21.10.2012

Positivitet i den høstre hverdagen

☼ Jeg er ferdig med ei veldig tung, trøtt og trasig uke.
☼ Jeg har, bank i bordet, ikke fått dårligere enn 5 på prøver og innleveringer i år.
☼ Sola har gitt oss dagslys de fleste dager den siste tida.

Positivity

☼ Om ei uke reiser Tiril og jeg til Finland sammen med norsklæreren!!
☼ Da skal jeg møte Trillemor på Gardermoen!
☼ To måneder til jul og juleferie!

Light in the night (Castelldefels)

☼ Jeg har lest mye de siste dagene, selv om jeg stresser med å gjøre andre ting ferdig.
Arven-syklusen i mitt hjerte ♥ (Altså både Eragon, Safira, Roran, Arya, Gleidr og alle de andre)
McFly er overalt for tida, og det er godt etter en altfor lang tørkeperiode. 
/Bilder linket
Hva slags positive ting har dere bitt dere merke i denne oktoberuka?

28 kommentarer:

 1. Liker virkelig positiviteten din! :) Mye bra å se fram til;)

  SvarSlett
 2. Det er viktig å tenke litt positivt i dette høstmørket. Jeg har lagt merke til at fargene ute på trærna er nydelige nå. Også er det bare to måneder til jul og ferie - det er lovely!! Jeg har de skjønneste ungene i barnehage, og jeg elsker å være sammen med de!! Og det beste av alt..jeg slipper eksamen og lesing nå framover mot jul!!

  SvarSlett
 3. For et fiiiiint innlegg! :)

  SvarSlett
 4. Jeg har egentlig hatt en litt dritt uke.. Men skal jeg si noe positivt generelt om dagene som ER, så må det bli: - jeg er frisk igjen, jeg har vært på lang skogstur i dag med venninne, jeg har mye planer for julegave-laging og mye garn i posene mine, har mytt kamera som jeg kunne ta fine høstbilder med i dag, jeg skal på konsert i november :-)

  SvarSlett
 5. Så bra ting! Eg prøver å vri privatisteksamenar om ein månad om til ferdig med privatistfaga om ein månad. Og så pausane med hundekos, store tekoppar, kapittel i bra bøker og turar ut medan det er lyst (og gjerne ein liten etter at det har blitt mørkt også, for å sjå på stjernene.)

  SvarSlett
 6. Jeg har hatt 'ferie' denne uken, så egentlig har det bare vært en lang og deilig sløveuke for meg. Dro en tur hjem til mamma for å spare litt penger og kose med noen pusekatter, og har vel ikke gjort så mye produktivt. Men dårlig vær + sløving + null skole + nye bøker + nittitallsmusikk (som jeg har fordypet meg i den siste uken) = veldig happy Tonje. Og det er jo ikke helt feil. ;)

  SvarSlett
 7. Herlige punkter Siv, og at du ikke har fått mindre enn 5 gjennom hele året, er jo jaggumeg noe å være stolt over! :-D Flinka <3 Aww, gled deg til å møte trillemoor, hun var så sukkersøt altså! :-D Skulle ha møttes alle en gang, hadde vært kjempegøy!

  SvarSlett
 8. Eg håpar at neste veke blir betre :)

  SvarSlett
 9. Så fint å lese :D Akkurat slik man må tenke :D

  SvarSlett
 10. Det er godt å fokusere på det positive :) Du er god søta! Gikk det bra med bøsseturen i dag? Min var fin :)

  SvarSlett
 11. sier det samme som deg; Hurra for positivitet :-D
  Uka som gikk var veldig bra fordi jeg fikk jobbet litt igjen etter en lang periode med mye sykdom, fikk sett igjen gode venner og senterfest :-)

  SvarSlett
 12. Så mye koselige - og ja til positivitet! :) Jeg burde skrive et selv nå - fr forrige uke var kjempetung og beintøff :( Du har mye godt i hverdagen da! :) Spennende med Finlandsturen!

  SvarSlett
 13. Aw,koselig med sånne innlegg siv:) Høres mye bra du lister opp!

  SV;hehe,nej det gjør ikke det Siv:)håper du har hatt en flott helg:)

  SvarSlett
 14. Herlig med slike positive innlegg :-)
  Noen ting jeg har gjort som er positivt for oktober er:
  være med gode venner
  jentetur med mamma og søsteren min til Praha
  opprykkskamp hvor VI rykket opp
  opprykksfest med herlige supportere og fine spillere
  :)

  SvarSlett
 15. kakao på kalde dager, kosetid og avslapping med kjæresten, venninnebesøk, timer under pledd og nyting av kjekke tv-serier!!

  SvarSlett
 16. Så flink du er , digg med gode karrakterer då!! :) høres også gøy ut med finlands-tur! Ha ein fin mandagskveld :)

  SvarSlett
 17. Liker holdningen din Siv, det er viktig å fokusere på det positive:) Du er jo kjempe flink på skolen jo, imponert:)) så koselig å få truffet Trillemor da:)
  Det positive med høsten er at hver kveld er stuen fylt med levende lys, det er så utrolig koselig:)) også ser jeg frem til Desember til vi reiser til Fillippinene- sol og varma på en kald kropp skal gjøre godt:)


  SvarSlett
 18. Mye gode ting her som gjør din oktober måned litt lysere...
  For min del er det medfraktet Smash, Walters Mandler og kakemenn som lyser opp. Haha...

  SvarSlett

 19. Jeg svever naturlig nok ennå på den herlige følelsen av glede og lettelse over å endelig være ferdig med utdanningen (selv om det innebærer fulltidsjobb, en ny jobbhverdag, og mye ansvar). Jeg elsker høstværet, og alle de fine fargene på trærne. :) Nå for tiden er det helt perfekt å kose seg innendørs, pakke seg inn i store ullcardigans, lune tuesjerf og store fleece-pledd, krype opp i sofaen og se en god film eller lese en god bok, med nystekte boller og rykende varm kakao. Finnes det bedre tidsfordriv en oktoberkveld..?? <3

  SV: Tusen takk! =) Jeg hadde vel riktignok ikke fått toppkarakter uansett hva omstendighetene hadd vært, hehe ;) En laboratorie-rettet masteroppgave er omtrent helt umulig å få A karakter på.. men det irriterer meg ennå at B-karakteren hang og dinglet rett foran nesa på meg, - og så glapp den, - aaaakkuraat!! ;) Men for all del, så lenge jeg fikk bestått, var jeg jo fornøyd! =)

  SvarSlett
 20. Det er alltid noe bra å finne med enhver årstid, ser ut som om du har fanget det beste!

  God reise!

  SvarSlett
 21. Akkurat nå er du og denne fantastiske underholdende og inholdsrike bloggen din et STORT lyspunkt i høstmørket mens jeg sitter og jobber med særemnet mitt(bah!). Elsker de gangene jeg stikker innom her og kan lese meg tilbake til det jeg leste siste gang!:-D "Jaja, kjøpt er kjøpt og spist er spist. Hvordan skal jeg kunne være skikkelig blogger uten skikkelig bloggersko? (....)" Jeg vet det er klisje å si slikt bak en dataskjerm i disse dager, men jeg ledde meg nesten AV sofaen;-) TAKK!

  Jeg har heller ikke fått noe under 5, men nå skal det sies at jeg venter på vurderingen av en ny norsk tentamen som jeg ikke tror gikk så bra mens jeg sitter her og skirver, da:-s Men, men, så lenge man gjør sitt beste... Og jeg tror btw jeg har sett filmen om den dragen! Det var hvertfall om en drage som het Safira, og siden den dagen har jeg ønsket meg drage som kjeledyr, haha:-p I og med at jeg er allergisk og ikke kan ha så mange andre dyr, syntes jeg det var en alldeles fin løsning!

  Stakkars deg, nå er jeg overivirg i kommentrafeltet ditt - igjen! Men takk for kommentar. Jeg(les lommeboka) motstod kjolen - og selv om jeg hørte et materalitstisk sukk i hjertet mitt da jeg så at den senere var utsolgt, så går det bra:-p

  <3

  SvarSlett
 22. så mye positivt :D du er så positiv at jeg blir positiv!! haha. :) og såååå flink du er på skolen!!! det kommer godt med senere.
  Jeg er skikkelig positiv ang. skolen nå, fordi jeg trives skikkelig godt! Og det er lenge siden jeg har gjort nå. Er gira på å gjøre det veldig bra og sette av mye tid til det!

  SvarSlett
 23. Smiiil til Siv! Jeg er litt surrete i hodet for tida så klarer ikke å tenke helt klart. Men skal reflektere litt over måneden til neste innlegg;)

  SvarSlett
 24. / Disse to kommentarene - herregud, tusen millioner takk! Det er folk som deg som gjør at en smiler fra morgen til kveld.

  SvarSlett
 25. aww, Arven er en super serie :D just love it!
  Masse ting å både være stolte av og ikke minst glede seg over :D
  xx Siri

  SvarSlett
 26. Ferdig med alle prøvene for denne uka!! :-D

  SvarSlett
 27. Har sans for fokuset ditt Siv, positivitet er best!

  Tror det er bra for hodet å skrive en sånn liste innimellom, så får man liksom litt oversikt også blir man påmint at ikke alt er så ille likevel, selv i langdryge stunder :)
  Også er det jo som regel alltid noe man ser frem til, og da liker i alle fall jeg å ha det hengende et sted, slik at jeg ser det ganske ofte! Da får jeg alltid et lite gledesrus inni meg :)

  SvarSlett
 28. Wee :D Vel, her er det vinter nå haha ;p

  SvarSlett