25.04.2012

Vil noen ha...?

HEISVEIS - jeg har 100 følgere på bloglovin! Velkommen inn i varmen, og si gjerne hei om dere vil! Dere er tross alt veldig mange nå, mange fler enn den dagen da jeg hadde 0. Jeg sa jeg skulle gi bort et smykke om dere ble så mange som 10x10; Vil noen av dere ha dette? Del noe fint i kommentarfeltet, da vel! Smiiil!

CIMG7998

Siv
xxx

43 kommentarer:

 1. Jeg synes det smykket var nydelig, skulle gjerne hatt det smykket rundt halsen :) Ha en strålende dag!

  SV: Ja, jeg må jo si at jeg nesten er litt stolt. Jeg er ikke flink til å spise frokost, men for en start på dagen det gav meg :)

  SvarSlett
 2. Jeg elsker ugler! De er de kuleste fuglene som finnes, også er de så smarte :D http://pinterest.com/pin/67976275595699714/

  SvarSlett
 3. Du fortjener det, så absolutt! :) Blir nok mange flere etterhvert, du skriver jo så bra! :)

  SvarSlett
 4. En så fin blogg som dette er Fortjent med så mange følgere. Gratulerer Siv :-)) Det smykket var lekkert. Jeg hadde ikke sagt nei takk ;-) <3

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 100 følgere! Det er vel fortjent :-D
  For ett søtt smykke! Jeg har noe lignende, men bare i kjedelig bronsefarge. Denne var virkelig søt med alle de fargene! Frisker opp ett antrekk til våren og sommeren! Hihi. Jeg krysser fingrene, for jeg vil ha :-D

  SvarSlett
 6. Hurra og grattis med hundre velfortente følgjarar! :D Eg har faktisk det same smykket! Om det ikkje er eit som berre liknar veldig.

  SvarSlett
 7. Gratulere :-)
  Fiiint det va!

  SvarSlett
 8. Gratulerer Siv :-D Du fortjener å ha så mange følgere.

  Jeg ELSKER uglesmykker av alle varianter, så selvfølgelig vil jeg vinne dette flotte smykket. Jeg har vel kanskje 5-7 uglesmykker, 2 ugleringer, 1 ugle piercing og en ugle t-skjorte. Jeg samler rett og slett på ugler, men har faktisk ikke denne typen uglesmykke med forskjellige farger på, men har lenge ønsket meg det ^^

  SvarSlett
 9. Åh nydelig fint smykke!! vil vinne det ehehehe:D

  SvarSlett
 10. Et vakkert smykke fra ei vakker jente :-)

  SvarSlett
 11. Kjempe lekkert, så JA jeg vil ha det! :D Noe fint? hmm.. Øyeblikket jeg delte med en pasient i dag under morgenstellet var magisk, hun smilte så utrolig lurt. Hun kan ikke snakke skjønner du, så det smile, det varmet! :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer! Vel fortjent!

  SvarSlett
 13. Så fint og lekent smykke! Gratulerer med 100 følgere, det fortjener du :D

  SvarSlett
 14. Gratulerer med så mange følgere ! Det er ingen tvil hvorfor vi alle kommer tilbake til din side og leser alle de nye innleggene dine ;)
  Kunne gjerne hatt det smykket rundt min hals jeg ^^
  Ha en videre fin Onsdag.

  SvarSlett
 15. Stilig! :) Og gratulerer!

  SV: Kanskje jeg kan venne deg til det? :)

  SvarSlett
 16. Åh, det er vel stas vil jeg tenke, men skjønner folk godt da ettersom du er utrolig flink til å skrive. Dessuten er du også en flink sangskriver og vokallist :) Stå på, søta! :D

  SvarSlett
 17. Åå så kjekt da:) Gratulerer masse:)

  SvarSlett
 18. *Så fint mente jeg ;-)

  Gratulerer også med 100 følgere.

  SvarSlett
 19. Har nesten et slikt smykke, så trenger ikke et til :) Gratulerer da! :)

  SvarSlett
 20. Så stilig det smykke var! Gratulerer med 100 følgere, det er neimen ikke verst altså :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 21. åååh jeg har kjempelyst på :D hihi!! det macher øredobbene jeg kjøpte i london :) (hadde mest lyst på smykke, men jeg fant ingen - så da måtte jeg kjøpe øredobbene i stedet!!) og jeg tåler ikke slike øredobber en gang, hahaha :p

  SvarSlett
 22. Så søtt smykke! Du fortjener hver og en av dem! Og siden jeg fortsatt ikke har fulgt deg på Bloglovin' enda, så får du enda en følger! :)

  SV: Jaa, det er jeg helt enig i! Jeg hadde symbolet på håndleddet mitt for en stund siden, og det var noen venner av meg som faktisk ikke visste hva det var for noe.. Blir helt paff da!

  xx TraN

  SvarSlett
 23. Gratulere så mye med 100 følgere på bloglovin! Skjønner godt hvorfor de 100 har funnet sin vei til bloggen din og følger den gjennom tykt og tynt (for å bruke den talemåten).
  Uglesmykket er jo kjempeflott og jeg tror nok noe søsteren min vil ha likt.:) Hun har en liten uglesmykke samling:)


  SV;hehe, nei galdhøpiggen er nok ikke noe alle har lyst å bestige:) Men kult at du også vil se Stonehenge:) er ikke mange som vil det:)

  SvarSlett
 24. så utrolig søtt! hihi :)

  SvarSlett
 25. Gratulerer med 100 følgere! Jeg er vel en av dine nyere, men synes bloggen din er kjempekos!

  SvarSlett
 26. Gratulerer så mye med 100 følgere! :D

  SvarSlett
 27. Gratulerer sånn himla masse; du fortjener alle de hundre, og enda flere til! Er så glad i bloggen din, Siv. Og deg, da! Smil!

  SvarSlett
 28. Wææææ, for en tilfeldighet! Jeg gikk i byen i dag og tenkte på da jeg var i Kina og så på akkurat slike uglesmykker på et marked for tre år siden, før de ble populære! Angrer faktisk litt på at jeg ikke kjøpte det :)

  Men deet var det jeg skulle si! Satt på lesesalen i går og plutselig begynte jeg å nynne på en sang for meg selv, men kom ikke på hvilken det var først, bare at jeg syntes den var fin. Viste seg at det var My Charity :)

  SvarSlett
 29. Eg har eit veldig likt! Så du treg ikkje melda meg på, men uansett GRATULERER med 100! alle dei huder har funne den same blogg-skatten, hehe:) Du er så god mot leserane dine Siv, trufast i kommetarar og engasjert! Eg ville berre sei at du er fantastisk, kjennar deg berre gjennom bloggen din jo. Men sjølv då skjønar eg at du er ein vakker person! <3

  // Vetle er veslebror, 9 år og fantastisk! <3:)

  SvarSlett
 30. Absolutt fortjent, søte deg!

  SvarSlett
 31. Gratulerer så mye me å ha så mange! :)) Kjempe fint smykke!:)

  SvarSlett
 32. JATAKK :D åh så artig med så mange :)

  SvarSlett
 33. Gratulerer! :D Gjerne det ^^

  SvarSlett
 34. Gratulerer med 100 følgere! :D Veldig fortjent!

  SvarSlett
 35. Caroline Kind26/4/12 4:30 p.m.

  100 følgera..! ikkje verst ;-) men det e vell fortjent! kommer nok til å bli en god del etterhvert som folk finn bloggen!

  SvarSlett
 36. Grattis med 100 følgere!
  Vil gjerne ha det nydelige smykket ;)
  Kooos
  Emma Helena, gjerne legg igjen komentar på min blogg:
  Helea.blogg.no

  SvarSlett
 37. so wonderful!

  http://fashionhandglide.blogspot.ca/

  SvarSlett
 38. Ohh, jeg elsker smykket! Liker uglesmykker generelt sett, men dette var unikt. Etter min mening var det fargene som gjorde det unikt.

  Ville bare si at du har en fantastisk og unik skrivestil. Alltid like spennende og inspirerende å se hvordan du har formulert setningene dine. I tillegg diskuterer du viktige emner, og gir meg nye tanker som jeg ikke har hatt før. Stå på videre :DD

  SvarSlett
 39. Heisveis tilbake! Jeg er nok en av de nyere bloggfølgerne, men har vel allerede rukket å få med meg halvannen måned eller så med bloggen din. Og jeg blir værende. Så det så.

  SvarSlett