22.10.2009

in loooove!

Nå sitter lillesøsteren min og venninna hennes, Marte, og strikker (luer?) i soffagruppa!
Kom hjem for noen minutter siden, og der satt de :)

Her skinner sola (!) merkverdig. Jeg trodde den hadde forlatt oss.
Men jeg må vel komme meg i gang med denne novellen! Har ikke kommet halvveis enda :(

I think I'm in loooove <3
Det er denne gutten ser dere! Han minner meg på megselv egentlig, slik jeg er på innsiden.
Snakkesalig og glad :)

Har dere sol?

Noen som er interessert i å lese novellen min når den er ferdi?

Har dere noe dere vil jeg skal blogge om? ^^

Siv
xxxx

2 kommentarer:

 1. Heeeei, kjære Siv -Karina her. Husket plutselig ikke innloggningsinformasjonen min! Det er så utrolig koselig å få kommentarer fra deg, og jeg beklager at jeg kommenterer tilbake så lite i forhold. Men du skal vite at jeg setter pris på hvert eneste ord du adresserer til meg :) Bloggen din er jo utrolig kul, og det er så dumt at jeg ikke klarer å ta meg mer tid til å lese den ordentlig. Du er liksom så flink til å fenge og få en interessert.

  Nå har jeg dessverre glemt hva du skrev i foregående kommentarer da, men tusen takk uansett. Jo! Det har vært sol hos dere :D Så flott! Hvor bor du egentlig?

  Og så var det noe med vann. Ja, nei, juice er godt innimellom men det sliter jo veldig på tennene, noe jeg er ganske sikker på at du skrev. Takke meg til et stort glass med iskaldt, rent vann! ^^,

  Fillern. Nå glemte jeg hva innlegget ditt handlet om. Siden jeg skriver på iPhone'n min, må jeg bare poste denne og skrive en ny!

  SvarSlett
 2. Ååååh, du er foreeelska! Det er jo egentlig en god grunn til å like ham - at han minner deg litt om deg selv, mener jeg. :) Så skjønt, da. Lykke til =]

  SvarSlett