, brune. hvite eller jeansfarget.

  SvarSlett
 33. for en herlig liste siv! :-D Converse har jeg lyst på selv, men vet ikke om det blir i år heller :-P Først og fremst har jeg lyst på noen fine sommerplagg, en skinnvest og masse masse jordbær! :-D

  SvarSlett
 34. Jeg syns det er så fint at du ikke er så materealistisk av deg! Det er det veldig få som ikke er i disse dager. Jeg er til tider veldig materealistisk, men har ikke så mange ønsker for øyeblikket, faktisk!

  SvarSlett