18.04.2012

Så mye mer enn et band

McFly er ikke bare et band. McFly er ikke bare musikk, kjendiser, fire godt voksne gutter eller utseender. Etter 5 år som McFlyer, har McFly blitt så mye mer enn en besettelse. De er en stor del av meg, og jeg hadde ikke vært den samme om det ikke hadde vært for at jeg så Just My Luck i 2007. Jada, litt klijé, jeg vet det.


Når jeg hører på musikken deres, blir det kjent og kjært, og jeg kan høre på den uten å tenke så mye. De fleste ordene kommer av seg selv, men det uten at jeg er lei av noen av sangene. Musikken klinger så fint; Av og til allegro og heftig, mens andre ganger er det så rolig at jeg kunne sovna. Det er McFly som er inspirasjonen til å drive med musikk. De er så ekte; Det er det som er tiltrekkende! Jeg sikler ikke lengre når jeg ser dem på skjermen, jeg føler bare jeg blir i litt bedre humør. De er der alltid, i ryggmargen en plass.


Andre klarer ikke helt sette fingeren på hva slags musikk de liker, og spør man hva yndlingsbandet er, kan de ramse opp band på band i flerfoldige timer. Jeg hører nesten bare på McFly, jeg. Det høres kanskje kjedelig ut, men det er det det går i om jeg først skal høre noen akkorder. For litt avveksling kan jeg høre på Busted og Amy MacDonald, og i det siste har det gått mye i Siri Nilsen og Frida Amundsen. Når jeg ser hva McFly har klart, blir jeg lysten på det samme, og de siste ukene har det klødd så sinnsykt mye mer enn vanlig etter å få sett dem live. Idoler, ass! Hvem ser dere opp til, folkens?

Siv
xxx

/Det første bildet er tatt av Tom Leishman, nummer to husker jeg ikke hvor er fra, og de to siste er linket.

40 kommentarer:

 1. Åsiiv! Det er så godt å vere litt tilbake i bloggverda igjen og bla gjennom bloggar som gjer meg glad - som din! For meg er Rupert Grint litt sånn, det starta som ein liten spøk eigentleg, og no veit alle at eg er svak for magiske raudtoppar.

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med kommentaren over her! Jeg selv elsker Queen! Musikken deres er som bibelen for meg, hehe :DD

  SvarSlett
 3. Sånn det e for mæ me Justin Bieber, æ va 13år når æ så han på youtube, etter det så har det bare utvikla sæ mer å mer. Æ kan høre på sangan hannes 24/7 uten å bli lei, Never Say Never filmen har æ sett ca 30 ganga nu, men æ e bare ikke lei. Æ følg me på blogga, på twitter, på facebook å ellers på nette generelt. Den gutten betyr meir for mæ enn det går an å beskrive. Han e kjekk, han spælle gitar, piano, trompet, han danse å han søng. Han e godhjerta å har så sinnsykt stor respekt for fansen sin.
  Han e mitt Idol, min inspirasjon å min store kjærlighet. Den personnel her i verden jeg ser mest opp til! :)

  SvarSlett
 4. Synes det er godt å se at folk har sine favoritter! Selv liker jeg Madonna og bandet Vixen. Tror jeg nesten må sjekke ut McFly en dag og ;)

  SvarSlett
 5. Må bli foo fighters. De har vært så mye for meg opp gjennom årene. Musikken har vært som terapi. Gitt glede, håp, latter. De er pg var en stor del av meg og har fulgt meg gjennom oppveksten.

  SvarSlett
 6. Jeg kan ikke si at jeg har hørt en eneste Mcfly-sang (jeg lever gjerne litt i min egen verden når det gjelder musikk), men etter 7 år med Kaizers Orchestra, så kan jeg fint si at jeg kjenner meg igjen! 22 konserter under beltet og blir ikke lei!

  Ellers så er jeg blitt ganske nyforelsket i Bob Dylan. Har ikke hatt slike følelser for noen siden KO. Tror vi har noe på gang der! I'm thinking life-long relationship.

  SvarSlett
 7. Fint skrevet:) Mitt idol er Lady Gaga:)Foruten nå Jarle Bernhoft. Han stemme er så fin :D

  SV;Mhm:) Glad for det også! Men hun må til sommerferien fjerne litt tannsten. Men ellers så var Miley frisk.

  SvarSlett
 8. Musikk. Jeg hører på (nesten)all type musikk. Men det er bare enkeltsanger jeg liker, som oftest. Det er veldig få band der jeg liker flere enn to-tre sanger. Meeeeen Gavin Degraw! HAN er flink.

  SvarSlett
 9. Åååh, du er så søt! :) Jeg har hørt litt på McFly etter at jeg begynte å lese bloggen din, men det er ikke helt for meg. Jeg er en sånn musikkjunkie! Jeg hører på ALT, nesten, og jeg kan ikke nevne ett favorittband, det går ikke. :)
  Men, jeg henger meg ikke opp i sjanger eller noe, så jeg hører på det som gjør meg glad. Jeg har sintsintsintbråkemusikk-liste og worship-liste på Spotify, liksom. Jeg hører like gjerne på Hillsongs som Suicide Commando, Maria Solheim som Prodigy. Kreisi, ai nåo. :D
  Men du! TORI AMOS, jeg elsker henne. For evig og alltid, jeg kan alltid sette på Tori Amos og bli bergtatt. <3

  SvarSlett
 10. Jeg har aldri hørt om dem , men liker folk som er ekte gjennom musikken om du forstår ;)

  SvarSlett
 11. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvem jeg ser opp til, eller hvem som er mine idoler. Det er så mange folk jeg digger!

  SvarSlett
 12. De har jeg faktisk ikke hørt om. Kanskje hørt en sang av de på radio evt. :)

  Jeg ser opp til Adele i musikkverden. Det virker som hun er seg selv og står for den hun er. Hun bryr seg ikke om at andre snakker om kroppen hennes osv.

  SvarSlett
 13. Bra skrevet. Jeg er en av de som ikke har noe direkte favoritt band og må ramse opp mange he he. Men jeg elsker disse gutta, de er kjempe flinke:)

  SvarSlett
 14. Kult! Jeg tror jeg har hørt en sang av de.
  har ikke noe fav. band eller artist

  SvarSlett
 15. Jeg er nok en av dem som hadde ramset opp artister og band. Det må være deilig å ha et ordentlig idol :)

  SvarSlett
 16. Syns det er kjempebra at du har noen du ser opp til, som du har hatt et "forhold" til de siste årene, og de er jo bare rågode på Just my luck da! :-) Jeg har et spesielt forhold til Linkin Park faktisk, fordi at sangene hjalp meg gjennom noen av mine dystreste stunder i oppveksten, og å se de live er en virkelig drøm jeg har,som SKAL oppfylles! :-)

  SvarSlett
 17. Har aldri hørt om de, tror jeg :p

  Og hvem jeg ser opp til aner jeg ikke.. Sånt er så vanskelig :p Klarer liksom ikke å tenke hvem jeg tenker på når jeg hører det spørsmålet. Hehe

  SvarSlett
 18. Har ikke hørt om McFly, men skal sjekke ut det bandet ;)

  SvarSlett
 19. Å heerreguud. Mitt første møte med dem var via Sing Star med sangen Obviously. Jeg hadde det største crushet på Danny, haha. De lager veldig feel-good musikk, en søt, søt gruppe med.. hva kan jeg si? UtrOLIG kjekke gutter/menn - håhå.

  SvarSlett
 20. Jeg har ikke hørt McFly utenom Just my luck, men hvis det var deres sanger som ble spilt der, så er ikke bandet så verst! :-)

  SvarSlett
 21. digger at folk kan endre seg, og sette seg så mye inn i noe! : )

  SvarSlett
 22. Hihi, groupie-Siv! Nesten så jeg savner den tiden hvor man hadde et band eller en artist man virkelig digget :)

  SvarSlett
 23. SV: Så bra.. Den bloggen får man aldri besøkt nok ;)

  SvarSlett
 24. Lidenskap for musikk - deilig! :)

  SvarSlett
 25. Mamma ;) Klisje sa du!?! Hehe, når det gjelder musikk så har jeg vel egentlig ingen favoritter som utmerker seg noe spesielt.

  SvarSlett
 26. Haha, venninnen min sitt store idol er også McFly ; )
  Jeg liker godt Rihanna, Beyonce og Ed Sheeran : )

  SvarSlett
 27. Musikk er fantastisk. Må innrømme at jeg ikke har hørt så mye på McFly!

  SV:Hehe, det kan hende! Jeg har vært innom deg via Kari også:)

  SvarSlett
 28. Gøy å ha et band man liker såpass godt da! :-)
  Green Day må nok bli mitt favorittband. Det var de som på en måte gjorde at jeg oppdaget at det fantes mer enn Britney Spears da jeg var liten ^^

  SvarSlett
 29. innen musikk vet jeg egentlig ikke..... men ellers er det mamma! hihi. hun er mitt største forbilde, fordi hun er så fantastisk på alle mulige måter. håper jeg også ender opp som henne til slutt :-) og særlig siden jeg skal inn i samme yrke som henne (sykepleier), og jeg ser hvor utrolig flink hun er i jobben sin. så jeg streber etter å bli like flink! også har vi jo også oprah da, forresten. hehe ;)

  SvarSlett
 30. du og de gutta dine asså :D jeg ser ikke opp til andre enn mamma :D

  SvarSlett
 31. Know the feeling!

  Jeg ser egentlig ikke opp til så mange, men kan i hvertfall nevne Eminem, Vivienne Westwood og en venninne - hun er mitt idol!

  // Hahah, ja, why not!? og når det gjelder tentamen, så vil jeg nok overleve, men tror vgs-drømmen min røyk...........

  SvarSlett
 32. Herlig! Er så gøy å lese om det du brenner for, for du skriver så overbevisende at jeg nesten til slutt tror at jeg også elsker McFly :) inspirerende :)

  SvarSlett
 33. Aldri hørt om dei før eg faktisk :O

  Eg veit egentlig ikkje heilt kem eg ser opp til.. men eg såg ac/dc live i fjor, og det var stort!!

  SvarSlett
 34. Jeg har aldri hørt om McFly før jeg begynte å lese bloggen din ;) Mulig jeg har hørt noe sang uten at jeg har vært klar over det, men...
  Har hvertfalls kjønt gjennom å lese her at de har bra musikk ;)

  SvarSlett
 35. Jeg ser opp til CAROLA!

  McFly ;) Haha, jeg bare tenker på den filmen de er med i, jeg! Hvordan begynte du å like de? :) Jeg var sånn skikkelig Hanson fan når jeg var 13-18 ;)

  SvarSlett
 36. Jeg lurte på om du kunne sende meg noen av favorittsangene dine av dem? Selv er jeg ganske glad i Linkin Park. Før brukte jeg mye tid på det og husker godt første gangen jeg hørte de. De fyller meg ennå med noe spesielt når jeg hører sangene deres! sv - Eylineren kjøpte jeg på Vita, så den var ikke av H&M salget desverre.. Husker ikke hva jeg betalte for den siden jeg kjøpte flere ting på en gang da.

  SvarSlett
 37. McFly, definitivt!
  Jeg kan høre på annen musikk, har faktisk blitt litt interessert i heavy metal og bandet Asking Alexandria i det siste ! :) men McFly er som du sier, mye mer enn et band!!

  SvarSlett
 38. Jeg ser ikke opp til noen spesielle personer egentlig. Om det må være noen så er det kanskje storebror. Alt han har opplevd og gjort, får jeg også lyst til å gjøre. Jeg vil bli like flink som han i både idrett, kjærligheten, økonomisk og karriære messig. Men jeg vet ikke om det er som en slags "hvem-er-best"-krig, eller om det er bare for at jeg skulle ønske jeg var like fantastisk som han.

  SvarSlett
 39. Green Day & Jarle Bernhoft <3<3
  Jeg hører på alt mulig egentlig, men det er disse jeg har vært på konsert med og digger mest!

  SvarSlett