16.11.2009

Good Girls fall for Bad Boys?

Er det slik det er?

Jeg leste om det i ei bok en gang, men trodde det var bare tull; snille jenter skulle ha mer vett enn å falle for slemme gutter!
Nå når jeg tenker over det, kanskje det er sant?

Jeg er usikker på om de jeg faller for er "good or bad"... De har vel alle vært snille, men kanskje har noen "turned bad". Eller kanksje de bare har blitt "løs"?

Usikkerheten må nok seire her, også venter jeg i spenning om å høre deres mening!


-Må si jeg ble litt såret igår, da jeg ble fortalt at jeg "ikke var i takt".
Når det gjelder musikk-temaet, der er jeg vel litt sår...

JEG FIKK 6 på den matteprøven som gikk skeis!!! Jeg gjorde alle oppgavene da vi skulle velge 1 av 3, men fikk alt rett :) -happy moment-


Siv
xxx

p.s. "husdataen" (som er mammas) er ikke fikset enda, men pappa var så grei at han lot sin data bli igjen her hjemme da han dro på ukas pendle-tur til jobb :) TAKK!

1 kommentar:

  1. grattis med så bra karakter! wow! :D:D åsså matte da!


    og nei - jeg faller ikke for badboys, tror mange jenter heller faller for dem som de føler seg likestilt med. Og kvinner har en tendens til å bli sammen med folk de på en måte synes litt synd på eller har empati med. merkelig nok!

    sv; tuusen takk for kommentar på "neglpynt-innlegget" mitt! :D Tusen takk skjønneste! :D Håper denne dagen din blir kjempefantastisk søte deg! Ta vare på deg selv så lenge, du er verdifull! ;D

    SvarSlett