20.10.2009

Mitt liv i Blekk - konkurranse !

Adriane's blogg

Adriane holder konkurranse på bloggen sin, derfor tenkte jeg at jeg skulle hive meg på for å prøve lykken :P

Når oppgaven da er å skrive om bloggen hennes og litt om konkurransen, så får jeg starte med konkurransen!

-Vel, jeg vet at i goodiebagen er det greier fra blant annet Platekompaniet, Gina Tricot, kondomeriet, the body shop, notabene og garnier. Og alt detter har en verdi på 600 kr. (må det minst være:O)

-Grunnen til at jeg er med i konkurransen:
1. Adriane kommenterte bloggen min, så derfor stakk jeg (selvfølgelig) inn for å skjekke ut bloggen hennes! Der var det siste innlegget (eller det første jeg så:P) om konkurransen.
2.I tillegg fristet det veldig med "notabene" (elsker bøker og "stuff" som finnes på bokhandler, er jo tross alt en bok-frik :P) "platekompaniet" (er også ganske musikk-frik!) og "gina tricot" ettersom jeg ikke har noe derfra, og har aldri vært inne på en butikk engang [:(]
3.Siden nå Gud ga oss (eller vi bare er født med) fri vilje, så bruker jeg den til å være med :D

-Adriane:
Jeg kjenner henne ikke personlig, og har faktisk ikke snakket noe særlig med henne, men skal si at første inntrykket mitt var: down-to-earth ! Dere har sikkert alle lest disse "berte"-jente-bloggene, der de er skikkelig ovenpå og "åh, jeg er så kul med x antall lesere" men det første som slo meg da jeg leste Adrianes kommentar på bloggen min var "hun virker veldig grei"
Nå skal jeg lese videre på denne jentas blogg og alle de andre jeg følger for å se oppdateringene :D

Siv
xxxx

2 kommentarer:

 1. nåååh. så koselig da:) Artig at du ble med:)
  Koselig å lese at du likte bloggen min (finnes btw på bloglovin) hehe. Da må jeg jo neste få øsnke deg lykek til også da:)

  SvarSlett
 2. synes du skriver på en spesiell måte som fenger ;)
  forsett med det (y)
  takk takk :D

  SvarSlett